Dejan Radonjić (©MN Press)
Dejan Radonjić (©MN Press)

Radonjić: Nema mnogo filozofije, moramo da odigramo dobro i pobedimo

Vreme čitanja: 2min | pet. 03.06.22. | 21:27

"Jako veliki respekt imam prema Partizanu, ne bih sada o prognozama, šansama i procentima. Ono što mi želimo jeste da dođemo u poziciju da savladamo Partizan"

Crvena zvezda ni u drugom gostovanju Partizanu nije uspeo da slavi i domogne se šampionske titule, zbog toga finale Jadranske lige ide u majstoricu.

Dejan Radonjić ni po jednom aspektu večerašnje igre nije mogao da bude zadovoljan onim što je video od svojih izabranika, pogotovo jer je Partizan dobar deo utakmice vodio i sa preko 30 poena razlike...

Izabrane vesti

Sada branilac titule ima samo jednu mogućnost - da izađe pred svoje navijače i dobije peti susret. Inače, Partizan će preuzeti baklju posle devet godina.

"Sada je 2-2 u seriji. Osim početka utakmice, gde smo izgledali zadovoljavajuće nakon tih nekih minuta bili drugačiji, ekipa Partizana nam kasnije nije dozvolila da imamo kontrolu u napadu, u odbrani smo bili slabi, mekani, oni su ušli u naboj i odradili posao do kraja", rekao je Radonjić i dodao:

"Cele sezone smo apostrofirali značaj da takmičenje završimo na prvom mestu zbog mogućnosti da odlučujući meč igramo pred našom publikom. Sada imamo utakmicu pred našim navijačima. Nadam se da ćemo izvući pouke iz oba smera i dođemo do onog što želimo, a to je da pobedimo Partizan još jednom i osvojimo titulu".

Da li se sećate utakmice ili ekipe da ste primili ovoliki broj poena?

"Mi smo u odbrani bili slabi, mekani, sa lošom koncentracijom. Rival je i iz dobre odbrane nalazio određene prednosti. Mi smo izgubili konce u napadu, a protivnik je ušao u ogromno samopouzdanje. Prednost na osnovu toga je lako analizirati. Što se tiče velikog broja primljenih poena, Partizan je šutirao odlično. Sada je najvažnije dobiti sledeću utakmicu, nebitno je da li smo i kada primili ovoliki broj poena".

Ko ima veće šanse u ponedeljak?

"Jako veliki respekt imam prema Partizanu, ne bih sada o prognozama, šansama i procentima. Ono što mi želimo jeste da dođemo u poziciju da savladamo Partizan".

Da li ste zadovoljni suđenjem?

"Nikada nisam komentarisao suđenje i pitanje je provokativno".

Kakvu reakciju svoje ekipe očekujete?

"Treba da igramo dobro, to je dovoljno. Nema preterane filozofije. Treba da uradimo sve što je potrebno u oba smera da bismo došli do dobre igre i onoga što želimo".

Zašto ste odustali od presinga sa početka?

"Ima mnogo razloga, jedan od su procenti Partizanovog šuta. Analiziraćemo situaciju".

Finale se igra u ponedeljak od 20 časova.


tagovi

KK Crvena zvezdaABA ligaFinale Jadranske ligeDejan Radonjić

Obaveštavaj me

KK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara