Dejan Radonjić i Ćavi Paskval (Foto: MN Press)
Dejan Radonjić i Ćavi Paskval (Foto: MN Press)

Radonjić: Potpuno drugačija utakmica nego protiv Uniksa; Paskval: Zvezda nas fizički izbacila iz utakmice

Vreme čitanja: 2min | pet. 03.12.21. | 21:18

Treneri Crvene zvezde i Zenita se obratili medijima posle pobede srpskog šampiona u Sankt Peterburgu

Košarkaši Crvene zvezde su napravili važan brejk, vraćaju se iz Rusije i Sankt Peterburga sa pobedom u rukama (69:58). Vodila je Zvezda od prvog do poslednjeg minuta i više nego zasluženo stigla do petog trijumfa u Evroligi ove sezone. Trener Dejan Radonjić je bio veoma zadovoljan posle utakmice.

Izabrane vesti

"Čestitke mojim igračima na dobroj utakmici. Bitna pobeda za nas. Pričali smo o ovoj utakmici, cilj je bio da pre svega da odigramo bolje nego protiv Uniksa. Bila je potpuno drugačija utakmica. Od starta smo igrali sa puno energije, fokusa, dobra odbrana nam je donela prednost. Drugo poluvreme nismo dobro počeli napadački, izgubili smo dosta lopti, ali imali smo prednost i nastavili smo sa dobrom odbranom i tako smo kontrolisali utakmicu i upisali važnu pobedu", izjavio je Radonjić i zahvalio se navijačima na podršci: "Hvala našim navijačima na podršci, atmosfera je bila sjajna".

Ćavi Paskval je bio potpuno rezigniran, istakao je da je ovo najgore izdanje Zenita u tekućoj sezoni.

"Najpre da čestitam Crvenoj zvezdi koja je jasno odigrala daleko bolju utakmicu od nas. Igrala je sa više energije, fizički su nas izbacili iz utakmice od prvog do poslednjeg minuta. Loše smo počeli meč defanzivno. U prve dve četvrtine nismo igrali odbranu uopšte. U drugom poluvremenu smo popravili odbranu, igrali sa više energije, ali nismo mogli ništa da pogodimo. Mašili smo otvorene šuteve, izgubili smo previše lopti i nije bilo moguće da se vratimo. Jedna užasna utakmica sa naše strane sa 18 izgubljenih lopti. Bili smo veoma nervozni. Ovo je bila naša najgora utakmica", rekao je španski stručnjak i istakao da Dmitri Kulagin nije bio spreman da igra, kako se sa reprezentativne pauze vratio sa povredom.


tagovi

KK Crvena zvezdaKK ZenitDejan RadonjićĆavi Paskval

Obaveštavaj me

KK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara