Komentari na vest

Radonjić s dobrim vestima: Cirbes negativan, čeka se još test opterećenja, Lazić uskoro na treningu

З

Звездаш

pre preko 2 godine

Са Цирбесом ћемо имати још већу ширину у игри и чврстину под кошем. Што се данашње утакмице тиче. Много боља и течнија игра у нападу у другом делу. У одбрани смо играли добро константно од почетка. Пресингом и преузимањима смо их потпуно избацили из рекета. Имали су 14 продатих лопти. Задвали су нам проблема једино тројкама (9 од 17 ако се не варам), што је карактеристика литванских клубова. Тренутно смо пети са скором 2-1 колико има и ЦСКА који је везао 2 победе над Ефесом и Зенитом, с тим што су Ефесу убацили 100 поена.
M

Mop

pre preko 2 godine

Mene je Kuzmić sinoć iznenadio. Posle dužeg vremena pristojna partija. Ne znam šta Radonjić radi Mitroviću ali ponovo igra odličnu košarku. Kratka vam je rotacija to vam je problem za ovaj suludi ritam, mada moram da priznam zatego vam Radonja odbranu skoro do savršenstva. Samo cepajte pa sledeće sezone da imamo večiti derbi i u EL.
S

Saklaman

pre preko 2 godine

Svaka cast na uspesima ali na imam jednu malu zamerku na radonju i klub. Dajte da mu plate neke casoce engleskog komentarise cela evropa i klub i njega, jako je neozbiljno da godinama radi sa strancjma i da je osnovni jezik engleski a on ga prica kao da ima kolac u ……..
7

777

pre preko 2 godine

Pa Dule Vujosevic nije znao dobar dan na Engleskom da kaze, da li je posle napredovao ne znam ali sumnjam
T

TNT

pre preko 2 godine

znači treba još minimum 10-14 dana treninga do ulaza u igru postepeno i Cirbes i Lazić
V

Voždovac

pre preko 2 godine

Sve si lepo rekao. 10-14 dana treninga da bi dobili 2 min na tekmi.
a

abc

pre preko 2 godine

Ok. je ovo sa timskom igrom, odbranom, kad budemo kompletni biće još bolje...Samo, za utakmice kao što je ona sa Igokeom potrebno je malo više napadačkih opcija da bi se elegantnije rešavale. Centar nam je potreban, ali bi trebali imati u timu nešto kao K.C Rivers ili nešto slično.
V

Vozdvozd

pre preko 2 godine

Sa igracem tipa KC Rivers pukla bi odbrana. Ovakav zid od odbrane je moguce postaviti samo ako nema slabe karike, a nazalost neki razmazeni suter koji gleda samo kos je bas to. Zato Radonja i nije za sada trazio takvog
a

abc

pre preko 2 godine

Vozdvozd@ To je tačno, odbrana ne bi bila "na nivou", ali ima perioda u utakmici kad nedostaje neko "lake ruke", od prilike da ima ulogu kao u Zenitu prošle sezone. Da ne govorim o utakmicama u ABA kada se večim delom i ne igra odbrana iz Evrolige, takvi igrači su ranijih sezona donosili nešto laganije pobede.
7

777

pre preko 2 godine

Imamo mi napadacke igrace Holins uopste nije los napadcki igrac kada ce ga krenuti i da li ce ga krenuti videcemo, Dzoni isto, Dobric isto, Kalina isto nama sta fali, fali centar... Jbg raspored kao neprijatelj da nam je sklapao na pocetku sezone pritom nam se desilo to sto se desilo sa Vajtom koji je trebalo da bude uz Kalinica verovatno i najbitniji igrac desio se maler i to je to... Inace raspored nam je katastrofa mi cemo imati dve kuci o 5 gostovanja znaci od 7 prvih kola mi gostujemo 5 puta to stvarno nije normalno i ko je pravio raspored je debil...
Z

Zalando

pre preko 2 godine

Novi igrac bi sve upropastio ,ovo je dobro .
D

Djoleczv

pre preko 2 godine

Nikola Kalinić jednom rečju KLASA i naše najbolje i najveće pojačanje godinama unazad.Radonja je jednostavno BOG,zaslužuje doživotan ugovor kao znak zahvalnosti šta je uradio sve za klub,sa ovom ekipom bez pleja i prvog centra uspeva da daleko bogatije timove u EL dobije svojom SAVRŠENOM odbranom.Pravo je uživanje gledati ekipu kako pegla odbranu sa DR. RADONJOM na čelu tima...Dovesti Jovića na pleju uz Voltersa pod hitno,da se rastereti Džoni i kvalitetnog centra,uz oporavljenog Vajta i Top 8 je realan minimum.Kroz domaća takmičenja ćemo se kao i prethodnih godina prošetati,živi bili pa videli.Sportski pozdrav...IZNAD SVEGA,ZVEZDA!
Ј

Јосиф

pre preko 2 godine

Хехехе, дасе растерети Џони! Какав Џони, дечко је типичан паланачки играч, само наскаче, трчи ко мува без главе. Доведен као бек шутер, против Фенера 0 поена, против макабија 2,против игокеје 8,данас 3,благи ужас.
G

Gost00

pre preko 2 godine

protiv fenera ivanovic 16 poena

Miroslav Jolić

pre preko 2 godine

Doktor primarijus kosarke! Njegova odbrana ce se uciti na sportskim studijama!