Komentari na vest

Radonjić za Mozzart Sport: Centra još tražimo, nismo doneli odluku; Popović i Gušić do daljeg u Zvezdi

F

Fmp EL

pre preko 2 godine

Fmp posle 10 godina. Ciganski portal... Jadni ste!
V

Vreme je za mladje

pre preko 2 godine

Penzioneri kuzmic i simonovic jos koliko sutra raskid ugovora i sto dalje od prvog tima,Dosta je bilo mucenja gledati ih prosle sezone kako masaju ciste zicere,sl.bacanja,pogresna dodavanja,gubljenje lopti..itd itd dosta je bilo toga,vreme je da se odstrane iz kluba i sansa pruzi boljim i mladjim igracima!
D

Dokle vise

pre preko 2 godine

KUZMIC SA PROSEKOM OD 2.P I 3 SKOKA PO UTAKMICI U SEZONI I SIMONOVIC SA 3.P I 1 SKOKOM,SA NJIMA HOCEMO U EL I DA BRANIMO TITULU..?! SMESNO DA NEMA DALJE.
a

as12

pre preko 2 godine

Grobar sam ali previse cekata Zvezda i Partizan za centra.Sad kad su ozbilne pripreme,treba imati celu ekipu a ne na centru Kuzmica i na drugi strani Miletica

Вукашин Кљајевић

pre preko 2 godine

Кузмић и Милетић не могу у исту реченицу да иду.
k

kuzmicu Odlazi

pre preko 2 godine

Evo ja sam zakleti Zvezdas i javno priznajem da od Amatera i rekreativca zvanog kuzmic goreg centra nema u celoj evropi i svetu,Tacka!
G

Gost9

pre preko 2 godine

Dovesti prvog centra i ostaviti Cirbesa.
p

punter 3.mil

pre preko 2 godine

To moze al u tvojoj igokei,dovedite vi Cirbesa ako ga vec hvalite toliko s obzirom da ste dobili 50.mil budzet od drzave!
G

Gost2

pre preko 2 godine

Po meni bi defitivno najbolje resenje bio entoni dejvis obrva iz lejkersa.ne znam zasto ne dovedemo njega
G

Gost87

pre preko 2 godine

Ozbiljnih problema ćemo imati ako ne nađemo prvog centra. Ne može se na Rusiju u bubi. Na kraju, Radonja je poznat da zna sa centrima i da na njima u dobrom delu i bazira svoju igru.
B

Bruka

pre preko 2 godine

Pa koji cete qrac u Minhen bez 2/3 tima, koga uigravate ?
M

Mornar

pre preko 2 godine

E sad je bitno da vidimo kako igra Kuzmic, moze li bar da uvati loptu? Dzaba i ako se dovede dobar centar ako ne bude imao ko da ga odmeni. Jos sam misljenja da je sansu za drugog centra trebao da dobije Ristic ili onaj mali sto je bio u fmp-u Djordjevic
Z

Zn

pre preko 2 godine

Tako je, za drugog ili treceg, posto sa dva centra nema sta da se trazi za celu sezonu i preko 80 utakmica, raspasce se momci.
C

Centar iz Mege

pre preko 2 godine

Evo najboljeg resenja za centarsku liniju,neka Cova porazgovara sa miskom i dovede iz mege onog decka sto je igrao u paru sa Petrusevom mislim da se preziva Simonovic ako se ne varam,uz njega dovesti jos jednog stranca ZVER i to je to,resen problem! Sa kuzmicem i markom simonovicem pod hitno raskinuti ugovore i poslati ih u park da igraju domine sa penzionerima!
S

Stari Zvezdas

pre preko 2 godine

Taj je u Cikago otisao,gde ti zivis sine..
S

Stefnik

pre preko 2 godine

Na ovom turniru bitno je samo videti zelju i borbu, rezultat kao rezultat ne mora da bude u prvom planu. Ovakve utakmice i sluze da strucni stab vidi gde i sta moze da se popravi i u takmicarskom i u igrackom smislu. Secam se prosle sezone gde smo u pripremnom periodu drali sve redom pa se pocelo neobjektivno pricati i o F4 EL da bi vec posle par kola usledio raspad sistema. Mislim da nam ekipa uopste nije losa i ako bi uspeli da angazujemo centra koji ima dobru igru u piku mislim da bi mogli da ocekujemo dosta dobre rezultate.
Ј

Јосиф

pre preko 2 godine

Реално смо танки на кључним позицијама! На плеју немамо играча са, асистенцијама у рукама, док на центру уз цирбеса и кузмиќа фали још један и то стартни центар али сходно финансијама, неочекујем нешто специјално пошто нас због финансија веч одбили Лесор и Патрик
Z

Zn

pre preko 2 godine

Koji Patrik? Patrik Juing iz Niksa?
T

Trebaju nam 2 centra

pre preko 2 godine

Cirbesa ni pod tackom razno ne smemo opet vracati u klub,hvala mu za sve sto je uradio ali sad je toliko propao kao igrac da bukvalno ni jedan jedini klub u celoj evropi nije hteo da ga potpise ove sezone,zato se i vratio da trenira sa nama jer nema drugog izbora,sto dalje od Zvezde sa njim! Trebaju nam DVE dobre 5-ce posto amater kuzmic nije vise kosarkas u opste,kosarka nije vise njegovo zanimanje!
V

Vladaaa

pre preko 2 godine

Daj svoj novac pa dovedi koga hoces ! Mislis da ne bi do sad doveli 2 kvalitetne petice da imamo novca ! Od para koje pokusavamo da nadjemo nesto sto bar lici na peticu da zadovolji koliko toliko .
0

0211

pre preko 2 godine

Cirbes jedva čekao da se vrati u BGD, par klinke ostale dužne.

Mr 007

pre preko 2 godine

Ikona kluba,jedan jedini,neponovljivi,genije Radonja!!! Hitno da Covke da petogodisnji ugovor legendi,ugovor istice za godinu dana,uzece ga neki od najvecih klubova u Evroligi. NAPRED RADONJA,NAPRED ZVEZDA,DO NOVE TRIPLETE!!! 🔴⚪🔴⚪🔴⚪🔥🔥🔥🏆🏆🏆
T

Tako je bravo

pre preko 2 godine

TAKO JE,RADONJI POD HITNO 5.GOD UGOVOR,ON JE NE ZAMENJIV!
D

DakaCz

pre preko 2 godine

Danas odradite zelene zeceve.Ajmooo Doktor Radonjaaaa
D

Dresi kesu

pre preko 2 godine

Mirotić strasni
e

esex

pre preko 2 godine

cirbes je gotivan lik ali nama treba mnogo kvalitetniji centar.
T

TP-1

pre preko 2 godine

Mitrovic,Kuzmic,Lazic,Simonovic...ej? Razmislja se o Lesoru,Cirbesu,pa moze li gore?! Mislim da ne. Iskreno,mislim da je Radonjic najvece pojacanje Zvezde. Igracki kadar je vise nego skroman.
E

ERGHZ

pre preko 2 godine

KALINIC,VAJT,HOLINS VOLTERS,BAS SKROMNO,UZ CENTRA KOJICE DOCI!PLSU ZADRZAN CEO TIM,SRAM VAS BILO
G

GETAFIX

pre preko 2 godine

Ljudi, ne razumem koji problem imate sa Simonovićem? Pričamo o čoveku koji je svojim koševima stavio tačku na pobedu Srbije protiv Francuske i odveo nas u finale SP. Pričamo o čoveku koji često kada je frka prelomi meč ili fantastičnom odbranom ili vezanim trojkama. Pa to je i sada u finalu ABA lige uradio. Nemam pojma, verovatno vas izjeda kad vidite nekog sa prosečnom (ili ispod prosečnom) tehnikom koji je uspeo a vi niste iako vam se čini da imate bolji dribling.
O

Okei

pre preko 2 godine

Radonjic Dejan u njega verujemo !
E

Eh

pre preko 2 godine

Mali Gušić će ove godine da eksplodira! Znate kako ti ide kod Radonje, on je novi Gudurić, ako ne i bolji!
E

Eksplozije bombaške

pre preko 2 godine

Radanov (prvi i drugi mandat), Dobrić (prvi mandat), Davidovac (prvi mandat), Lazarević, Apić, Ristić, Jovanović likes this.