Komentari na vest

Radonjićevi verni vojnici: Kako je Lazić odgovorio Kobsu, Simonovićevo iskustvo je dragoceno

K

Kemp

pre gotovo 3 godine

Mislim da je ovo Simonov kraj karijere ove sezone, ali umjesto njega, treba dovesti Jaku Blažiča,jer je igrač kakve radonja voli.
D

Drmrpr

pre gotovo 3 godine

Ukrao si mi misao..
d

d.g.

pre gotovo 3 godine

Simonovic nije usao u zadnjih pet minuta. Tada je odigrao perfektno. U trecoj cetvrtini ga je Gavrilo razlozio. Dva puta ga je ostavio samog kao avet na sutu za tri poena.
A

A...

pre gotovo 3 godine

... ko je Gavrilo?
D

Drvo

pre gotovo 3 godine

Sa Lazicem na terenu +15 sa Simonovicem +18. Nije bas statistika koja sve pokazuje, ali nije ni za potcenjivanje. Pokazuje neke stvari. Pre svega njih dvojica sjajno preuzimaju u odbrani i odbrana sa njima funkcionise kao sat. Ima i gresaka naravno, nemoguce da ih nema, ali protivniku treba 15 sekundi da uopste krene u organizaciju napada jer sta god da probaju svuda je dinaj. I na kraju moraju da sutnu nesto sto moraju, a ne nesto sto zele. Ovi sto pokusavaju Radonji da objasne sta treba da radi i da manje drzi na terenu ovog, a vise onog, da dovede nekog ili da ne otpusta nekog njihovog ljubimca, treba da se opuste. Doktor vidi stvari koje nama ne padaju na pamet da su uopste faktor. Svaka sitnica je bitna, a doktor, inzenjer, umetnik i astrofizicar kosarke je majstor da sve te sitnice pretvori u pobednicki mozaik. Vase je samo da ne gundjate kao s..e ako je neki period los i da navijate iz sveg glasa. Budite mirni i znajte da je Radonja Bog kosarke.
G

Gost tuzla 33

pre gotovo 3 godine

Sreca samo sto je liga nikakva, inace u normalnoj ligi, s ovom dvojicom u ekipi, tesko bi bili medju 8...
S

Statler

pre gotovo 3 godine

E jbg....