Komentari na vest

Rajaković udarao šakom o sto: Ako Lejkersi moraju da pobede, dajte im odmah pobedu

T

Top Gun

pre 4 meseca

Rajakoviću ekipa ti je loša. Kakvi Lejkersi loši ste. Ne gine mu pedala jako brzo.
.

.....

pre 4 meseca

Rajković će dobiti kaznu od 50 000 $.
.

.....

pre 4 meseca

Rajaković će dobiti 50 000 $ kaznu. Greška pri kucanju.
m

milo123

pre 4 meseca

verovatno ce dobiti i otkaz. u inostranstvu ne smes mnogo da talasas.
.

.....

pre 4 meseca

@milo123 Preterao je malo u nastupu. Nije to baš tako. Toronto generalno loš ove sezone. I da su dobili Lejkerse ništa se ne bi promenilo. Moguće da će dobiti otkaz.
T

Top Gun

pre 4 meseca

Lik preteruje. 82 utakmice se igraju. Ništa Torontu neće naškoditi. Tu i tamo neka odluka. 82 utakmice ej.
@

@@@@

pre 4 meseca

Bodiroga je kriv.
A

AlexPet

pre 4 meseca

Slažem se sa Darkom u potpunosti i žao mi je što su uhvatili dobar zalet posle trejda i pali ovde,gde su realno zaslužili pobedu. Ovo što se radi u NBA je tragi-komedija,može da misli ko šta hoće. I Jokić je superstar i ponajbolji igrač u ligi,pa nema ni približan status kao LA Lakersi npr. Setimo se prošle sezone i kako je Lebron odmah posle čišćenja u playoff-u, krenuo da priča o povlačenju,samo da bi skrenuo temu sa rezultatske bruke !! Gledajte koliko Embid izvodi slobodnih bacanja po utakmici,Harden nekada,ali to bih povezao sa protekcijom tamnoputih igrača!! Cirkus totalni
1

149

pre 4 meseca

Uuu šta im je rekao. 😂😂😂😂😂😂😂 😆😆😆😆😆😆😆
K

Khanbg

pre 4 meseca

Bukvalno preteruju sa ovim krs lejkersima, muka mi je od njih i voleo bih da ne udju ni u plejof. Ovaj samoprozvani kralj definitivno mora jos da se izivljava. Postaje sve smesniji nba. Cuj 23-2 bacanja poslednja cetvrtina, smesno.
A

Ahaa123123

pre 4 meseca

Doslo vreme da ko god izgubi u bilo kom sportu krivi Var, sudije, CIu, Biu, ajde bre ljudi prihvatite poraz.
F

Feniks

pre 4 meseca

Zelim mu svu srecu, ali nije mi jasan sa ovakvom reakcijom. Kao da je pao sa Marsa. Dugo vremena je tamo pa zna kako oni prate, gledaju, dozivljavaju sport. Naravno da se navlaci za medijski najpopularnije timove, naravno da neke zvezde imaju povlascen status jer to je soubiznis, milijarderska industrija. Reklame, marketing, razne agende. Ogroman novac je u pitanju tako da Darko uzivaj u poslu, uzimas velike pare, u ligi si gde igraju najbolji igraci na svetu i ne stresiraj se mnogo jer se tamo niko ne stresira. Ni publika, ni igraci ni bilo ko treci.
T

The Black Crowe

pre 4 meseca

Ako je tako kako ti kažeš i ako se zna unapred pobednik, zašto onda da se takmičimo? Da budemo statisti u nečijem ego tripu?? Jel’ moguće da je samo novac bitan?!?!