Komentari na vest

Raspucani Tobi i Mitrović vodili Zvezdu do pobede nad Splitom

D

Delija penzioner

pre 4 meseca

Dobro bi bilo kad bi se raspucali u četvtak ...
P

Prolaznik1

pre 4 meseca

Bez ozbiljnog pojačanja na poziciji 1-2, nemamo o čemu da sanjamo.
O

Ok

pre 4 meseca

Kako bre mi losi dobili a vi dobri izgubili.
b

bgzv

pre 4 meseca

@imobile ako.je on selektirao.ekipu,zasto je tako brzo.otisao?pratim.njegovu karijeru decenijama,nikad ali NIKAD nije sklapao.ovakvu nakaradnu ekipu.3)bio.protiv teodosica i.ovaj dosao.u ekipu?pa kakav je to onda odnos prema treneru? 4)lad je preuzeo.ekipu bili.smo.na jednoj pobedi u euroligi.Na lraju je bio.na pragu ulaska u ple of,sto bi i uradio da se vildoza nije povredio i da nije kaznjen Kampaco.5) kup je on osvojio.Pripremio.je ekipu,odredio.taktiku,cak i taj pomocnik koji je statirao pored klupe je bio.tu jer ga je on odredio.da bude.6)sta je Sferoplulos unapredio.u igri i u rezultatu?7) nije rekao.nista oko odlaska jer je profesionalac i nikad ne pljuje bivse klubove.
I

Immobile

pre 4 meseca

Nema šta koga da pljuje. Zna se kako je naterao ove da ga puste, da ne bi pravio haos. Nema šta on da pljuje bilo koga, trebao je da sazove konferenciju i da kaže zašto je dobio otkaz za medije (odnosno sporazumno raskinuo ugovor), a ne da pobegne u Baskoniju. Tu priču može da priča maloj deci da je njega neko oterao a nakon 4 dana potpisao novi ugovor sa drugim Evroligašem kog je vodio 11 godina. Sve ostale sem Teodosića, na kojeg je nakon 7 dana razgovora i razgovora lično sa Teodosićem pristao na njega, sve ostale je sam selektirao. I to može lako da se proveri po menadžerskim agencijama iz kojih su igrači dolazili, a pogotovo Nejpir koji je iz agencije njegov menadžera Obrada Fimića, a upravo taj je pravio najviše problema. Lično on je doveo i Hangu, Yaga, Tobey. Došao je nakon 1 pobede u 5. kolu Evrolige, koliko je pobeda on ostavio Sferopulosu? U kakvom stanju mu je ostavio tim, zapalio pred 2 vezana derbija. Eto o tom čoveku mi pričamo i polemišemo. Šta je promenio Sferopulos, pa dovoljno je da sa ovakvim igračima ubijenim u pojam onako ponizi Fener. Ja Duška Ivanovića pratim preko 30 godina, zadnjih 10 godina van Kovid titule sa Baskonijom koja je bila toliko bitna da je Real ispao u grupi ništa nije uradio i gde god je radio potop. Himki-potop, Panatinaikos- potop žestok, Grci pričaju najgori trener u istoriji kluba, Bešiktaš- došao i obećavao kule i gradove i pobegao nakon 2 meseca u Baskoniji kada je opet stvorio neviđenu krizu. On je prošle godine u Aba ligi izgubio od Cibone u kompletnom sastavu i isposraviće se tu izgubio prednost domaćeg terena. Ja zaista ne znam kako neko može da brani ovog čoveka i da mu se divi nakon njegovog ponašanja i kompletnog njegovog rada i bitisanja u KK Crvena zvezda.
M

MNM

pre 4 meseca

Gazi lomi Zvezdoo!!

VecaBg1971

pre 4 meseca

Jago je igrac manje u oba pravca, ovaj Gilespi mucenik se nacisto pogubio, malo je neartukulisan, nadam se da ce biti bolje vremenom. Mora plej da se dovede jel u rotaciju nema ko da zameni Teodosica, Jago je totalni promasaj. Jos uvek tu ima dosta "viska" u rostera, valjda ce posle NG neko krsteno pojacanje da dodje, dosta smo masili ove sezone na tom planu, jedino Bolomboj opravdao ocekivanja, ostalo prosek. Onu gnjidu sto je pobegao u Milano necu ni da spominjem.
K

Kojadinjo

pre 4 meseca

Ja da se pitam, doveo bih Bozica iz Zadra! Borben igrac! Ne znam sto pljuju Jaga, solidno je covek odigrao, mislim da Zvezda nije nesto zapinjala, a ovaj novi centar trudi se, al kao da je pao s druge planete, al tek je dosao, puno srece u Atini.
O

Ok

pre 4 meseca

Moze vodi ga kuci. Mazi, pazi.
R

Rajko car

pre 4 meseca

Sve je to lepo,ali Zvezdi da bi se egal suprotstavila Kamerunu treba vrhunski plej,Jago to nije,vrhunski bek suter i centar.
D

Don Vito Corleone

pre 4 meseca

Danas se pojavila vest da od sledeće sezone Aba liga ostaje bez druge ekipe u EL. Sutra stiže nova vest, ipak ostaju dva kluba iz Aba lige u EL 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂 Jel igrao Smit danas, zna li se šta???? Glavni, daj još neko pojačanje od 3 miliona evra, treba im jedna četvorka za napad na drugo mesto u Aba ligi.
N

Nenad1246

pre 4 meseca

Aba nema ni jedan klub već pozivnice dobija.
J

James Bond 007

pre 4 meseca

Takoo je nepismeni! Informacija je tacna, od sledece sezone Evroligu igrace Partizan Mozzart Bet kome je vec spremljena dugogodisnja licenca. A za tvoju miljenicu iz Zeleznika vise nece biti mesta, idete u zapecak i kup Slavice Cukteras cak iako osvojite Aba ligu sto se naravno nece desiti. Ispunili ste bonus igrajuci na mufte EL umesto Kk Cibona, Kk Igokea, Kk Korona i Kk Zadzabaka ko prosle sezone...
D

Don Vito Corleone

pre 4 meseca

@James Bond. Izvini se što te prekidam u tvom monologu, a koji si ti James Bond, koji nastavak, koji glumac. Jel te bole vugla večeras. Jel ti je lepo 10 godina bez titule, cela jedna Decenija. Jel ti je lepo 6 godina bez titule u fudbalu. Jel ti je lepo kada znaš da tvoj klub drži 2 apsolutna i neoboriva Svetska rekorda, 31 godinu bez titule u KK, više od 3 Decenije, 40 godina bez pobede u kupu-ligi šampiona u FK, okruglo 4 Decenije. Jel lepo biti ceo život komšija Evropskog i Svetskog šampiona. Znam da te boli, kida, peče. Šta da ti radim, takva vam je sudbina. Pozdrav od nepismenog.
P

Perun vrhovni

pre 4 meseca

Jago je kosarkas isto koliko je i Igor Matic fudbalski trener. Pa on ne bi napravio prednost da igra sa srednjoskolcima u parkicu. Nema ulaz, ne ide na ulaz, ne sme da krene jer ce da ga poklope, nizak, slab, ocajan u defanzivi, mali raspon ruku, ne moze nista da uhvati pod kosem, slab u piku, ne postoji u igri 1 na 1, ima problem da prevede loptu cim ga neko malo jace pritisne, nije skorer, nije neki asistent, nije neko ko ce da preuzme odgovornost u neizvesnim momentima.. Pa sta ovaj decko ima!? A da moze da opali njegovu trojku sa 8 metara, ali jedino pod uslovom da je protivnicki igrac udaljen 2 do 3 metra jer ce u suprotnom da ga poklopi. MAJKE VAM daj saljite ga u Kosjeric, Zlatibor, Vrsac nije on za ovaj nivo kosarke. Mati mila kakav li je to pacijent koji je njega "skautirao" da mi je znati? Ako je D. Ivanovic pa samo zbog ovoga ga je trebalo najuriti, ako je Covic, nista neocekivano, voli on da glumi velikog strucnjaka pored svakodnevnih gostovanja po emisijama, ako je Dozet, nek objasni neko "uticajnom" tviterasu da se mane tog posla. Ko ga da je da bog da mu sin doveo decka u kucu.
U

Usud

pre 4 meseca

Cenim da bi imalo više smisla da ovo pojasniš Čović nego nama. Ovako je totalna glupost i dokolica. Jago je to što jeste, doveden da ga neko uklopi u tim, obzirom na ugovor, od njega napravi solidnog igrača i na njemu eventualno zaradi. Znači biznis. Dok god navijači misle da su igrači tu zbog njih, a pri tom pišu ovakve komentare, zvižde na utakmici, nema od našeg uspeha ništa. Ili kolektivno bojkotuješ upravu (a tako i tim) , pa nek prave greške sa trenerima, igračima ili ideš da navijaš bez obzira na sve pa možda ti igrači eventualno i proigraju. Ima jedno čudno stanje između nas i "instalacije". Njihovi igrači su se uverili da je jako bitno odgovoriti energijom na podršku sa tribina. Iz nekog razloga, nisam siguran da naši igrači imaju taj isti osećaj, čak ni domaći koji su tu godinama. Više ljudi je već pisalo ovde mali milion puta. Navijajte, bodrite igrače, pljujete upravu. Ovi prvi sigurno neće biti bolji zbog pljuvanja, ove drugu su se navikli da su retko kad pljuvani na duži period kao igrači, a i nova sezona je uvek tu da se prave nova sranja.
P

Prdoje

pre 4 meseca

Ovdje kod nas u Istri , na sjevernom Jadranu cijeli dan sunce ☀️☀️☀️ i temperatura +15. A ne mogu da vjerujem, kažu južnije, u Zadru danas temperatura -16 Čak da je bilo i - 21. Nevjerojatno
m

milisav kekez

pre 4 meseca

igrali su kuci u svojoj efempe halu pred 200 čoveka svi volu da gledaju efempe a hala prazna ahahaha ahahaha sts se primate kad ce se partizan odrace vas u finale na aba ligu naka svako dobro znaju da ce partizan da bidne šampijon
M

MiskoR

pre 4 meseca

Cekaj da vidis da li ce te da se kvalifikujete i do polufinala a kamoli nesto vise
A

ABCDE

pre 4 meseca

Ali Jago i novo pojacnje Zvezde su hit. Ahahahahahahahaha oooo Boze,gde li ih samo pronalaze!
m

matoriexpert

pre 4 meseca

Ma samo da je Zadar odeljo ZLO ostalo me ne interesuje!
G

Gost007

pre 4 meseca

"Zlo" ti neda mira i tek ce da te proganja i dovede do ludila... I tebe i sve koji tako rezonujete... Prva sledeca patnja vam sledi 4 januara gde ce vas opet "zlo" pregaziti i poslati u misje rupe...
d

dr.Nebojsa

pre 4 meseca

A STA JE URADIO ZADAR,ZNA LI SE STA...🤣🤣
I

Immobile

pre 4 meseca

Nemojte da dolazite na utakmice ako ćete da zviždite igračima kada prime loptu ili ako ćete izlaziti iz hale četvrtinu ranije. Takvo ponašanje je nedopustivo. To su ti novopečeni navijači, gde su bili 2010. kada se klub terao u Kovilovo i Halu Velefarm? Gde su bili kada su se nosili koševi sa Kalemgdana i borilo za opstanak u Aba ligi? Zviždite posle utakmice, to je legitimno. Ali nemoj da mu zviždiš kada ima loptu, jer ideš protiv svog kluba. To je sramotno. Ko je gledao Tobija u Valensiji zna o kakvom se igraču radi i koliko može. Ja se slažem da njegove igre nisu bile zadovoljavajuće ali on ima kvalitet i to je dokazao u Valensiji gde je čak igrao bolje i više od jedne legende kluba Bojana Dubljevića. Imao je turbulentnu sezonu u Barseloni kod Jasikiviciusa kog znamo kakav je, pokazao je i u Sloveniji kakav je igrač... Onda je počeo sezonu kod Ivanovića i u proseku igrao 4 minuta. Treba mu vremena da se vrati, želi i hoće da se vrati. Dajte mu podršku! A ne stalno zviždanje, teranje...
S

Sever 4 ever

pre 4 meseca

@Immobile To su ti druze lazni zvezdasi i lazni navijaci koji nogom na stadion ili u halu nikad krocili nisu,smem da potpisem,takvi isti pljuju i spinuju i protiv Terzica i Covica iako su sve moguce titule i uspehe ostvarili sto se moglo ostvariti u ovoj deceniji,ali eto bolje znaju ti 'strucnjaci' iz fotelja sa telefonima u rukama koji od sporta jedino treniraju ispijanje 5 litara rakije u kladionici!
b

bgzv

pre 4 meseca

nisam bio.na utakmici,pa ne znam.Ali mogu da pitam.Da li siguran da su navijaci zvizdali igracima ili upravi koja ih je dovela?ovo prvo nije u redu jer verujem.da se oni trude koliko mogu.Plasim se da to sto ne mogu vise od ovoga je upravo ono sto frustrira navijace.Sto se Ivanovica tice,bolje da je ostao,pa makar Tobi celu sezonu igrao 4 minuta.
I

Immobile

pre 4 meseca

@bgzv Ne zviždali su pojedinim igračima kada se primi lopta i to rade od drugog kola. Ne od juče. Pa što taj Duško Ivanović koji je toliko pošten, što nije izašao i rekao šta se desilo i što je potrošen? Uradio ceo prelazni rok, sem Teodosića. Posvađao se sa upravom i ucenio ih da ga puste u Baskoniju sporszumno da ne bi pravio haos. Nije on Vladimir Jovanović, Stevan Mijović i ostali podanici Nebojše Čovića. Čović je kriv, ali on je arhitekta svega ovoga, a Ivanović učesnik koji je zapalio. On je jedini trener KK Crvena zvezda koji je selektirao ovoliki broj igrača u eri ove uprave, koja je nažalost takva kakva jeste. Ali nije Ivanović nikakva poštenjačina kao što se predstavlja. A bolje da ne pričamo o njegovim separatističkim akvizicijama. Što nije pošteno izašao i rekao šta se dešavalo i u čemu je bio problem, nego selektirao tim stvorio haos i zapalio. Ajmo da uradimo analizu i prošlogodišnje njegove sezone. Evroliga- Upropastio TOP 8 tako što je izgubio 6 dobijenih utakmica, gde je u većinu tih utakmica kontrolisao i vodio do kraja 3. i početka 4. i to sa dvocifrenom razlikom. Aba liga- Igra čovek finalnu seriju sa 11 igrača u rotaciji i rotira ih gotovo podjednako, umesto da igra sa 8,9. Takođe niz problematičnih trenerskih odluka sa tajm autima i napadima koji su bili totalno bezumni u bitnim momentima, a da ne pričamo o izmenama. Kup Radivoja Koraća- Osvojio ga Karles Marko prvi pomoćni trener, nako što je Duško Ivanović izbačen u drugoj četvrtini nakon katastrofalne igre. KLS Superliga- Bolje ne komentarisati osvajanje tog takmičenja koje se igra manje od mesec dana, dakle traje manje nego sezonski posao. I šta je Duško Ivanović toliko zadužio Crvenu zvezdu kao što svi ovde mesecima histerišu? Primao je 700 hiljada godišnje, za razliku od Sferopulosa koji radi za 400 hiljada i koji je pristao da preuzme ekipu koja je izledala kao grupa građana najblaže rečeno.
S

SUNĐER BOB

pre 4 meseca

A ko si ti da određujes da li ce neko da zvizdi ili aplaudira? Ko si ti da određujes ko će i kad da dolazi i odlazi sa utakmice? sta si umislio?
2

2 na 2

pre 4 meseca

Navijači treba da skontaju da ovo nije amaterski sport. Ovo je pre svega posao, odlično plaćen posao. Nekom se zalomi da mazne lovnu bez da se potrudi, neko zezne zdravlje (povrede tela), neko odradi svoj ugovor kako su zamislili navijači. Jedino navijači nisu plaćeni za svoj posao, većinski... Znači nema šta da ne budemo zadovoljni dok traje utakmica. Dok traje utakmica ima da navijaš i podržavaš i najgoreg igrača. Kad se završi, mogu da se "driblaju", ako realno i to ima smisla. Ponavljam, ovo nije sport, ovo je odlično plaćen posao. Jedino koga treba driblati je uvek uprava. Ne potpisujemo ti i ja ugovore sa igračima, trenerima, ulazimo u klauzule šta ako za pare koje ga plaćaju ne igra kvalitetno i sa zalaganjem. Nažalost današnji sport je prepun gluposti koje iritiraju običnog čoveka koji nema privilegiju da ne radi kvalitetno poput sportista. Zato na utakmicama uvek podržavate igrače, a upravu "za uši" posle utakmice. Jedino je to ispravno i smisleno.
2

2 na 2

pre 4 meseca

@Sever4ever Vidi druže, ako su Terza i Čović naše najveće legende, mi bolje da se ugasimo. Posle raznih "uspeha" , prave legende, a onda bi to i ove "legende" mogle da i rade, podnesu ostavke, a dođu neke druge naše legende. Nije da ih nemamo. Sem ako ti nisi iz one grupe profi navijača koji kao i igrači profesionalnog odrađujete posao za koji ste plaćeni. Čović jeste doneo titule, al nije uspostavio zdrav sistem. Hvala na titulama, al ne bi bilo loše da neko drugi proba. Niko nije tražio titule EL, al je svaki navijač poželeo sistem, stabilan tim koji se stalno nadograđuje. Imao je sve preduslove da to ostvari, ništa od toga nije uradio. I dalje bih bilo kome ponudio da stvori sistem bez da ikad primiriše tituli EL. Al biće da je lova mnogo slađa kad se svake godine kreira nada. O fudbalskom "znalcu" radije ne bih, pošto je povremena sreća koja inače prati zalizani likove, jedino što nam je doneo. Za njega je čak i Čović fudbalski mađioničar tako da ih ne stavljaj u isti koš.
I

Immobile

pre 4 meseca

@2 na 2 Tako je, bravo. Prvi put da neko gađa poentu i odgovori na nešto kako treba, a ne da daje neke bezvezne komentare jer tim komentarima ne želim da se bavim niti ću. Ovom čoveku gore sam odgovorio jer se stvorila neviđena histerija oko Duška Ivanovića i priče kako je njega neko oterao, a on čovek sam zapalio. Dobro je on znao ko je i šta je i Nebojša Čović. Nije on od juče u košarci. Uprave obe sekcije su sramotne i tokom utakmice može da se peva protiv njih samo što navijači koji se bave "organizovanim" navijanjem to neće jer se zna koje su njihove igre. Ja sam ovde apostrofirao da se ne zviždi igraču kada primi loptu jer to je navijanje protiv svog kluba, da se ne izlazi u 3. četvrtini sa utakmice jer to je sramotno. Ti si došao da podržiš klub pa makar i taj klub gubio 50 razlike, posle utakmice zviždi i kritikuj igrače al ne na samoj utakmici, a to se radilo od drugog kola, što je ogromna sramota.
Ј

Јосиф

pre 4 meseca

Ростер нам је очајан за, ЕЛ а и за плеј оф АБА! Ханга који целе каријере игра 2 и 3 код нас игра на 1,бек шутера стандардонг немамо, плеја сем Теа немамо, овај Матеус одма нека се врати у Улм па нек тамо дивља! Симоновиќ, Давидовац, Илиќ, Гилеспи, мислим кад бисе зезали!
P

Pst

pre 4 meseca

Lagano, nogu pred nogu. Ne razumes ti ovo. Prati velicine MZT i ostalu boraniju. Nisi druze razumeo. Ne pitas se ti za roster. Vidis klub ima trenera. Ovo je ozbiljan klub da bi ti cele sezone ovde drzao govore.
S

SUNĐER BOB

pre 4 meseca

Šta lupate minuse kad je čovek sve lepo rekao? koga lazete kad tvrdite da je roster dobar? mislite da tako pomazete klubu? manite se sendvica i pogledajte roster Partizana i koliko su daleko ispred nas..budite realni..momak bravo za komentar! a vi sendvicari lupajte minuse..
F

Fußballspieler

pre 4 meseca

Jago je Kampaco sa Ali expresa! Dovodjenje Jaga i Nejpira bio je zločin prema Topiću. Dečko na leto ode u NBA a Zvezda nije prepoznala novog Dončića u svojim redovima. Da ima u klubu imalo morala neko od odgovornih bi zbog toga sam otišao iz kluba!
2

2 na 2

pre 4 meseca

Zločin je što bi prvi pljuvao loše partije Topića, a ovde kmečiš. Onaj drugi pljuje i priča o Kampacu s Alija. Paradoks je da većinu vas ne bi niko mogao ni na Aliju da poruči čak ni kao navijače, jer vam je tolika vrednost.
V

Voždovac

pre 4 meseca

Druže odluka da Topić ode je najbolja i za igrača i klub. I da dobija 15-20 min po meču u Zvezdi, opet ostaje nedostatak treninga koji su za njega sad neophodni.
A

Ar

pre 4 meseca

Ako je mogao Bolomboj da postane dobar centar uz Teodosica moze i Gilespi
b

bgzv

pre 4 meseca

ne moze.Nije isto biti treci centar u Olimpijakosu i Bajernu.Teodosic ipak nije Gandalf..
B

BD

pre 4 meseca

Izgleda da sada Mitar i Marko prave skauting i u KK. Ovaj novi na nivou La Prevare ;)
S

Strucnjak iz fotelje

pre 4 meseca

A to si zakljucio nakon samo 6-7 min prvog meca koji je covek proveo u novom klubu haha...idi kopaj kupus.
@

@Strucnjak…za kupus

pre 4 meseca

A koliko to treba vremena da mu se da? Dosao onsj Brazilac kod grobara i vec u prvoj pokazao kvalitet!
d

dkcz

pre 4 meseca

sad ce da krene kako kkcz ne sme da kiksne u aba ligi natee
F

Forever Young

pre 4 meseca

Gilespi košarkaški Ndiaje.
R

Rutinska

pre 4 meseca

pobeda bez dva najbolja igraca .... Mitrovic kao i uvek standardno dobar,Tobi postaje ,,tata" aba lige,Giedraitis se vraca u svoju prepoznatljivu formu ..... Jedino sto pada u oci je pad u igri Jaga(probao trojkama da vrati samopouzdanje) i to ce se valjda popraviti ..... Zacementirati to prvo mesto u aba ligi,a u evroligi pruziti sve od sebe i rezultat ce doci ......Napred Zvezda !!!
s

sta ce doci

pre 4 meseca

kao prosle godine top 15 i poraz u abi od partizana , mozda i pre finala jer partizan ocito otaljava aba ligu do play offa..
d

doci ce i

pre 4 meseca

novi trener sada nakon tri sledeca poraza u Evroligi, Zeljko ce smeniti i ovoga
O

Ok

pre 4 meseca

Bez brige, sto ste nervozni. Suplji pod kosem. Ukakili se pokazao Zadar da su busni samo tako. Kad im pomeris malo sire zonu niko ne pogadja. Onog sa bradicom sto glumi boga cika Laza jede za dorucak. Ovo ostalo nikakvo, dobija na krilima patrona sudjenja i sudija. Nisu mogli da veruju sudijska trojka njihova oni dobili ovo unapred. Upravo to radja strah.
L

LeoLajke

pre 4 meseca

Ja bih rizikovao sa Topićem!Jer je sigurno bolji od polovine stranih plajeva.O Jagu da ne pričam....

gemathegreat

pre 4 meseca

Aj pali.
@

@leo lajke

pre 4 meseca

...toliko tesko nauciti srpski? decko nije hteo da igra u zvezdi vec u megi. zvezda je mogla samo da pristane ili bi on potpisao ugovor sa megom i zavrsio pricu. a verovatno jer nije zeleo da ga posle dve lose utakmice ovde pljuju neki koji su kosarku poceli da prate od kada je partizan usao u evroligu i sada su opsednuti da zvezda mora da bude bolja od njega, do tad ih kosarka nije previse zanimala. to se lako moze zakljuciti iz tvog komentara.
S

Samo

pre 4 meseca

Lazarevic,sa ovakvim stavom prema sopstvenim navijacima,bolje da predje u neki drugi klub.Ovo ne vodi nicemu.
i

igokeasi...

pre 4 meseca

Doš'o vam BOŽIĆ dan ranije ove godine...🤣
N

Naxel

pre 4 meseca

Teo se odmoran preznojio kad je video kakvog su mu centra doveli.
D

Dadada123

pre 4 meseca

Gilespiju ne mozemo jos uvek suditi posto je prva utakmica ima zelju iako ono sto je odigrao nije bilo dobro bas.Medjutim uz Jaga na pleju ni Sekil O'Nil nebi pruzao nikakve partije.A i Bolomboj je bio los prvih nekoliko utakmica.
j

jjjjjj

pre 4 meseca

pobedili smo ali na snagu ,osim Tea nemamo kreatora u ekipi,ovaj Jago do sada uzas, i to na oba kraja terena , ne znam sta smo sa njime dobili, drugo isto Simonovic moze da da i 20 poena ali sta to vredi kada je on na terenu mi smo u minusu, Gilespi jeste da je prva utakmica ali sta je doneo nista 13 minuta, 4 faulova, 2 izgubljene lopte jedna blokaa, i jedan Air ballsa 2 m od kosa, a sta je npr Kaboklo u provoj utakmici 3/3 trojke 2/2 za 2, ovaj mi izgleda kao novi Teri ili kako se zvao onaj amerikanac koji je samo isao na alejup.
e

e

pre 4 meseca

Kako ti je izgledao Kaboklo u ovoj poslednjoj utakmici?Pojeo ga Bozic sve sa gacama.
@

@jjjjjjjjjjjjj

pre 4 meseca

...pa ti onda lepo navijaj za kabolka i uzivaj. evo i veceras je pokidao.
d

d. g.

pre 4 meseca

A kakav je Kaboklo večeras?
S

Studentski centar

pre 4 meseca

A sta je uradio ZADAR,zna li se sta?🤣
s

spiritus movens

pre 4 meseca

Odbranismo cast srpske kosarke danas. Dobro je sto je Sferopulos odmorio Teodosica i Bolomboja. Tobi raspolozen. Generalno dobro izdanje centarske linije. Gilespi pokazao da ce biti vazan sraf u odbrani, samo jos da se uklopi u tim i uigra. Zvezda prva, Olimpija druga, Igokea treca ili cetvrta.
A

Aba Titula

pre 4 meseca

A KAKVO JE VREME U ZADRU,JEL LADNO NA -16...PITAM ZA DRUGA?
S

Samo za KkCzV

pre 4 meseca

Tobi sve bolji i bolji, Gilespi deluje kao promasaj. Yago na kaljenje u Radnicki bb .. Nedostaje nam plej i jedan ozbiljan suter.
O

Ojsa

pre 4 meseca

Zacementiraj to prvo mesto!
Đ

Đukin fan

pre 4 meseca

Sto temeljnije i da čuvaju prednost -onda na misice i svu snagu da s prednosti domaćeg terena izguraju ABA ove sezone
V

Vasilis

pre 4 meseca

Da li neki kosarkaski znalac moze da mi napise jedan jedini kvalitet koji donosi Jago dok je na terenu?
S

Sf

pre 4 meseca

Doprinosi svojom visinom. Jesi zadovoljan.
P

Pst

pre 4 meseca

Zvezdi je neophodan plej. Hanga se trosi previse. Gilespi pogubljeno ali kad krene Milos da ga hrani bice dobar. Falila je petica sa snagom. Dokle smo stigli sa plejem. Ako ne moze Pengos dajte Topa mora neko da odmara Milosa. Jagu se mora objasniti da mora na ulaz.
2

2 na 2

pre 4 meseca

Na svu sreću, o doprinosima ne odlučuješ ti. Moram priznati da su u rangu navijača instalacije samo sezonski navijači CZv koji otprilike nemaju šta da rade drugo u životu, pa analiziraju igrače. Jago je doveden da bi se MOŽDA razvio u solidnog pleja. Da vam pokaže šta bi tek pričali o mladom Topiću posle svake lošije utakmice. Zbog takvih i sujetnog gazde i ne možemo da napravimo iskorak, jer veliki uspeh se gradi neuspesima i strpljenjem. Kad jedno fali, onda ostaje ono drugo. Doveden je Nejpir koga smo moljakali godinama, za koga je Jago Majkl Džordan lično, kad je u pitanju energija i trud. Kvalitet je nešto što se pokazalo kao jako nebitno kad je u pitanju karakter portorikanske strine koja je dobila ćušku od žene zbog selidbe. Nadam se da od sad kad budete gledali i moljalali igrače da dođu da ćete malo da obratite pažnju i na govor tela i energiju. A Jaga ostavite na miru.
V

Vasilis

pre 4 meseca

Ne znam sto se vredjate, samo sam pitao jer ja ne vidim. Dovesti igraca da se razvija, a poslati svoje dete u drugi klub je poprilicno nerezonski potez. Topic ce verovatno posle Nove godine ako ne nadjemo stranog "proverenog" pleja.
2

2 na 2

pre 4 meseca

Vređamo se jer ne bi bilo loše da razmisliš koliko naših mladih igrača je pljuvano posle svake lošije partije godinama. Nije ovo prva sezona da šaljemo mladog igrača na kaljenje... Potrošili smo mnogo kredita na pokušaje, možda nam je to i usud zbog kog nema dobrog iskoraka. Da, trebalo je Topića ostaviti, al odlično znamo da bi bio pljuvan. Možda smo mogli i da tankujemo neku sezonu, istrpimo lošiji rezultat.. Al zadovoljiti navijače može jedino naš populista koji svake sezone pravi tim od početka jer političku podršku očigledno koristi na kašičicu. A za to očigledno ima podršku navijača.
e

e

pre 4 meseca

Ma on je doveden da bude treci plej,a sad posle povrede, odlaska Nejpira i zbog odmaranja Tea,ispade da je prvi.Ipak je to veliki zalogaj za njega.
S

Srdjan M

pre 4 meseca

Igrom slucaja, gledao sam proslogodisnje finale nemacke lige, Ulm je osvojio, a ofarbani igrac Ulma je unistio protivnika. Ulaz, sut, asistencija, energija... Na kraju je bio mvp finala. Odmah sam pomislio kako bi bilo dobro da dodje u Zvezdu. Medjutim, sad se cini da je ipak igrac za evrokup, klub u kojem nema pritiska, u kojem on ima svu slobodu na terenu. Ovo u Zvezdi ne deluje ni malo obecavajuce
2

2 na 2

pre 4 meseca

Dal bi mogao neko da nas prosvetli kakvi su to igrači za Evro kup? To što mi nemamo strpljenja, nego je većini u glavi "instalacija" i podjebavanje sa njihovim navijačima, većinu vas ne čini znacima, još gore izgledate kao zadušne babe koje kukaju na sve. Jago je doveden kao 3 plej, odličan je spram strine iz Milana. Za toliko respektujte momka kojeg bi dobar trener znao da usmeri. Meni će uvek da bude dovoljna energija i uživanje u podršci navijača. Ona strina to nikad nije znala i džaba mu sav kvalitet koji je potencijalno imao. Za te stvari vučeš za uši upravu što nije skautirala "strininu" glavu. Nisam je ni ja, al je to jasno bilo posle par nedelja. Uz navijače koji ćute, ne pružaju podršku, Milano - Beograd, sasvim je jasan izbor bilo kome. Da skratimo, niko vas ne pita dal je Jago dobar, dal je za Evrokup pošto većina vas koji pljujete nije ni za halu da navija, kao što verovatno i ne ide. Maksimalna podrška svim igračima i treneru kakvi god da su, od Lazarevića, Lazića, Ilića, Davidovca... svih koje bespomučno pljujete. Psujem i ja nekad igrače u toku utakmice, al je realno besmisleno jer svako greši. Uprava je jedina koju treba pljuvati maksimalno, jer je godinama ista kao i rezultati, boljke u EL.
X

Xhee

pre 4 meseca

Nikola Ivanović je za Yaga doktor košarke. A Duško Ivanović, velike expert, ga je oterao bez pozdrava.