Komentari na vest

Reč zlatnog pleja Jugoslavije: Treneri vole igrače kakav je Jović, narod želi šoumene poput Luke

А

АКИ

pre 8 meseci

Андреј Мушицки запамтите то име.Плеј који игра сјајну одбрану ,сведе најбољег противничког бека на мали број поена а у нападу види све.Двоцифрен број асистенција ће бити његова реалност кад буде играо за први тим Србије.По стилу игре личи управо на Стефана Јовића.
Н

НИКАД

pre 8 meseci

Звезда Србија никад Југославија.
A

Andrejka

pre 8 meseci

Jovic je bas zahvalan igrac , na zalost sad sve manje ljudi prati kosarku sa razumevanjem kao sto je Sale i rekao..lik je nenametljiv , pozrtvovan i po meni bolji u odbrani nego u napadu gde se takodje zrtvuje za tim..lik je od studentske lige dosao da bude stalan u reprezentaciji nije to tako mala stvar..nikad nije postao veliki igrac ali je postoao igrac za postovanje
m

mićo belkan

pre 8 meseci

Prvo i osnovno, Obradović, čovek takvog iskustva, lupeta kao i većina ovde i pominje Nikolu Jovića na trojci, i to dovoljno govori da momka nikad nije gledao. Dečko je čista četvorka bez ikakve mogućnosti da igra ni trojku ni peticu, znači čista četvorka. Kakva crna trojka, i za četvorku je spor, ali sa iskustvom će to leći ma svoje, a za peticu možda pred kraj karijere kad nabaci još 20 kila i uspori maksimalno kao Luka Mitrović. Veća je verovatnoća da ćemo Davidovca prinudno gledati na četvorci isko je krilo. Da je zdrav Smajli bi sigurno putovao.
P

Podgorica1987

pre 8 meseci

Uz duzno postovanje Jovicu, svaki trener bi vise volio Doncica
С

Србијан

pre 8 meseci

Kada kao trener pričaš o najboljoj opciji koju imaš na 'kecu', prvo razmišljaš o Miciću i Teodosiću. Oni su igrači koji iskustvom i znanjem mogu da ti pomognu, da donesu kvalitet. Njih nema, ne bih ulazio u razloge zašto je tako... ------ Ето и Саша Обрадовић лепо, "између редова", каже да Теодосић још може у репрезентацији бити користан.
d

da be

pre 8 meseci

Meni se cini da izmedju redova kaze da zna zasto nema Teodosica, zato i prica o Jovicu kao igracu koga vole treneri. Neosp[orno je da Teodosic po kvalitetu ima mesta u ovoj ekipi, ali... Ocigledno da to sto je izmedju redova kaze da nema. Generalno on poslednjih godina i nije toliko nezamenljiva i nije neka steta sto ga nema, ono sto je veci problem je sto se ne vodi neko mladji na tom mestu, cisto zbog buducnosti.
s

spiritus movens

pre 8 meseci

Nema vise Jugoslavije. Neko novo vreme gde novac jedino merilo ljudske vrednosti i igraci (balavci) koji "tek ispile" a postaju milioneri. Posle se neki cude sto ih bas briga da igraju za reprezentaciju, i sto i kad se odazovu ispada da nam cine ne znam kakvu uslugu, a ne da im to bude moralna, istorijska, kulturna, itd. obaveza prema narodu i zemlji iz koje su potekli.
N

Nishljia

pre 8 meseci

jovic je igrac koji i te kako moze da razigrava igrace koliko god da im je los dan ili slicno. Izuzetno dobar i skolski potkovan igrac. Naravno potrebno je i njemu da se opusti ruka i za asistencije i za koseve. Od njega ne ocekujte 10, 15 poena ali ocekujte 7+ asistencija i solidnu odbranu. Jos jednom cu ponoviti da mi je drago sto reprezentacija sada izgleda ovako. Neka guraju koliko mogu. Ali ono sto mi se svidja to je TIM.
D

Dajbrepare!

pre 8 meseci

Tim koji je igrao kao tim ovu zadnju. Sa Grcima su nas sluzile trojke i igrali smo dobru odbranu a bas ta dva segmenta nisu se odrzala u mecu sa Italijom. Tu se videlo da se trazi Bogdanovic i njegova resenja, kao i Milutinov. Bas taj Jovic(mladji) moze da bude igrac iznenadjenja. Svi ce zatvarati Bogdanovica i Milutinova, Gudurica isto ce markirati po potrebi. Ko onda tu moze da iskoci? Davidovac nema taj muda, Dobric se pogubi, Vanja isto, Avramovic moze da iznenadi, kao i Ristic...
N

Naxel

pre 8 meseci

Jovic pozitivno iznenadio.Mislio sam da je istrosen ali nije on jos za bacanje.