Kevin Panter (©MN Press)
Kevin Panter (©MN Press)

Reči heroja Pantera: Zvučaće ludo, ali treba da se ponašamo kao da smo izgubili (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | sre. 26.04.23. | 00:14

“Milion šuteva! Ne znam ni sam koliko sam puta ispalio loptu. Pokušavam razne varijacije tih šuteva, iz driblinga, iz naskoka... To su ponavljanja koja traju godinama, godinama“

(Od izveštača Mozzart Sporta iz Madrida)

Nije mu prvi put, ni u karijeri, a ni ove sezone da pogađa ovako lude šuteve Kevin Panter, verovatno mu neće biti ni poslednji put da uradi ovako nešto. Ali, baš zato što je to uradio sa letalnom hladnokrvnošću, pokazuje samo koliko je dobar košarkaš, veliki strelac i strašan kapiten momak iz Bronksa!

Izabrane vesti

Panter je utišao Madrid i dao Partizan Mozzart Betu sada prednost domaćeg terena, jer sve može da se završi u Beogradu naredne sedmice. Ali, pre nego što se četvrtfinalna serija prebaci u Beograd, već u četvrtak sledi drugi susret u Vizink Centru, takođe od 20.45.

Postavlja se pitanje - šta je sledeće, posle ovakve pobede?

“Sada moramo da idemo još više, da budemo još oprezniji i koncentrisaniji. Imali smo sve to u ovoj utakmici, sada moramo još bolje u svakom smislu za drugi meč. Moramo da se ponašamo kao da smo izgubili. Zvuči ludo, ali je bolje tako, da zaboravimo na prvu utakmicu i mentalno ostanemo pribrani, da igramo na pobedu i u drugoj utakmici. Da ostanemo oštri psihički“, poručio heroj Parnog valjka Kevin Panter.

Na konstataciju novinara “prva pobeda“, strelac 26 poena je uzvratio:

“Sada moramo da uzmemo još jednu pobedu. Jednu smo uzeli, sada nam treba još jedna. Bila je odlična utakmica svih nas, ovo je ono što smo hteli, sada nas čeka druga utakmica koja će biti još teža, ali moramo da odgovorimo“.

Govorio je kapiten crno-belih o poslednjem tajm-autu pre trojke kojom je zapečatio pobedu.

“Videli ste šta se desilo, hteli smo od početka da promenimo defanzivca na meni, to smo ciljali od starta. Nisam hteo da igram protiv Najdžela (Vilijams Gosa), hteo sam višeg čuvara. I da je ostao Najdžel, probao bih isto, ali sam dobio šta sam hteo. Ostalo znate, ovo je ono na čemu radim svaki dan“.

Prokomentarisao je Panter poslednji šut na utakmici i koliko je vežbe potrebno da se pogodi onako nešto.

“Milion šuteva! Ne znam ni sam koliko sam puta ispalio loptu. Pokušavam razne varijacije tih šuteva, iz driblinga, iz naskoka... To su ponavljanja koja traju godinama, godinama. Definitivno je to veliki broj ponavljanja, i danas radim isto kako bih zadržao oštrinu“.

Alen Smailagić je imao odličnu prvu četvrtinu, u nastavku su proigrali Zek Ledej, Dante Egzum...

“Moraš da poštuješ svakoga, jer ako ne pratiš dovoljno, mogu da ti sipaju 20 poena. Zato moraš svakog da poštuješ i to nas čini dodatno opasnim, jer nikada ne znaš ko može da iskoči i ubaci 20, dok ti gledaš šta se dešava“.




tagovi

Kevin PanterKK PartizanPartizan Mozzart BetTop 8 EvroligeEvroliga

Obaveštavaj me

KK Partizan
Evroliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara