Komentari na vest

Redži Miler ponovo udario na Dončića: Mora da se pogleda u ogledalo, mrzim što se krivica svaljuje na Irvinga

s

spiritus movens

pre oko 1 godinu

Doncicu zvezdasi su uz tebe. Kao stranac moras biti duplo bolji od domacih da bi imao jednak status.
D

Djape45

pre oko 1 godinu

Dončić i takav kakav je doktor košarke za pojedine indijance. Ima odredjene mane, ali još je mlad tako da se nadam da će ih na vreme eliminasti. Da budemo realni, Dalas je skup panjeva, koje je Dončić prošle sezone odveo do finala konferencije, a ove sezone su bili 4. pre trejda za Kajrija.
F

FM

pre oko 1 godinu

Prosto me strah da zamislim kakav bi to igrac bio da ima radnu etiku Kristijana Ronalda… Iovako debeo im deli lekcije, a sta bi bilo…
V

Voždovac

pre oko 1 godinu

Ajde što je u predsezonu došao sa bar 6-7 kila viška (što je za osudu ako si profi sportista), nego Luka nije ništa učinio tokom sezone da poboljša spremu. Smršao kilo-dva od silnih utakmica i putovanja i to je to.
G

Gost13

pre oko 1 godinu

Da se ne lažemo isti taj Dalas bez Luka i samo sa Irvingom (govorim o ekipi posle trejda) ne bi mogao ništa bolje. Dončić je njihov najbolji igrač. Alini Dončić nije bez mana, odbranu ne igra, preteruje u svađama sa sudijama i svima ostalima itd. E sad nije on kriv što su mu trejdovali sve moguće defanzivce za Irvinga.
B

Bafana

pre oko 1 godinu

Ja ne znam da li je Luka napravio ijednog saigrača boljeg nego sto jeste, čak stavise vide njih je srozao, Porzingis prodisao od kad je otišao, Wood su ugasili od kad je došao…