©Star Sport
©Star Sport

Ringišpil Teodosić ponovo radi - bravura nagrađena trojkom (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | pon. 10.05.21. | 22:16

Još jedna majstorija srpskog plejmejkera

Početkom februara se Miloš Teodosić postarao da se košarkašu Ređo Emilije Leonardu Kandiju zavrti u glavi. Sakrio je loptu od svog čuvara i izveo potez koji se retko viđa na košarkaškim terenima. Večeras ga je ponovio. Žrtva je ovoga puta bio centar Trenta Maksimilijan Ladurner.

Dobro je mladi košarkaš ispratio plejmejkera Virtusa iz Bolonje sredinom druge četvrtine, ali bolje da nije. Kada se učinilo da nema prolaza, Teo je u svom stilu "bacio magiju". Finta šuta, pa lopta iz desne u levu ruku iza leđa čuvara, a onda i savršen pas ka usamljenom Pajoli, koji je sve ulepšao preciznim šutem za tri poena.

Izabrane vesti

Navikao nas je Teodosić na maestralne poteze, koji su gotovo nezamislivi na vrhunskom nivou. Poigrao se 34-godišnji srpski košarkaš i još jednom pokazao koliki je majstor, kao i da mu nema ravnog po pitanju veštine, ali i lucidnosti i kreativnosti. Na ovakvim vratolomijama bi mu pozavideli i Harlem Globtrotersi.

Uživajte.


Ovo je ujedno bilo poslednje kolo italijanske Serije A i poznati su parovi plej-ofa. Uprkos ovoj majstoriji Teodosića, Virtus je poražen od Trenta sa 83:91. Olimpija iz Milana je savladala Kremonu sa 74:66 i tako overila prvo mesto sa skorom 22-6. Virtus je ligaški deo završio na trećoj poziciji. Brindizi na drugom, a Venecija na četvrtom.

PAROVI PLEJ-OFA SERIJE A:

(1) Olimpija Milano - Trento (8)

(4) Venecija - Dinamo Sasari (5)

(2) Brindizi - Trst (7)

(3) Virtus Bolonja - Trevizo (6)


tagovi

Miloš TeodosićVirtus Bolonja

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara