Miloš Teodosić (©AFP)
Miloš Teodosić (©AFP)

Magija - Teodosićev ringišpil od kojeg će vam se zavrteti u glavi (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | ned. 07.02.21. | 21:31

Čudesan potez srpskog košarkaša

Virtus Bolonja u 19. kolu italijanskog Palakanestra ubedljivo slavila u Ređo Emiliji 82:69, a Miloš Teodosić je opet pokazao košarkašku magiju. Napravio je potez po kojem će ova iubedljiva pobeda da se pmati. Možda i potez čitave sezone u italijanskom prvenstvu.

Krenuo je u prodor, a njegov čuvar Leonardo Kandi nije ni bio svestan šta će ga zadesiti. Potez iz vreće najvećih mađioničara, Hari Hudini bi mu pozavideo.

Izabrane vesti

Posle par driblinga video je put ka košu, ali je mladi Italijan uspeo da ga isprati. Bolje da nije, jer će se njegova izgubljena reakcija vrteti na svim špicama sportskih emisija u Italiji, a i šire. Zastao je Teodosić, a onda "izvukao zeca iz šešira". Prebacio je loptu iz jedne u drugu ruku, iza leđa već izgubljenog Kandija. "Gde je nestala lopta?", nesumnjivo se pitao, dok je Teodosić rutinski polagao loptu u koš.

Majstorija kakva se retko viđa, ali svi smo znali da se u rukama Virtusovog plejmejkera krije magija. Sada je to uvideo i mladi Kandi, na teži način. Reakcija italianskog komentatora samo je ulepšala potez srpskog genija.

Teodosić je na kraju meč završio sa 11 poena i sedam asistencija za 22 minuta na parketu. Nije mnogo ni forsirao. Promašio je obe trojke koje je šutirao, ali je zato za dva poena bio skoro bezgrešna - 5/6. Penale je šutirao 1/2. Najefikasniji je bio Vins Hanter sa 20 poena, dok je Stefan Marković slab košgeterski učinak od devet poena opravdao sa čak devet asistencija.


tagovi

Miloš TeodosićVirtus Bolonja

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara