Komentari na vest

Ritam je pakao, klupa tanka, a Zvezda pet godina nije izgledala ovako dobro

R

Reč je reč

pre preko 2 godine

Udaviste više s tim qrcevim centrom.Kao da ste izmislili toplu vodu ako potencirate problem centra.Valjda Radonjić zna da li mu treba ili ne ali sve i da treba možda nema para za centra.Stvarno mi nije jasno kako su svi kratkog pamćenja i zaboravljaju koliko je taj isti Kuzmic doprineo igri Zvezde u prethodnom mandatu i da je imao saobracajku u kojoj je jedva izvukao živu glavu.Kratko i jasno verujem Radonjiću i siguran sam da on najbolje zna šta i kako dalje.Ako je Kuzmic najveći problem Zvezde mi smo na konju.
M

Marco

pre preko 2 godine

U poslednje vreme dajete preduge clanke i intervjue! Trebaju nam informacije a ne elaborati! Sve ostalo je ok!
Д

Домаћин

pre preko 2 godine

Овој екипи треба један центар,али мислим да не треба центар који много зна ту је Митровић који зна,па чак и цирбес,треба им једно чудовиште,да кад се отвори после пика разнесе обруч.Мој неки предлог је довести мозлија,не видим разлог зашто да не,човек живи од пика,а Радоњи у овом тренутку треба такав центар,а опет неће га платити ништа и то им је у овом тренутку најјефтинија опција,а и одлично штити обруч.И друга ствар овој екипи би тако легао један били берон као будали шамар,али нема везе бек нам је најмање битан имаћемо их за месец дана,када холинс и кобра наместе руке,као и Ивановић.
C

Cccc

pre preko 2 godine

Neko napisa nama treba Jović I dobar centar, slažem se za centra Kuzmic je stvarno evo posle povratka celo vreme los. Ne znamo kakav će biti Cirbes ali u svakom slučaju trebamo jednog dobrog centra pogotovo što Radonjic forsira igru preko njih. Što se tiče Jovica u ovom momentu nije potreban, tu su Volters i Ivanovic (još da ga šut krene) nama treba jedan dobar bek suter odnosno trojkas.Uh što bi nam dobro došao Bili sada.
B

Borky

pre preko 2 godine

U sustini se slazem al moze i varijanta ako bi dosao Jovic da se Ivanovic oslobodi primarne plejmekerske pozicije te bi imao vise fokusa na sut ili prodor posto se ne bi toliko trosio na prenosu i organizaciji napada. Cinjenica da nama nedostaje jos jedan igrac u vanjskoj liniji sad da li cisti poenter ili plej pa da Ivanovica koristimo na dva.
D

Dobronamjeran

pre preko 2 godine

Borky Ivanovic je najbolje partije u buducnosti pruzao na poziciji 2.Odlican suter i solidan prodor
B

Borky

pre preko 2 godine

Da znam,zato sam i spomenuo njega a ne Voltersa koji isto moze na dva al mislim da je Ivanovic puno bolja opcija bas zbog suta i otvorio bi nam jos jednu opciju kod prenosa lopte ili sekundarnog pika a veliki plus mu je sto je to uglavnom igrao u Buducnosti. U svakom slucaju Jovic bi nam dao ogromne mogucnosti.
T

Tubeki

pre preko 2 godine

Bolji smo nego prethodnih sezona, zato sto nema puno stranaca
k

kuzmicu Odlazi

pre preko 2 godine

SAMO SE AMATERA KUZMICA RESITI,DOVESTI JOVICA I DOBROG CENTRA I BOG DA NAS VIDI!
A

AR

pre preko 2 godine

Pročitah komentar negde da je dosta ABA ligasa bolja od EL ekipa...jos jednom ponavljam i shvatite vec jednom! Nije problem kvalitet evroligaša nego sistem takmicenja kao u NBA gde se ekipe ne troše toliko i sve do play off-a igraju koliko im treba, cuvaju se od povreda, treneri probavaju razne varijante itd.. realan odnos kvaliteta je da je ABA( zvezda) bolja npr od nekih spanaca, nemaca, francuza...
A

Avenger

pre preko 2 godine

Kako si sad lupio. Možda se ne troše u domaćoj ligi,ali se svaka evroligaška igra krajnje ozbiljno. Na kraju se Efesu lako može obiti o glavu ova tri poraza.
А

Аb

pre preko 2 godine

A ko ekipama garantuje plej of? Ti?
K

Koma

pre preko 2 godine

CSKA u zadnjih 20 godina samo jednom nije igrao F4 EL? Ko im je bio trener tada?
S

Sima Arauho

pre preko 2 godine

Znaci opet je cilj fajnl-for?!
K

Koma

pre preko 2 godine

Javite se kad udjete u F6 ABA, pustite vi EL, to je za vas druga dimenzija, pošto ni EK niste izborili na parketu.
F

Fuštar

pre preko 2 godine

Simonović igra odbranu očima!Ne moze pokojnu babu da sacuva!
1

1244

pre preko 2 godine

Игра одбрану,класичну шминку,скакуће око играча буквално скакуће...и то једино успе ако дође још један наш играч и буде удвајање...баш лимитиран играч у оба правца.
G

Gost17

pre preko 2 godine

Trebalo je dovesti Blazica..igrao kod nas, nije skup..cak i Stimaru..ima srce i namazan je..ako vec nemamo para za stranca..nismo mi Žocova kompanija, pa da se frljamo sa novcima..odbrana nam je top, ali i trosi igrace..neka se u Aba cuvaju..da upadnemo medju 4..posle sa svakim u klinč mozemo
C

Crvke

pre preko 2 godine

Znaci slazem se sa tobom posto ima svakako igraca koji ni nemaju ugovor i klubove a spustili bi cenu posto je polovina Oktobra i tesko ce naci realno klub u El npr,Stimac,Stefan Markovic a i sto da ne Blazic koji ima klauzulu da moze da prekine ugovor ako ode u El a ne mi skoro svake sezone kukamo na povrede a one se bas javljaju zbog manjka rostera i puno teskih utakmica u nizu i posle se iscudjavamo sto par puta bukvalno odigramo kompletni u toku sezone,eto dok se vrati Wajt do nove godine opet ce se neko od nosioca povrediti ili dobiti koronu pa sve ukrug kukanje i kmečanje,,,,,Zakljucak bez ozbiljnog rostera od 15-16 igraca da moze svako da uskoci kada treba i da se menjaju nosioci nema realno ozbiljnog uspeha u El,a ne kod nas antitalenti Uskokovic,Gusic i Popovic sluze realno samo za nosenje peskira i jedino ce mozda uci protiv S.Centra,Splita,Krke ili Zadra,,,,,Znaci po meni treba cuvati Kalinica,Woltersa i Mitrovica za Cedevitu i Albu a protiv CSKA pustiti Ivanovica i ostale da ulaze u formu polako,pogotovo zbog manjka rostera ne rizikovati poraz od Cedevite i Mornara sledece nedelje a sa Albom,Monakom i Milanom mozemo da se nosimo i sa ovakvim rosterom,a do kraja Oktobra ocekujem cetiri pobede u El i nijedan vise poraza u Abi sto bi bila realno premija sa ovakvim pretankim rosterom,,,,,
B

Borky

pre preko 2 godine

Bas smo popunjeni na poziciji 3 i ne bi dobili nista novo sa njim. Ja ga gotivim al takav tip igraca nam sad stavrno nije potreban pored Dobrica,Holinsa,Lazica i Lazarevica koji su svi trojke a silom prilika se spustaju na dva pa obda skripi u napadu.
D

Dobronamjeran

pre preko 2 godine

Lijepo zboriš alal ti vera.I još se moze realizovati tokom sezone transfer.Dolaskom Jake spao bi pritisak sa Ivanovica i mozda bi i on tada proigrao..
G

Gost282838832892

pre preko 2 godine

Ljudi, ova igra koju trenutno igramo je fenomenalna! Ne baziramo igru na šutu za 3, razmenjujemo brza dodavanja, kombinatorika 4 i 5, 2 i 5, povratna dodavanja 5 i 2-3. Sada i 4 igra glavnu ulogu kod nas kao i 5 i plej i svako ima jasno definisan zadatak. Ako se prisetimo prošle sezone je tako protiv nas igrala Alba Berlin, koja svoju igru inače bazira na šutu za 3 (Fontekio, Lo, Gifaj, Siva, Erikson, Kavano), ali kada ih nije htelo, davali su nam lake poene upravo ovakvim kombinacijama gde su uključeni svi igrači. Ne zavisimo od trojki, slobodnih, igramo čeličnu odbranu, Lazarević i Uskoković su postali standardni, a Lazarević trenutnk nešto jači utisak ostavio, izražava ogroman smisao za kombinatoriku sa ostalim igračima, Simonović je uprkos godinama ostao solidan šuter za 3, Kalina doktor, od Holinsa sam više očekivao, ali nije kasno da se i sad poboljša, Ivanović odlično igra, ali se pogubio zadnje 2-3 utakmice, Mitrović igra duplo bolje nego u prošlom mandatu kada smo ga svi pljuvali i jedva čekali da ode, Davidovac standardno dobar trojkaš nekad zariba, ali može da izvuče teške poene, Volters najbolji igrač trenutno pored Kaline, Kuzmić nažalost nije igrač od pre onog udesa kolima, mislim da bi nam tu legao mnogo više Amer kao Monro, Rejnolds, Otelo Hanter ranije Dion Tompson. Dobrić kada se vrati u formu biće strah i trepet, a kad se vrate prvenstveno Lazić i Cirbes, imaćemo širu klupu i više mogućnosti, sa Vajtom još opciju više, jer je dečko odličan i baš mi je krivo što ga jd takav maler dočekao. Ako smo pri finansijama, doveo bih jednu 5, jednog šutera kao Beron, mnogo prd nego Lojda koji ima mnogo poena u rukama ali dost nerezonskih šuteva i narušio bi možda harmoniju ove ekipe (ja sam ga inače obožavao). Ili povući Ivanovića na 2, a dovesti pleja koji bi rasteretio Voltersa kao Jović ili Lekavičius prevashodno, mnogo pre nego kao Volden zbog upravo napravljene harmonije kojoj bi štetili mnogi prošlosezonski igrači.
H

Hubb31

pre preko 2 godine

Kako ivanovic odlicno igra a pogubio se zadnje 3 urakmice od 4 Decko je za sada velika nula uplasen i def nije nivo EL Volters je sazreo i jeste EL igrac Ivanovic ne
S

Sasa1234

pre preko 2 godine

Sve u redu, al' kako Uskokovic standardan, nema ga vec 3 utakmice nigdje....
L

Luja

pre preko 2 godine

@Hubb31, do juče si pljuvao i Voltersa i Mitrovića.
M

MUNE CUPRIJA

pre preko 2 godine

Posteno,sva pobeda je velika,ali sa ovako skracenom rotacijom i ovim tempom,plasim se da ne dodje do jos goreg stanja sa povredama,jer nemas utakmicu gde mozes da kalkulises,pogotovo posle poraza od Igokee,ocigledno je da moramo da povecamo igracki kadar,defanzivmo smo perfektni,napadacki limitirani,ali da nam treba centar i kosgeter vise je nego ocigledno..Zna se da mi godinama pre nove ili oko,dovodimo nekoga,mozda je sada situacija takva da nam i ranije treba osvezenje,jer imamo na klupi tri igraca koja u evroligi nemaju minute,isuvise trosenja za ostatak ekipe..Kalinic,Mitrovic,Volters isuvise provede vremena na terenu,Lazarevic decko je pravo osvezenje,Nikolic okovan prevelikim pritiskom i ocekivanjima slabije igra,vidi se prevelika zelja za dokazivanjem pa pravi pocetne greske,ali nadam se da ce skinuti pritisak sa sebe i da igra onako kako zna..
3

333

pre preko 2 godine

Koj Nikolic druze mozda mislis na Ivanovica.
G

Gostima

pre preko 2 godine

Za 20 godina, samo jednom nisu otišli na F4. Veliki uspeh.
9

951357

pre preko 2 godine

Ono sto je rekao Simonovic na kraju - protiv CSKA da odigramo pa sta bude, realno su jaci, tako da je i poraz skroz ok, narocito sa ovako oslabljenom ekipom. A onda da se pobedi u ABA ligi. Ajmo momci, mozete vi to, verujemo u vas!
Л

Ложач

pre preko 2 godine

Овако осакаћеми и лимитирани што са играчким кадром што са владајућом гарнитуром у клубу(читај:парама) смо за класу бољи од остатка АБА лиге. Преживети још месец два у овом ритму са центром који треба да стигне јуче, после избунарити до новака још једног 1-2 бека(мож и Јовке за кикирики) и са опорављеним братом Белим од нове се прошетати абом и пошибати се за топ 8, зашто не и нешто више... Калемегдан у Јуну и весеље српског рода загарантовано
G

Gostfmp

pre preko 2 godine

I onda je mrmot zavio čokoladu u foliju...
d

d.g.

pre preko 2 godine

Utakmica protiv Csk je najlaksa. Svi su te prezalili i sve sem visokog poraza je uspeh. Teze su utakmice protiv Cedevite i Albe.
C

Cepilka

pre preko 2 godine

Zvezda je dokaz da je Aba liga ove godine jaca od Evrolige! Ususkani u svoje licence, Evroligasi igraju neku svoju penzionersku kosarku, bez neke drazi, tenzije, krvi, na tribinama uglavnom nekoliko stotina navijaca iz penzionerskih domova, masu salvetama sa zadnjeg rucka...bljak i fuj. Dokaz da su zatvorena takmicenja smrt za sport u kojem se sprovode.... Bar 8 Abaligasa ove godine ce moci u bilo kom trenutku da razbuca bilo kog Evroligasa na bilo kom terenu u bilo koje vreme.
G

Gostionica

pre preko 2 godine

Daj tebra, budi realan bar malo. Jedino Zvezda, i do uz dosta truda, od svih aba ligaša ima kvalitet da se nosi sa evroligišama i to nažalost ne sa najjačih 4,5. Situacija je takva, nikako obrnuta
a

argh

pre preko 2 godine

Jedino se slažem da oko zatvorenih takmičenja, ni ja ih ne volim. Za ostalo si se nalupetao gluposti.
G

Gospodin Chaki

pre preko 2 godine

Pobedom nad Žalgirisom u Areni  košarkaši Crvene zvezde stigli su do 76. trijumfa u najelitnijem košarkaškom takmičenju - Evroligi! Crveno-beli su se na taj način za još jedan korak primakli Partizanu koji je tokom svojih sezona u Evroligi zabeležio 78 trijumfa, te je sasvim sigurno da će izabranici Dejana Radonjića u skorije vreme postati regionalni tim sa najviše pobeda. Gledajući postotak, odnosno odnos pobeda i poraza kroz odigrane utakmice, Zvezda zauzima prvo mesto sa 40.5 odsto uspešnosti. Olimpija je druga sa 38.5, Cibona treća sa 37. 5, dok je Partizan četvrti sa 36.4 odsto. Zvezda je ukupno u Evroligi odigrala 186 utakmica i ima odnos pobed i poraza 76:110. S druge strane, Partizan je odigrao 214 utakmica i odnos crno-belih jeste 78:136. Olimpija je treća sa odnosom 72:115 u 187 mečeva, dok je Cibona odigala 176 mečeva i ima 66 pobeda i 110 poraza. Regionalni i srpski šampion Crvena Zvezda u sledećem kolu gostuje CSKA, zatim Monaku i Armaniju, a potom u Arenu stižu Panatinaikos i Asvel. To znači da bi Zvezda već do sredine novembra (teoretski i ranije) mogla da pretekne Partizan po broju pobeda u EL. Vredi pomenuti i to da je Zvezda uveliko na prvom mestu po broju pobeda u gostima - ima ih 26 sa ovom protiv Makabija!  Olimpija i Partizan imaju po 20, s tim što su i jedni i drugi odigrali više mečeva od Crvene Zvezde.
O

Okečuke

pre preko 2 godine

Drugačiji sistem takmicenja,ali dobro teško je to tebi objasniti.
G

Gosn'

pre preko 2 godine

@Okečuke Pa da, drugačiji sistem takmičenja - nema sad Prokoma, Londona i Zelene Gore već su sve ekipe kvalitetne, tako da je uspeh Zvezde još veći
B

Borky

pre preko 2 godine

@Okecuke Stoji to da je sad vise utakmica al isto talo stoji i da sad nema znj ekipa protiv kojih lagano mozes doci do par pobjeda. Takodje sadasnja ekipa Zvezde ili Partizana jesu skuplje al pitanje koliko su jace od onih Partzanovih koji je imao monopol nad srpskom kosarkom i uvjek 2-3 odlicna stranca. Danas su sve ekipe prepune bivsih ili potencijalnih nba igraca.
9

951357

pre preko 2 godine

@okecuke - jeste drugaciji, sada igras odmah protiv najboljih 17 (tada bio top 16), a tada si prvo morao da igras grupu sa ukupno 6 ekipa gde 4 ili cak 5 prolaze dalje, pa je trebalo da budes bolji od jedne, mozda dve ekipe, i da udjes u top 16. Pa i kad udjes, igras grupu sa jos 3 ekipe, a ne sa svim alama. A nasa avangarda vise od pola puta nije uspevala ovu prvu grupu da prodje gde je skoro nemoguce ispasti.
p

primorska

pre preko 2 godine

Pa u starom sistemu takmicenja Zvezda nije nikada prosla grupu, recimo 2014 u prvoj godini Radonjica ispali ste iz prve grupe. 1999/2000 imali ste skor 1:15 i sa London Tauwers delite nagradu za najgori skor u Evroligi. 2000/2001 opet niste prosli tu prvu grupu. A u svoj statistici bi mogao da uracunas i proslu godinu, cini mi se kao da si je obrisao
Ш

Шмеле

pre preko 2 godine

Са тобом Црвена Звездо ја сам јааак!