Komentari na vest

Rudi Gober je besan: Sudije su sr...e! Trebalo je da isprljamo ruke

n

nadrealnooo

pre 8 meseci

Ne gotivim ga nimalo,Francuska reprezentacija jako antipaticna,ali sto se tice sudija,pa ovo je realno amaterizam od sudjenja,ali realno. Ne govorim za mec Francuske, nego ovako generalno. Sudije iz 3 lige .
S

ShoneGrobar

pre 8 meseci

Iskreno ona namerna De Kolou je diskutabilna, medjutim taj njihov napad na kraju kad mu je sudjena licna u napadu, aposlutan faul, odgurnuo svog cuvara par metara od sebe na ocigled svih.
M

Mrcina

pre 8 meseci

Jedna od najvećih sportskih prevara je Gober.Ništa živo ne zna osim da plače.Pruži ruku protivniku i čestitaj,budi sportista.
n

nije bilo namerno

pre 8 meseci

suđenje nije bilo namerno loše. Meč protiv Kineza i nas bolje bi sudije rukometne sudije kakva je šorka bila. FIBA sudije jednostavno su III klasa sudija i oni ni ne znaju bolje, a ovo što sudi tamo sada je "pažljivo probrano" i od ovih nema boljih. Zato su naši pripremljeni na šorku i ako tako budu igrali bićemo dobri. Sudije koje sude EL ne mogu da sude ove mečeve, to su svi znali i pre prvenstva. Onaj žabar je napravio svinjariju sada da bi ga ubuduće puštali da se tuče na drugim bitnim utakmicama, a ovo sa Francuzima danas je nesrećan slučaj, koji se i nama dešavao sa takvima.
P

Portoriki

pre 8 meseci

Najogavniji skup igraca mozda u svim sportovima ikad. Yabusele + Lessort + Gobert, fali im samo onaj ljigavac Poirier i da eventualno Mike James dobije francuske papire. Koliko mi je samo drago sto su ispali!
D

Darinjakis

pre 8 meseci

Ja bih dodao i "nauspešnijeg" nekošarkaša Furnijea... Kako li je taj dogurao do NBA nikad mi neće biti jasno...
D

Dođi Roki

pre 8 meseci

Kod mene da kopaš pa ćeš se i te kako isprljati.
p

placi mala

pre 8 meseci

placi
G

Gost9

pre 8 meseci

I ovaj ima neki astronomski ugovor u nba,strasno.
B

Brundo

pre 8 meseci

Nisu vam sudije krive.Voda vam je odavno usla u usi a imate mlakonju za selektora.To je recept za neuspeh.Kao kod nas kad krene medijsko pumpanje u bilo kojem sportu.Cim je to odmah kazem pisi propalo.
D

DS1989

pre 8 meseci

Pa iskreno ja sam gledao mec(eve) i skandalozno sudjenje su imali i Italijani i Francuzi. Ne simpatisem nijednu naciju sem nas i ono kao bratske narode Ruse, Grke ali ruku na srce sve odluke su bile na stetu Francuza i to kada se lomio mec. Sudjenje na prvenatvu je katasteofalno i to treba reci. Nama protiv ovih slabih reprezaentacija to ne semta al danas, sutra mogu nas da "sahrane" skandolaznim odlukama kada budemo igrali protiv eto nwkih Letonaca i td...