Komentari na vest

SAD i Francuska u MVP ratu: Za koga će da igra Kamerunac Embid?

O

Opa Miki

pre 12 meseci

Ne znam da li će igrajući za Francusku moći da isplače mvp nagradu na svetskom... možda bolje da igra za Amere, toliko su jaki i bez njega, da ne mora da troši suze.
a

ako su ruze, procvetace...

pre 12 meseci

ni jedbi ni drugi se nece ovajditi o njega
M

MVPČAČAK

pre 12 meseci

A mi se k... Imo, nama ne trebaju stranci??? Onolika smerika a oni nemaju taj problem da im igraju igrači koji nisu kod njih rođeni. Toliko smo dvolični da nam stranci smetaju u muškoj košarci a u nekim drugim sportovima, to je u redu.
O

Opa Miki

pre 12 meseci

Naravno da je u redu. Pravdati pozivanje stranaca u reprezentaciju činjenicom da to rade i Ameri je glupost. Ameri žive od stranaca na svim nivoima društva i to je deo njihove kulture. A i ovo koliko smo dvolični je lupanje gluposti, naravno da nismo za dovođenje stranaca u muškoj košarci jer imamo po imenima strašnu reprezentaciju, za top 4 na svakom takmičenju i ti bi dovodio stranca. I naravno da Ameri zovu strance jer je njima bitna i najnebitnija medalja jer i tu mere među sobom kroz sport kome je veći. Kad već pominješ ostale sportove, ja osim ženske košarke baš i ne znam neke strance kod nas. Zurab-a ne računam jer ono što je on prošao da bi uopšte ponovo mogao da rve je za svaku osudu (mislim na ponašanje njegovog originalnog saveza) i takvim sportistima treba dozvoliti da se takmiče za koga god oni hoće. Mi smo samo imali sreću da je izabrao Srbiju.
y

y77

pre 12 meseci

a sto ce nam stranci, zovota ti? To je reprezentacina jedne zemlje, igras sa time sto imas i to je to, pa kako bude.
Z

Zujalo

pre 12 meseci

@MVPCACAK Stranci u klubovima (nebitno koji sport) - da, moze, nikakav problem s tim nemam pa sve i da kompletan tim sa sve trenerom budu stranci; za razliku od klubova REPREZENTACIJA je nesto sasvim drugo i tu po mom misljenju ne treba zvati strance uz svo duzno postovanje
g

gostsisa

pre 12 meseci

Nema ovde nikakvog rata, igrace za Ameriku, to je bio uslov da dobije MVP nagradu.