"Dragan Šakota"
"Dragan Šakota"

Šakota: Panatinaikos se ogrešio o Saleta!

Vreme čitanja: 2min | ned. 24.04.16. | 16:45

"Trener se mora ispoštovati, da okonča sezonu, pa onda videti šta i kako dalje. Po jednoj utakmici ne može se ocenjivati cela godina, nije fer“, kaže generalni menadžer grčkog AEK-a

Dragan Šakota

Grčki AEK, u kome je generalni  menadžer naš poznati trener Dragan Šakota, napravio je brejk protiv PAOK-a (59:68), izjednačio na 1:1, i vratio seriju u Atinu. Srpski stručnjak u razgovoru za MOZZART Sport priznaje da je utakmica bila tvrda i ne baš lepa za gledanje.
„Igrali smo na sve ili ništa, pobedili smo što nam je bio veliki cilj. Treću odlučujuću utakmicu igramo kod kuće, u sredu 27. aprila, neće biti opuštanja, cilj je F4 i želimo da odigramo što više mečeva“, kaže za naš portal Šakota.

Izabrane vesti

Ukoliko pobedite PAOK u seriji idete na slavni Olimpijakos. Šta očekujete?
„Pa, neće biti lako, ali moramo verovati u uspeh. Ako ne prođemo Olimpijakos igraćemo za treće mesto sa Arisom koji je već prošao dalje. Ipak, moramo da razmišljamo od meča, do meča, dakle mislimo na majstoricu sa PAOK-om“.

Kako gledate na reakciju Panatinaikosa posle trećeg poraza od Laborala i smenu Aleksandra Đorđevića?
„Nije popularno u sred sezone uručiti otkaz treneru. U svakoj ekipi ima padova i jednog lošeg dana. Trener se mora ispoštovati, da okonča sezonu, pa onda videti šta i kako dalje. Po jednoj utakmici ne može se ocenjivati cela godina, nije fer“.

Lokomotiva Kubanj i Barselona treba u majstorici da odluče o poslednjem putniku na F4. Kome dajete veće šanse?
„To će biti krajnje neizvestan duel. Oba sastava su pokazala da mogu da pobede na strani. Mislim da Lokomotiva ima malu prednost, 51:49 odsto“, zaključio je Dragan Šakota.

Utakmica AEK - PAOK igra se u sredu od 17.30 sati.

PIŠE: Đurđe Mečanin
djurdje.mecanin@mozzartbet.com

(FOTO: Star Sport)

Pratite MOZZART i na Vajberu


tagovi

KK PanatinaikosDragan ŠakotaAleksandar Đorđević

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara