Komentari na vest

Šamar za Partizan pred derbi! Mega sa zvukom sirene do senzacije

m

miliona

pre 6 meseci

Odlično U pravi momenat, bice 15 rzlike u derbiju, za Partizan naravno
e

e moji vi

pre 6 meseci

Predsednik kluba Vam deli pakete pomoci.Glavni.Da se opravda budzet.Jahta se voza a narodu parizer.
S

Soko

pre 6 meseci

Prosjecan navijac uglavnom ne posjeduje razum vec samo emociju pa tako i razmislja.
z

zeljko Odlazi

pre 6 meseci

Jedini trener u celoj Evropi koji sa 35.mil budzetom i 2.6mil panterom po sezoni u zadnje tri godine koliko je u klubu osvojio samo JEDAN trofej od mogucih 10 koji su bili u opticaju,a jos na sve to cak 2 puta u 3 godine pobegao iz lige zbog straha da ne izgubi triplu krunu od Nebojse ko sto je to bio slucaj predprosle sezone,to je cinjenica!
S

Steva Mrak

pre 6 meseci

I jedini klub u istoriji Srbije koji ne igra nasu ligu trosi drzavne pare a porez ne placa.
v

veljko78

pre 6 meseci

A još kažu čudo zvano željkov partizan 🤣🤣🤣
i

ispolivao

pre 6 meseci

...se Topic Delija po privatnom klubu dodika.
K

Kad pre...

pre 6 meseci

Janis osvoji titulu a jos nije posteno ni seo na klupu jbt
S

Sale Kg

pre 6 meseci

Valjda će biti F4 Aba lige.
j

je_suis_ronaldo

pre 6 meseci

nijedan srpski igraca u 2 beogradska kluba nije bolji od malog topica...gledao sam obje utakmice, zvezda i partizan rade na unistavanju srpske kosarke...preplaceni stranci, losi domaci igraci, da nemaju Puntera, Napiera, Tobeya, LeDaya ne bi nista bili jaci od ove recimo Mege, dugorocno gledano euroligaski Beogradjani ce skupo kostati srpsku kosarkui
t

topcinaaa

pre 6 meseci

Nikola Topić je Zvezdin igrač na pozajmici u Megi mali je prošao sve mlađe selekcije zvezda ima ugovor sa Czv do 2027. I sada ovog momenta da se ja pitam on bi bio prvi plej Zvezde igrao bi 30+ na svakom meču Aba i El.
D

Dovla Jagodina

pre 6 meseci

Do kada da se trpe igraci koji nicemu ne sluze tipa trifunovic andjusic jaramaz?Za vukcevica i koprivicu moze da se razume i istrpi i ova sezona ali ova trojica moraju da daju doprinos a retko kada to cine.Dokle vise u pm!
O

Ovaj lik

pre 6 meseci

Trifunovic nema inteligenciju uopste kad je onako mogao da uradi a lopta ima slobodan pad,da je nije pipao nista ne bi bilo.Ali do toga uopste nije smelo da dodje i prava je sramota da sa decom iz mege odlucuje jedna lopta.Znamo koliko kostaju ovakvi porazi.
@

@ssss

pre 6 meseci

Kad volina ne može njima da da koš,pa reko onda nama da da!Jebem ti košarkaša!Sad da uđem na parket od deset otvorenih šuteva ubacio bih bar tri,a basket nisam igrao preko 20 godina.On ne može vola da pogodi,ali zato kada se rešava samom sebi da koš uz faul!
s

stosiiiii

pre 6 meseci

tako negativan... On je talenat KKP, jeste i bice...
s

srle1

pre 6 meseci

Vidi se na snimku da je bio i faul Smajlija nad Trifketom, tako da je trebao i jos jedno bacanje da dobije, bilo bi mozda i 3 razlike
0

015

pre 6 meseci

Шта знају деца ко је несуђени учесник Ф4.
G

Greska u clanku, pa jel

pre 6 meseci

Da prijavim gresku u clanku. Pise da Trifunovic nike nosta ubacio veceras, a ubacio je kos za pobjedu.
T

Toto-ko-tunjo

pre 6 meseci

Pripisano Egzumu.
Z

Zema

pre 6 meseci

Mali Topic decko talenat opasan nije mi jasno zasto ga Zvezda nije zadrzala
O

On je Zvezdin

pre 6 meseci

Igrac na pozajmici u Megi, pre nego sto je otiso pptpisao je novi ugovor na 3ili4 sezone. Procenjeno je da ce biti bolje po njega da nastavi da igra 25+ minuta svaki vikend nego da sedi na klupi i trenira i uhvati neki "garbage time". Ide uzlaznom linijom sto se tice seniorske kosarke, Okk Beograd prosle sezone, sad Mega, sledece godine Zvezda i nadamo se Evroliga. A i lepo je sto ocako klinci igraju zajedno, stvaraju hemiju. Jednog dana ce biti okosnica reprezentacije i nadamo se jos vecih uspeha nego do sada.
P

Partizan je najbolji

pre 6 meseci

Osvajamo Evroligu u Kaunasu
g

gost777

pre 6 meseci

Topic i Djurisic mogu da pokazu mnogim bekovima u Zvezdi i Partizanu kako treba da igra jedan brz, agilan i agresivan bek koji cita igru i koristi ono sto dobije. Nema zime za reprezentaciju, sa ovim momcima na bekovskim pozicijama, narednih 15-ak godina.

VecaBg1971

pre 6 meseci

Trifa ubačeni element od strane ćaleta 🤣
b

bastakoooo

pre 6 meseci

ubacen do krajaaaaa...
B

Bane 1

pre 6 meseci

Nema nista od Partizana ove godine tek dolaze jace ekipe mnogo fali Lessort nema odbrane bez njega kako ih je ova Mega lako obilazila ko kipove
d

državni projekat

pre 6 meseci

Zašto pišete o nekoj senzaciji kad su deca iz Mege vodila celu utakmicu,u 3/4 čak i 19 razlike!
V

Vuk 981

pre 6 meseci

Tačnije 20!
S

Stameni

pre 6 meseci

Pa senzacija zato sto je Partizan bio veliki favorit da pobedi nije sigurno Mega bila favorit da pobedi.
R

Realnoo

pre 6 meseci

I Partizan i Crvena zvezda igraju loše, valjda im treba vremena da uhvate zalet i podignu formu. Očekujem da to bude od decembra-januara i za jedne i za druge. Do tada biće kikseva i kikseva. Dva derbija koja idu samo će pokazati ko je trenutno u većem kanalu i ništa više od toga. Naravno, valjda ne treba da spominjem da sezona traje do maja-juna i da oni što se sada pozdravljaju sa Evroligom, Abom, čiji god da su navijači pojma nemaju o sportu. Ili ga ove godine gledaju 1. put u životu.
R

Reč je reč

pre 6 meseci

Ukanali vas Mirotić ali od istinski.
B

B. Grobar

pre 6 meseci

Pobrinuce se za to onaj inzenjer, sto sve vidi odozgo.
I

IVAN 82

pre 6 meseci

Da ne mozemo kako ovoga Pantera poslati do Marta meseca u Kinu na pozajmicu. Unisti nas covjek i prosle i ove godine. Mora se dovesti jak igrac pod kosem( Kaminski kolko je dobar u napadu, toliko los u odbrani) bogme i plej nam je preko potreban. Ako mislimo cemu da se nadamo.
r

rndl

pre 6 meseci

Od Kamiskog se bas to i ocekivalo. Solidan,dobar u napadu,los u odbrani. Ali ko je ocekivao da ce Dozier biti plej to je vec problem. Realno igrac koji nam i nije trebao. To isto moze da odigra i nesretni Ponitka 3× manje para
A

Ah da

pre 6 meseci

Pozajmica? Kako? kad mu je plata 1,2 mil € na mjesecnom nivou!
Č

Čudoo

pre 6 meseci

E sad sam video da i Ponitka ima ulogu u timu.. Baca petaka na kraju utakmice 😂😂😂

VecaBg1971

pre 6 meseci

Sto nije igrao Panter, zna li sta?
š

štureKala jug

pre 6 meseci

Nije prešo pola.
T

Toto-ko-tunjo

pre 6 meseci

Voleo bih da izrokaju i Zvezdu. Pa nek' ide život.
N

Nahha

pre 6 meseci

bas ce Miskec na svoje da udari
T

Toto-ko-tunjo

pre 6 meseci

Ma naravno, svi su naši. Kad vam je loše krenulo prošle godine, na početku EL, i ŽOC je za neke talibane bio ubačeni element za uništavanje mališana. Imaš komentare ako ne veruješ. Prijatelju moj, neko drugi se kleo u Miškeca. Dobijao igrače kao na tacni. I onda se desio Egzum. I avaj, puče ljubav. 💔 To je jedina istina. 🤷‍♂️
k

kgkkfkm

pre 6 meseci

Mi ne mozemo da sacuvamo Topića a kako li cemo tek sabaza?! Odbrana 0,svi alarmi odavno upaljeni ali nema reakcije. Panter veliko razočarenje za sad,kao u čoveka da je ušao Anđušić da aman nista ne moze da pogodi.
Č

Čukarica

pre 6 meseci

Bravo deco!!!
t

todos

pre 6 meseci

Bravo za Baraca i decurliju!
0

0010

pre 6 meseci

Ne razumem pljuvanje navijaca partizana po Trifunovicu. Decko je hteo da uhvati loptu, Plavsic ga je gurao s ledja i lopta je obojkaski izasla iz ruku i usla gde ne treba. Sramota je napadati ga, a i Mega je zasluzila igrom da pobedi
g

ghost5

pre 6 meseci

Evo ja da te pitam ali da mi odgovoris molim te. Ja napadam decka Trifunovica, jer decko Trifunovic, tvrdim ne zasluzuje, ni u kom segmentu, da igra kosarku na ovom nivou i da prima platu u Partizanu. Sad mi reci sta to tacno decko Trifunovic radi dobro, koja mu je uloga u timu i smatras li da takav igrac treba da bude u ekipi koja je istakla kandidaturu za f4 EL, rekli su da su zbog toga povecali cenu karata. To razvojanje domacih igraca, to pricaj nekom drugom. Bas me briga da li ce Trifunovic da se razvije ili sledece godine zavrsi karijeru, zanima me Partizan, iskljucivo samo Partizan. Jaramaz i Trifunovic otkaz jos veceras, zajedno sa onim Dozerom, ko iskopa to smece, Nobelovu mu treba dati
0

0010

pre 6 meseci

Bilo je kasno i nisam video, a pokusacu da odgovorim. Lepo je sto ste istakli kandidaturu za f4 ali... Prvo: Otisla su vam prva dva pleja i centar, a doveli ste na tim pozicijama slabije igrace. Drugo: I u EL ste procitana ekipa, dok ste prosle godine imali iznenadjenja u igri, ove godine se svi timovi bolje spremaju za vas tako da recimo pik n pop sa Smajlijem protiv Makabija i Olyja i Barce nije prosao ni jednom, jednostavno znali su. Trece: Trifunovic ima potencijala, a zasto nije napravio iskorak stvarno ne znam. Ako ga je u tim stavio jedan Zeljko, ko smo ti i ja da nesto pametujemo, ako Zeljko ne zna, ko bi znao?! Malo realnosti za pocetak.. Pozdrav!
Ј

Јосиф

pre 6 meseci

Ја мислим да и Партизан и Звезда имају превише пара, играчи баснословне уговоре и да се понашају ко пијани милионери пуни странаца који неразумеју тежину звездиног и партизановог дреса! Ово кажем генерално, невезано за пораз партизана и лоше игра звезде! Нешто ту смрди, код оба клуба!
T

Toto-ko-tunjo

pre 6 meseci

Ma čini ti se...
G

Gost999

pre 6 meseci

Vidim da mnogi pricaju o tome kako bi Topic razbijao u Zvezdi. Stoji da je decko odlican igrac za svoje godine, ali neiskustvo se vidi u predzadnjem napadu kada mu Jaramaz uzima zivu loptu i daje kos za izjednacenje. Poslednji napad on igra pametno ali masi, srecom ovaj daje autokos. To je to. Treba mu ova sezona kada prelazi iz poluprofesionalne u profesionalnu kosarku. Sledece godine ce biti spreman za Zvezdu, jer mu je ovo sezona kad se navikava na ABA ligu i ozbiljnu kosarku. Dobro je uradio klub za njegov razvoj, tu nema greske.
J

JasamJa

pre 6 meseci

A kako iskusni Teodosić smije da pogriješi po deset puta za utakmicu? Teo da je u Megi oni ne bi došli ni do egal završnice, oderao bi ih Partizan 20 razlike! Da je je mali u Zvezdi mi bi imali 4:0 u EL. Teodosić u odbrani imunada čitavu karijeru, ali je kompenzovao taj nedostatak rješenjima u napadu, a sad kompenzuje iugubljenim loptama, mislim da je mali trenutno najmanje duplo bolji igrač, a pritom Teodosić truje svlačionicu.
s

stankelitza

pre 6 meseci

U Megi nema nikakav pritisak, u Zvezdi je druga priča. Posle dve loše utakmice ne bi imao minut na parketu.

VecaBg1971

pre 6 meseci

Pa sami ste rekli da necete da saradjujete sa Miškom više, nece ni on sa vama 🤣
B

BC PARTIZAN.

pre 6 meseci

mislim da je svima jasno koliko je svadja sa Miškom uništila Partizanu ovu sezonu...eto Ostoja budi ponosan, i veliki biznismen, a bitno da si lagao navijače i povećao cenu karata, kao šatro zbog ambicije f4...sram te bilo!!!
r

rndl

pre 6 meseci

Nije samo ostoja kriv,gdje su muda da se prozovu glavni za skauting pojacanja Zoran i Zeljko, katastrofalan posao odradili ove sezone,ali se to ne smije spomenut
p

pakao

pre 6 meseci

Ovo je katastrofa. PRVO : Svaka ali svaka ekipa ima vise skokova od nas. DRUGO: Odbrana je uzasna, Ne znam statistiku ali garantujem da su vise od 70% koseva dali iz otvorenih suteva ili polaganje na obrucu. TRECE: S druge strane oni su tako preuzimali u odbrani da smo mi skoro sve suteve imali preko ruku. CETVRTO: ima igraca ( a to su svi koji su gledali videli koji nisu ni za beton ligu.
g

ghost5

pre 6 meseci

Kako bi u stara dobra vremena, Dule ovo sasekao sa dva brza faula i onda 15 sekundi, tajmaut, nacrtan napad, sut i pobeda. Ili promasaj, ali i ovako i onako si izgubio, samo sto bi Dule to u 100% situacija resavao zadnjim napadom. Veliki Dule Vujosevic. Ovo u danasnjoj kosarci svi sce brane, svaka situacija, brani. Jedino me Dusko Ivanovic odusevio prvu, drugu utakmicu po dolasku. EL, svi ocekuju da Zvezda brani, on faul, sudbinu u svoje ruke, tajmaut, akcija nacrtana, kos, dovidjenja prijatno. Ali jbg, nema toga vise
д

да, да...

pre 6 meseci

...где ради та легенда? Сигурно бира понуде, обзиром на знање које поседује 😂😂😂
R

Rule55

pre 6 meseci

I da je Partizan pobedio ovo je bruka od igre, gubimo 20 razlike niko da mrdne da pokazuje neku agresivnost, ova deca iz Mege 40 minuta su igrali agresivno i sa voljom da pobede, onom Trifunovicu vec veceras bi dao otkaz, ne zbog auto kosa, nego sto već 3 godine ne pokazuje nista.
R

RealNo1

pre 6 meseci

Било је битно да га доведете, сад сносите последице.
Z

Zvezdas73

pre 6 meseci

Trifke,ljubi te Cale Akcija druge generacije cigana .Topić asistencija , Trifke realizacija…bravoo momci
Z

Zoki Savic mega

pre 6 meseci

Nek mu Zoc objasni u cetvtak posebno na koji kos da šutira.srce kaže jedno,mozak drugo.dečko u konfuziji
R

Realni Arth

pre 6 meseci

Cestitke Megi, nema sta zasluzeno, samo mi je zao sto i Zvezda nije izgubila, a mogla je, inace kako su igrali i jedni i drugi, UZASNO! Ova Mega, mi zigleda bas nezgodna, posebno ako te uhvate umorne kao sto je slucaj sa Partizanom. Ali, imam utisak da na 20 razlike da su usporili napade igraci Mege, Partizan ne bi ni stigao tu razliku pa da cak zadnji minut imao priliku i da pobedi! Nista, prosle godine Zvezdi dosla glave Cibona, ove ce Partizanu doci glave Mega! Ovog malog Topica je nepravedno da ostave u Megu, treba nam decko jer nazalost trenutno imamo losije bekove od njega (Jago-Teo). Znaci ocekujem jos poraza u ABA ligu i od Partizana i od Zvezde, jer su oba tima slabija od timova prosle godine. Obradovic me bas neprijatno iznenadio nekim odlukama, ali majstor zna sta radi, mislim na ovog Jaramaza pa Trifunovica, koji jos nisu u nekoj zavidnoj formi ali kostaju, ovo je najbolji primer! Pantera mogu da razumem jer je umoran, mada nesto mi izgleda sa manjom energijom nego prosle godine, da li je nezadovoljan ili je nesto drugo u pitanje, dokazace vreme! Misko se veseli, dosao glave Ostoji i Savicu, i jos se kezi ironicno! Srecno!
m

ma da bre to

pre 6 meseci

Igranje sa miskom se izgleda bas ne isplati...tesko ce da izvuku nesto dobro u ovom trenutku bez njega, a preko im je potreban...plus ce neki od ovih klinaca dogodine u zvezdu. Tesko da ce zvezda da ispusti ovaj brejk.
O

Ognjen Drinski

pre 6 meseci

Mali Topić je Ljulj za Teodosića.
Đ

Đukin fan

pre 6 meseci

Pride Ćaćo i Rudi!!!I ne samo za Tea!!!Za sve spoljne u Zvezdi mali je klasa!!!
i

igor978

pre 6 meseci

Partizan izgleda kao da su se igrači sastavili 2 dana pre meča. Mega da ih nadaloči, ej, pa to samo govori koliko nemaju želju ni volju. Mega je ovu povedu zaslužila, a nadam se sa će Obradović nakon ovog meča da objasni nekim novajlijama ( a i starosedeocima) da Partizan ima dve lige u kojima igra, i ako ne žele da igraju ABA ligu onda da Zoran Savić krene da im traži nive angažmane a da dovede neke momke koji će igrati 40 minuta sa željom i voljom. Ekipa poptuno nakaradno sastavljena, igraju 2 na 2 ili 1 na 1 u 80% akcija, dave loptu i sporo je prenose, ma sramota je ovo bilo. Najangažovaniji bio najstariji igrač, Naneli, sa svoje 33 godine. Ova ekipa ne da nema šamse za bilo kakav ozbiljniji rezulttat u EL, nego među top 10 nećemo biti. A za Puntera ne znam šta reći, ovo više nije za kritiku već ozbiljna razmišljanja šta se dešava sa tim čovekom - 0 poena, 5 faulova, a plata 2 miliona $ po sezoni. Ali nije on sam dao sebi tu platu!
T

Toto-ko-tunjo

pre 6 meseci

Što napisa jednom neki lik "fali im tri igrača na poziciji crnca". 😂😂😂
M

Misko disko

pre 6 meseci

sta vam uradi Misko, otme vam Madara, tri glavna igraca koja je trebao Partizan da dovede su njegovi igraci...a Partizan bi bukvalno dominirao sa tim igracima, pobedi vas mega koja ce jedva uci u top8, dobio vas studentski centar, tuga.
p

pero7

pre 6 meseci

koju trojicu?..raspadamo se..sad vam je misko dobar..cigan kao i vi...ja navijam za lajocig i voleo bi da izgube i da se sport u srbiji ugasi..i da se krene od pretpetlica..klupski sport ne postoji..od reprezentacija ostala kosarka
t

tri pojacanja...

pre 6 meseci

koliko ja znam pre PJ Douzera je bila opcija Dwayne Bacon koji je i dalje slobodan igrac, Vladimir Lucic koji je zeleo da dodje i centar Josh Nebo ...mnogo dobra pojacanja ali Ostoja zna bolje od svih, kako se posluje. sramotno!!!
A

ACDC

pre 6 meseci

Bolje reci Uroš Trifunović uz zvuk sirene,a ne Mega.
T

Tuneki

pre 6 meseci

Jelavic 30 minuta u proseku 6 poena, trojke 7 posto
U

Ujka Zitko

pre 6 meseci

Ajde bre momci,glavu gore.Koliko puta ste nam prosle sezone doneli OGROMNU RADOST,nema sta da vam se zameri veceras.Samo hrabro momci,u cetvrtak da posaljemo viskija teodosica na ispiranje😂😂😂😂 PARTIZANE NAPADAJ!!!!🖤🖤🖤🖤
6

678678

pre 6 meseci

Kakva igra Mege, momci odigrali srcem i mud.ma, nadam se da su ovo gledali igrači Zvezde da vide kako se bori za klub...
j

jops

pre 6 meseci

Jos jedna pobeda i titula i opet ti si prva postava
F

Fenomeno

pre 6 meseci

Niko ali apsolutno niko na svetu mi ne može objasniti i dokazati da Topić nema mesta u Zvezdi, da su ispred njega Teo i Jago. To je suludo, katastrofalno. Da li je iko u toj Zvezdi normalan

Ks

pre 6 meseci

Nije to nista novo samo sto je Topic mozda i najveci talenat od 10 ine koji su bili i juniorski prvaci Evrolige ali su propali posle Zvezde i FMP a, srecom pa je sada u pravom klubu i verovatno ce pre ili kasnije otici u NBA.
@

@fenomeno

pre 6 meseci

...aloooooo, jel' shvatate vise da je decko hteo u megu da igra 20+ minuta i da se zvezda tu nista nije pitala. da nije pristala on nije morao da potpise ugovor i cao. sta je sa mozgovima vise. i milutinov je bolji od tobija, pa sta, hteo je u oli.
s

sramotnoooo

pre 6 meseci

sramotno sramotno....sta drugo reci...ambicije f4 a izgubis od mege...bez pleja i centra se ne moze.
4

434

pre 6 meseci

Hvala trifunovicu
B

Bane 2

pre 6 meseci

Шта ће тек Топ да им ради догодине
Z

Zeleznik

pre 6 meseci

Ništa jer će otići u neku Manresu, Đironu itd.
T

Toto-ko-tunjo

pre 6 meseci

Ako nas Top ne od'be, i ode negde za dobre pare. Igraju nam neke kvazi zvezde ko babe, a dečko cepa u Megi komšiluk. Super, i u fudbalu radimo isto. Odričemo se svoje dece, dajemo šansu strancima kojima se garantuje mesto u timu čim izađu iz aviona. Koji je nama antrak? Zašto se ne okrenemo svojoj deci, pa bar da mi i ne bude žao kada izgubimo? Kakva je ovo histerija za crnom bojom?
Z

Zeleznik

pre 6 meseci

Ne nego u Zvezdu na tvoju žalost..al dobro imate i vi Jaramaza pa ćemo da se ćeramo:))
m

mikac678

pre 6 meseci

Jel realno da je lik dao auto koš, prosto neverovatno situacija koja se viđa jednom u sto godina. Prosto nije za Partizan i to je dokazao po ko zna koji put, a sve misliš napredovaće kad ono ustvari nikad.
p

podesen

pre 6 meseci

Druze on skace bez cilja,tek kad skoci videce sta ce.
0

00999

pre 6 meseci

Ja ne znam zasto se ljutite na Urosa pa postigao je kos za pobedu 😂
v

vldblk9a

pre 6 meseci

Nije on za kosarku a ne za partizan
P

Porota

pre 6 meseci

A, ono beše napadamo F4. Bruka, sram vas bilo sve, od klupe sa rezervama do uprave.
p

preda

pre 6 meseci

nije iznenadjenje, Panter nuča veceras, Trifunovic i Jaramaz ocaj zivi, ne razumem sto su jos uvek u klubu. Zasto Andjusic nije igrao veceras i gde je Leday u drugom poluvremenu. Ovaj samar je definitivno trebao, ocekujem pleya i centra uskoro
С

Сале2323

pre 6 meseci

Ако је Трифуновић таленат био, шта су онда Топић и Ђуришић?!? Да не помињем ову такође младу децу из иностранства, Јелачића, Маловеца, Иљасоглуа...! Ма не ваља Мишко, уопште не ваља. Питање је само ко ће и колико од ове деце бити на драфту, за годину или више вероватно за две године!? Милина је гледати ову децу, али милина. Штета је само што су зацепили скупе карте за ову утакмицу, мада верујем да је Мишко хтео мало да им врати на тај начин.
T

TuNeki

pre 6 meseci

Topic i mozda Djurisic odu u Nba, ovi nemaju ni blizu taj kvalitet, a i stariji su od odveo dvojice
i

imash ghosta

pre 6 meseci

pa da, ali ovi drugi ce otici u spaniju, tursku, u jake ekipe, nece ni njima biti lose. strasan posao radi misko, mozemo da ga ne volimo iz ovog ili onog razloga, ali kapa dole mora.
c

centar...plej...

pre 6 meseci

dok mi čekamo dva meseca pojačanje, ode domaći teren u plej ofu, sad će poraz u ona derbija i sezona je katastofa!
0

05555

pre 6 meseci

TRIFUNOVICU RUKA TI SE POZLATILA. HVALA ZA TITULU ABA LIGE
D

Daki...

pre 6 meseci

ma i evro ligu vam poklonio

Ligs

pre 6 meseci

Jadna i ova Aba liga kad jedan kiks u sezoni na kraju presudi a to je jos najvazniji trofej na Balkanu i najjaca liga.
1

1984 s5

pre 6 meseci

Zeljko treba da ide,ovo je sramna igra ,vec 3 godina za redom,mucna igra,uzasno izdanje,ovo ne lici na nista,sa ovolikim budzetom ovk je najgori partizan, 3 godina se igra bez Pleja,timska igra 0 ,trener 0...
G

Gorštak

pre 6 meseci

Ma bravo Obradoviću, da li te bar malo sramota, pobedila te anonimna deca, prvo Derbi SC pa sad Mega. To je tvoja selekcija tima, Panter nikad buo igrac, mogao si dovesti 2 igraca, drzis Trifunovića do kraja koji daje autokos, cemu ti sluze Andjusic, Koprivica, Vukcevic, Jaramaz i Trifunovic. Bruka i od trenera i od igrača. Koga bre vi zamajavate, e necete vise. Veliki treneru od 9 trofeja do sad si osvojio 1, ma sjajno. Nisi ni do kolena Duletu Vujosevicu.
r

rndl

pre 6 meseci

Bravo Zorane za pojacanjA.
O

Ognjeeeen

pre 6 meseci

Tuga i ocaj.Delovalo mi je da je skoro svaki napad bio na silu bukvalno, bez neke ideje i kreacije.Ljudi iz aviona vide da su plej i centar potrebni, sta se desava ne znam…Trifunovica bolje ne komentarisati, ajde odigra odbranu tu i tamo, ali sve ostalo…ma da verujem da jos ovu sezonu i put pod noge…
V

Vuk 981

pre 6 meseci

Čoviću vraćaj malog Topića u Zvezdu, teraj Tea u FMP!
T

Toto-ko-tunjo

pre 6 meseci

Sve je to stari vuk Pešić prozreo, i na vreme odj'ao. Ali džabe. Marketing "Zvezda kids"-a je pobedio.
B

B.C

pre 6 meseci

Prošle sezone ste imali 7 igrača i šut ih je služio! Ove sezone imate 4 igrača i Pantera koji viš nikad ponoviti ono što je igrao prošle sezone, mada vas je na kraju ukanalio , kao i protiv Olimpijakosa! A Megi mogu reći samo svaka čast i dalje tako, bravo momci.
K

Kupi cika Ostoja sve

pre 6 meseci

Partizanu fali samo plej.... i centar i krilo i bek i.....
6

6666

pre 6 meseci

Hoce li pripisati poene Trifunovicu?
S

Sunking

pre 6 meseci

Hoće, da ima i on neki koš
n

nikolas1

pre 6 meseci

Poeni idu kapitenu,Panteru.
P

Poeni idu

pre 6 meseci

Idu kapitenu Mege
D

DDF

pre 6 meseci

Trifunovic odlucio ovogodisnjeg pobednika ABA LIGE,pored njega i ostatak tima je doprineo anemicnom i neorganizovanom igrom poraz u vecerasnjoj utakmici
N

N1204

pre 6 meseci

Kad pomislis da ne moze gore tu je on jedan jedini da te razuveri TRIFA.
S

Saša Le

pre 6 meseci

Nije ovo senzacija, ovo je zenzacija u režiji Megine dece. Prvo su vas u fudbalu odrala deca iz Danske, a sada Ražnatovićevo obdanište.
z

znam provereno

pre 6 meseci

Panter je ostao jel mu je obecano da ce se klub pojacat mirotocem i jos dva vrh igraca.dovedeni si ispod klase igraci.lesor pusten a lik je sam dizo atmosferu.panter ima ugovor 2 godine al nema sanse da ostane jos 1
S

Sivonja iz RS

pre 6 meseci

pa šta ako znaš legendo, koja je poenta? Mega je zgazila Partizan, čim se ne može namjestiti, prpa, kao i u fudbalu
B

Banana drzava

pre 6 meseci

Sve strucnjak do strucnjaka a garant loptu do kosa da dobacite ne mozete zato tisina magarci...
O

OSTOJA, SAVIĆU...

pre 6 meseci

kakva pojačanja ste doveli, obećavate f4, a dobije vas mega, mažete nam oči dva meseca o još dva pojačanja, povećate cenu karata i karte pokupuju fenseri, sram vas bilo !!!
Л

Лазар

pre 6 meseci

Жоц назвао Ивановића да пита у којој бањи је узео термин, па да се испричају к'о људи
p

podesen

pre 6 meseci

Do trenera je ipak,Ledej na klupi,kraj price.
Z

Zv 90

pre 6 meseci

Ako ne mozed Megu dobiti bez Ledeja i Pantera .... onda jbg
p

podesen

pre 6 meseci

Jaramaz,Vukcevic,Trifa,Kaminski i Dozijer oni bi bili u ABA 10 na tabeli.
i

izointer32

pre 6 meseci

I jedni i drugi su losi, uz sve ulozeene pare i bacene milione. Prednost dajem zvezdi, a sto se tice ovog meca apsolutno zasluzena pobeda Mege, bio bi greh da su izgubili.
M

MVPČAČAK

pre 6 meseci

Borac ovu raspalu megu dobio u bg pre dve sedmice. Partizan skoro da nije mogao da im priđe, ej, EL ekipa. Sramota. Prst na čelo, zadnji je momenat. Ako nećete, lepo nam recite, nemojte nas zavlačiti i lagati.
s

spiritus movens

pre 6 meseci

Dupli program EL je ostavio traga i na Partizan i na Crvenu zvezdu u energetskom smislu, tako da tvoja analogija sa Borcem nije umesna.
M

MVPČAČAK

pre 6 meseci

Alo, druže, mani se te priče o umoru, to su fore za nas glupe navijače oba blizanca.

Goran Tubin

pre 6 meseci

Ne igraju državni milioni nego talentovani srpski mladi igrači Mege. Čestitke na zasluženoj pobedi za vrtic!Partizan treba raspustiti i ugasiti isto kao i Cz.
9

995

pre 6 meseci

Momentalni otkaz za Trifunovica!!!
Z

Zeleznik

pre 6 meseci

Ostoja, Saviću? Gde su ta pojačanja? Gde je taj F4 tim? Ako izgubimo u derbiju u četvrtak neko mora da snosi odgovornost. Mani te me izmišljotina kako smo i prošle godine u ovo vreme bili isto loši. E pa ja nemam pamćenje zlatne ribice. NE NISMO! Bili smo slabi i neuigrani ali ne na ovom nivou..... Ovo je baš, baš jadno...
M

MNM

pre 6 meseci

Stiže Mirotić pa će on za sobom da povuče ostale..Panter,Ledej i naneli su vam ostali nema više pa kako?
n

nadrealnooo

pre 6 meseci

Jos jednom bih postavio pitanje upravi Zvezde,ljudima koji su zaslužni za tim,kako je moguce da Nikola Topic nema mesto u svojoj Zvezdi!? Kako je moguce da treba da gledam njegove majstorije u raspaloj Miškovoj Megi a ne u svom prirodnom klubu Crvenoj Zvezdi? Zeludac me boli dok mu gledam prodore,pregled igre,ulaz....Ne vidim da su Yago i Teo bolji.Hvala na odgovoru. Unapred.
p

popa

pre 6 meseci

vereovatno si onda video i kako mu u kljucnom napadu da resi utakmicu Jaramaz uzima zivu loptu, znaci da jos nije spreman za ozbiljan nivo kosarke a i zadnji napad je promasio, malog guraju jer je tatin sin...
p

phen

pre 6 meseci

Vjerovatno bi ga pljuvao zbog one izgubljene lopte na kraju, vise mu vrijedi sve ovo za Megu nego grijanje klupe kod nas.. Sledece sezone ti dolazi kao "iskusan"
z

za popu

pre 6 meseci

Al' ti je odgovor,pa ovi u Zvezdi izgube loptu u poslednjih deset napada,a igrali Nba neki.
M

Misko123

pre 6 meseci

Zasto ne napisete da je MEGA vodila i 20 poena razlike...
п

пумпаџија

pre 6 meseci

Прочитај текст па коментариши
V

VRANjANAC DS 1989

pre 6 meseci

Igrač utakmice Trifunović, bravo momak samo tako nastavi.
h

hy

pre 6 meseci

Onaj komentator na areni samo hvali Jaramaza kako ima energiju, Đurisić i Topic ga bukvalno preskacu
j

jaaaaaaa

pre 6 meseci

Milina je gledati ove godine Megu za razliku od nekih prethodnih , ove godine ima 6-7 talenta a tako ce biti sigurno jos 2 godine s obzirom na njihove talente u OKK Beogradu
B

Bjorn89

pre 6 meseci

Zasluzena pobeda klinaca Mege i cestitke od srca! A strucnom stabu da se zapita kako to da imamo 20% veci budzet a 30% slabiji tim.. Panter nije isti igrac kao prosle sezone.
p

pero7

pre 6 meseci

ostoja da ode da povede trifunovica i jos par njih..a gde su sada pozeri iz arene..ne znaju ni da se igralo..bitno da se slikaju i dele karte..unistavate i kk
d

desingerica pfc

pre 6 meseci

kad pre Sferopulos efakat?
Z

Zabrinut

pre 6 meseci

Nema sanse da Partizan zadrzi Avramovica sledece godine.
r

r.g.

pre 6 meseci

neka onaj panter kaze ako mu se ipak ne igra ove sezone,postenije je tako
z

zapitaj se

pre 6 meseci

ako imas s čim sto se decku ne igra?

Collector

pre 6 meseci

Velika sramota Partizana!
7

78

pre 6 meseci

Zvezda i Partizan koče i unistavaju srpsku košarku sav novac preusmeriti u megu i ostale timove
0

0000

pre 6 meseci

TRIFA POGODIO NA KRAJU. BRAVO I HVALA ZA TITULU ABA LIGE OVE GODINE
I

Iskreno

pre 6 meseci

Topic odlican, ali opet dosta gubi lopte...
G

GETAFIX

pre 6 meseci

Jesi li ti gledao Ðorðevića u njegovim godinama? Tako se prave veliki igrači. Trpiš ga dok ne prezupči. Ali sada se nema vremena za to.
A

Avenger

pre 6 meseci

Normalno da gubi lopte, i neka ih gubi, ipak je mlad.
m

mileeee

pre 6 meseci

Sramota
G

GETAFIX

pre 6 meseci

Šta je sramota? Jel' to što ekipa mladih, perspektivnih (uglavnom) srpskih igrača pobedi skupo plaćenu legiju stranaca (nebitno da li su Partizan ili Zvezda)? Šta je tu sramota? Trebalo bi da ti je drago, bez obzira za koga navijaš.
s

spiritus movens

pre 6 meseci

Mega iznad svega! Kej Pi najskuplji igrac a ucinak 0 poena i 5 licnih gresaka. Sa druge strane Topic igrac utakmice. Organizovao napade, proigravao, poentirao, davao ton igri Mege.
d

demoga

pre 6 meseci

krenuce ga sut protiv zvezde,tako to obicno ide, u zvezdi svakako i nema ko da ga cuva.
3

3383929229

pre 6 meseci

Umesto taraba kakve su Trifunović i Jaramaz, uvesti klince iz omladinskog pogona, siguran sam da bi bili bolji... Trifunović je talenat već peta godina, vidljiv napredak ne postoji, a Jaramaz je zalutao u košarku odavno...
G

Gostgost

pre 6 meseci

Tako je to kad necete da saradjujete sa Miskom.
S

SLAB ROSTER

pre 6 meseci

PARTIZANU FALI PLEJ I CENTAR.
l

looodčoek

pre 6 meseci

druze tri centra u rosteru imate
u

u37373

pre 6 meseci

Ma nije Trifunovic kriv, kriv je trener koji igra egal sa decurlijom sa najskupljim timom u ustoriji nase kosarke. Jadni ste do bola
v

vldblk9a

pre 6 meseci

To si iz covicevih excell tabela zakljucio? Presaberi se zadnjih 10ak godina i miliona svake godine za tim,menjali igrace ko carape al bese to su sve pare bile od prodaje dresova :)
D

Djape45

pre 6 meseci

Ne to je zaključio jer samo povećanje plata vaša 3 igrača košta kao Zvezdu 5,6 dovedenih.
d

d. g.

pre 6 meseci

Puno pozdrava od Miška.
S

StrahinjaR

pre 6 meseci

Igrala se deca, jednostavna košarka.
1

123567

pre 6 meseci

Topić i vojvoda Đurišić vrte ekipu sa budžetom od 17m
v

vrte

pre 6 meseci

...al znas sta, provale od igraca vrtice i vas
M

MVVPČAČAK

pre 6 meseci

Pitao bih predsednika kluba, gde su pojačanja koja je najavio pre mesec i po dana??? Koga lažete, sebe ili navijače??? Sram vas bilo.
p

phen

pre 6 meseci

Iz ovog rata Misko - Partizan jasno je ko je pobednik a veceras jos jedna potvrda toga. Em ne mogu da pronadju pojacanje i jos na to ih dobije pred dva derbija..
g

gostKKP

pre 6 meseci

Samo budale donose zaključke nakon prva 4 kola u prvenstvu.
s

srxx

pre 6 meseci

Trifunović čovek odluke....
Z

Znik

pre 6 meseci

Ajde Zeljko teraj ovog Trifunovica iz kluba. 3 godine nikakav napredak i sad postigne autokos u poslednjoj stotinki.
C

Czz

pre 6 meseci

Izvinte sto se mijesam ali trifunovic vam kriv ? A panter od 5 mil 0 poena i 3 napada kad se lomi utakmica u 4/4 uzima sut ni blizu kosa. Sram vas bilo “navijaci”
g

gost1978

pre 6 meseci

ja stvarno ne znam koja je poenta postojanja urosa trifunovica. Ima vise kredita od Jaeic Zivadina
d

desa

pre 6 meseci

Trifunović ubačeni element 5 kolona
E

Enzo

pre 6 meseci

Trifa autokoš hahaha
p

petrol

pre 6 meseci

HAHAHAHAHAHAHA
n

neka neka

pre 6 meseci

Vozi Misko!
h

hj

pre 6 meseci

žoče ostani

Sakur

pre 6 meseci

Ubode i trifa nesto
f

fali nam....

pre 6 meseci

... Exum Dante.... Tacka!!!!
V

Vasilis

pre 6 meseci

Grobari, ja pisem za Trifunovica da je ukacio novu SofiMilo. Na vreme se spasavajte bede...