Komentari na vest

San i dalje traje: Zlatibor u finalu ABA 2, za titulu protiv MZT-a

Sasha M

pre oko 2 godine

Treba iz ABA1 izbaciti neki od efempeova
R

Repac Plandiste

pre oko 2 godine

A jel Borac vodi onaj Gagi Nikolic, vrsni stručnjak, veliki grobar i stalni gost kod postovanog, cjenjenog i uvazenog Vladana. Jedino sto je tim umisljenim grobarskim stručnjacima zajednicko je prdljavina na sva usta i budzeti po nekoliko puta veći od konkurencije. Tu izuzimam onog Aleksandra iz Stare Pazove i Canka koji poznaju kosarku a ovaj potonji je Zelimira vratio u detinjstvo. Sa ovim su se složili...
S

Spiritus movens

pre oko 2 godine

Znaci Zlatibor ako osvoji prvo mesto u ABA dva ligi, ne ispadaju mrtvi Krka ili Split nego jedan od srpski klubova ce da igra baraz za opstanak?
j

jasssssssss

pre oko 2 godine

Krka ispada ali Split ne ispada ali strucnjaci su dosli na genijalnu ideju da Zlatibor bio prvi ili drugi igra sa Splitom koja pobedila ili izgubila tu utakmicu ostaje u ABA 1 a Zlatibor ako pobedi i tu utakmicu igra sa Borcem za ulazak u ABA1, pa gde je tu mozak da se igra utakmica sa Splitom
S

Spiritus movens

pre oko 2 godine

Ako Krka stoposto ispada, onda ko ulazi umesto nje ako Zlatibor osvoji ABA 2? Nije valjda da bi u tom slucaju Zlatibor kao prvi igrao baraz sa Splitom i kasnije Borcem, a ovaj sto je bio u finalu sa Zlatiborom iako drugi i iza Zlatibora ulazi direktno?
G

Gost23

pre oko 2 godine

Krka ispada sigurno. MZT je novi član ABA1 lige, jer Zlatibor i da pobedi MZT, ne može direktno ući kao šesti srpski tim zbog propozicija koje kažu da ABA1 može imati najviše 5 timova, tj. u prvom rangu 5 ekipa maksimalno iz iste države. Zato MZT ulazi sigurno, a Zlatibor će ako pobedi u finalu, igrati baraž za najslabijim srpskim timom iz prvog ranga za plasman u ABA1. Ako li izgubi u finalu, igra prvo baraž sa Splitom, pa ako pobedi, onda igra baraž sa najslabijim srpskim timom prvog ranga ABA lige. Ako i tu pobedi, ulazi u ABA1, a poraženi ide u ABA2.
S

Spiritus movens

pre oko 2 godine

Kosarkaska autodestrukcija. Tako je hipoteticki Borac mogao biti 5. na tabeli u ABA 1 i da se desi da ispadne u ABA 2. Razvijamo tudja sela a svoje kosarkaske centre gusimo zbog cega ispastaju nasi igraci, klubovi, i reprezentacija, pa smo spali na to da Kari ide po Americi i skuplja po koledzima prospekte za nacionalni tim.