Komentari na vest

Saša Obradović pred duel sa Zvezdom: Lepe emocije će uvek biti tu, ali je normalno da se ostave po strani

P

Prvaci Evrope

pre preko 1 godinu

Hoćemo pobedu protiv Monaka u Francuskoj u petak
L

Laufer

pre preko 1 godinu

Nikada niste bili i necete! Oderi ih Sale care.
p

prvaci sveta za razliku od nekih

pre preko 1 godinu

tako, bili smo prvaci sveta
c

carapan

pre preko 1 godinu

znam kako su te jurili i posle kako su se ponašali prema tebi tako da bih voleo da ih dobiješ 20 razlike
N

Nidza1981

pre preko 1 godinu

bez trolovanja ali bi voleo da mi neko objasni zasto je ovaj covek nasa legenda? Moguce da ste mladji pa se ne secate kada se vratio da u Zvezdu, celu sezonu nije igao zbog povrede, oporavio se i otisao u Buducnost. Dosao da bude treber, nakalemio XY stranaca, igrde nigde i kada je odlazio trazio cak i premiju za kup koju nije osvojio... Eto objasnite mi...
O

Objasnjenje

pre preko 1 godinu

Evo ja cu da ti objasnim. Zato sto nam je doneo titulu sa Ilicem posle dugo godina (1993), zato sto se uvek borio za Zvezdu i, za razliku od Lazica, bio je fantastican i odbrambeni igrac, ne samo napadac. Zato sto je sam platio obestecenje da bi dosao u Zvezdu. Zaista ne znam sta je razlog da se posvadjao sa Covicem, ali dosta spinovanja protiv Saleta. Radonjica dizemo u nebesa, a covek u Evropi nije uradio apsolutno nista. Pustimo titule u Aba ligi i slicna lozenja, Sale je bio Zvezdina legenda i ostace. Placenicima sa severa su legende Lazici, Srnici, Gobeljici, Terzici i njima slicni. Pravim ciganima su legende Sale Obradovic, Nebojsa Ilic, Deja Savicevic.
a

ajde bre pali...

pre preko 1 godinu

Ako je tebi Radonjic nije uradio nista u Evropi ...Ti zaista nisi ni Z od navijaca zvezde.....
S

Starac Foco

pre preko 1 godinu

Obradovic je jos rekao da ga je iznenadio dolazak Vildoze igraca sa takvim kvalitetom i platom. Znaci ispod 3 mil evra nema platu. Za proslu godinu drzava dala Zvezdi 5,2 mil evra, a Partizanu 3,8 mil evra, objavio i Covic. Ranijih godina neuporedivo vise dobijala Zvezda, da ne spominjemo oprostenih 20 mil evra duga prilikom zamrzavanja i promene imena FMPa. I onda povika na Partizan, ne bi li se neko dosetio ko dobija enormne pare i u fudbalu i u kosarci, bez obaveze vracanja i kredita i pozajmica. Sa takvim budzetom i KK Mladost i FK Milutinac bi bili sampioni.
Š

Štedi tastaturu

pre preko 1 godinu

Neće vas oprati milion botovskih komentara, kako biste opravdali zaduženje države prilikom angažovanja trenera i dva člana startne petorke učesnika F4 Evrolige!
o

odstotinuljeta

pre preko 1 godinu

Ti si decko bolesnik. Imate veci budzet od FK Partizana, a ti nesto pricas i racunas....???
Б

Блок

pre preko 1 godinu

Како лик на основу похвале закључи да Вилдозина плата 3м .. хахахахахахха хахахахахахха хахахахахахха...није...82м недељно је
B

BD

pre preko 1 godinu

Nalupa se za sve pare STARAC(dementni).
S

Svedok

pre preko 1 godinu

Blago vama u skladu sa ideologijom uzimate prema potrebama. Svi placaju a racun nikom ne polazete ali racine i racunice drugih znate. Tipican komsija da komsiji crkne krava. Cutite kad vas drzava posle nevolja nije zatvorila nego vam za uzvrat kupila Evroligu. I sto ste se sad prepali nece boleti dr Covic ce vas i ove sezone postaviti gde vam je mesto. Normalno dobice ABA ligu a da, vi posle toga zatvarate cirkus jer ce krenuti bat. Ako ste se ponadali da ce vam opet kupiti takmicenje nece da moze. Tesko je kad se nesto mora onda na red dodje karma. Proganja, nabija komplekse. Zato vi pisete nebuloze, pa sto vas briga za Vildozu vi imate kapitena Pantera najskupljeg igraca koji igra u ABA ligi ove sezone.
G

Gostik

pre preko 1 godinu

eto čoviću gledaj sad kakvog si trenera oterao jedino obradovic ima uspeha u vecim timovima vidimo da radonjic i ako ima dobar roster u grckoj ne briljira nesto.
P

Pa jeste

pre preko 1 godinu

Normalno kad je lova u pitanju, normalno da si ih ostavio i u Zvezdi po strani kada si otisao.
G

Gostavarterzic

pre preko 1 godinu

Da li će da izvede decu u zvezdinom dresu, pošto je to normalno pitam za Repca?

Forzza

pre preko 1 godinu

MOGU DA PRIČAJU SVI ŠTA GOD POŽELE ALI KOLIKO OVAJ ČOVEK VOLI ZVEZDU TO JE NEVEROVATNO! ŠTETA ŠTO NIKO NIJE IMAO RAZUMEVANJA ZA NJEGA A DANAS BI IGRALI STRAŠNU KOŠARKU SA NJIM I TIM BI BIO BRUTALAN U TO SAM SIGURAN!
O

OBRADOVIC SALE

pre preko 1 godinu

uvijek si bio legeda Zvezda i uvijek ces biti! sportski pozdrav legendo nasa!! ZIVIO
H

Hanter

pre preko 1 godinu

Koje lepe emocije? Samo je gorak ukus i prazan novcanik ostao posle tebe