Komentari na vest

Sat otkucava, bomba se sprema: Lebron i Kari u Lejkersima 2022!?

1

1234567890

pre oko 3 godine

Кари је најбољи шутер свих времена.
b

bgcz

pre oko 3 godine

Ovo nije košarkaška vest nego trač. Uvedite novu rubriku. Ne morate pisati bilo šta samo da bi pisali. Ako imate dnevnu normu tekstova o košarci, ima svaki dan po neka utakmica ili događaj. Imate danas kinesku ligu, dve abe, zaostalu evroligasku jednu, ima materijala. Evo i bonus: pominje se povratak jokica u megu, ne ove godine, ne ni sledeće ali leto 2034 kad bude slobodan agent. Sprema se bomba, miškov unuk i jokic za plejof aba lige.
U

U Tem Denveru

pre oko 3 godine

Znaci pre bih poverovao u pricu da dragic, doncic, bojan i bogdan dolaze u denver kod jokare. Znaci teska glupost. Stef ce celu karijeru ostati u voriorsima, nema razloga da odlazi, 3 prstena ima, dobice mnogo veci ugovor u gsw nego u lejkersima. Vec je legenda gsw i nema razloga da odlazi.
a

as

pre oko 3 godine

Ima i to je jasno stavio do znanja upravi pre 2 godine. Pogodilo ga je kada su Klej, Grin i on pristali na manje ugovore kako bi očuvali tim, a onda su im u taj tim doveli Durenta koji je isto bio na manjem ugovoru prve sezone, a onda je, nakon što su gorepomenuti igrači produžili, produžio i on sam, ali za najjači ugovor u ligi. Kari je to jasno stavio do znanja upravi, KD je otišao i nakon toga ih je muški izvukao za novi ugovor, nije više želeo da im izlazi u susret, tako da sada, kada ima 33, 34 godine, nema apsolutno nikakav motiv da ostaje u GSW-u sa kojim je osvojio sve, ali su trenutno jedna prosečna ekipa koje ima kvalitet samo da se bori za doigravanje, a najveći igrači u istoriji su ogroman broj titula uzimali upravo u četvrtoj deceniji života.
M

Momak

pre oko 3 godine

Nije sve u parama, iako ne verujem da ce se ovo dogoditi , nije nemoguce, igraci kakvi su Kari Lebron KD , alergicni su da igraju sezone bez sanse za titulu, ko bi rekao da ce Harden ikada napustiti Hjuston , covek video da nemaju sanse za finale Zapada, nece da trosi telo bezveze, sledeca sezona kada se Klej vrati je kljucna za ostanak Karija
.

..

pre oko 3 godine

Nemojte objavljivati ovakve gluposti