Džejms i Kari (© Reuters)
Džejms i Kari (© Reuters)

Sat otkucava, bomba se sprema: Lebron i Kari u Lejkersima 2022!?

Vreme čitanja: 2min | uto. 16.03.21. | 11:45

Zasad samo kao glasina, ali...

Poimence tim snova je formiran u Bruklinu, dres Netsa su obukli Kevin Durant, Kajri Irving i Džejms Harden. Još im se nedavno priključio Blejk Grifin. Stručnjaci ih zbog toga smatraju prvim izazivačem Los Anđeles Lejkersa, međutim, izgleda da u Stejpls centru ne sede skrištenih ruku. Prema informacijama iz Sjedinjenih Američkih Država, aktuelni prvak NBA lige sprema pravu bombu.

Meta je Stef Kari!

Izabrane vesti

Jedan od najboljih šutera današnjice lako bi mogao da završi u Lejkersima i pridruži se šampionskom sastavu, koji već čine Lebron Džejms i Entoni Dejvis.

Ne odmah, niti na kraju ove sezone, već leta 2022. Tad asu Golden Stejta ističe ugovor sa Ratnicima, a kao slobodan agent biće u prilici da bira gde želi da nastavi karijeru. Američki izvori uveravaju da bi njegova naredna destinacija mogla da bude upravo Los Anđeles.

NBA LIGA, utorak 3.30: (1,30) LA Lejkers (15,00) Minesota (4,00)

Povod za ovakve pretpostavke su poslednje izvaje Karija u kojima je veličao Džejmsa, kao i pozitivne vibracije između Stefona i Lebrona na nedavnom Ol staru u Atlanti, kad su prvi put u karijeri igrali za isti tim. Njegova gestikulacija, sklad na terenu, birane reči jednog o drugome predstavljale su osnovu medijima da konstatuju kako je počeo da otkucava sat pred realizaciju narednog velikog posla u NBA ligi. Pogotovo što otkako je rasformisano partnerstvo sa Durantom, Kari sa Golden Stejtom nije blizu borbe za pehar, između ostalog i zbog povreda saboraca Kleja Tompsona. A navikao je na prstenje: triput je bio prvak. I to u četiri vezana finala sa Klivlendom koji je predvodio Lebron, koji je niz presekao 2016. donevši titulu u Ohajo.

U ovom trenutku teško je pretpostaviti koliko bi novca dobio Stef Kari u Lejkersima, međutim, deluje da i on i Lebron imaju ambiciju da zaigraju zajedno. Uprkos godinama. Kari je pre dva dana napunio 33, za dve će imati 35, Lebronu će biti 38 ako bi do saradnje došlo. A deluje da Kralj nema nameru da stane, jer mu ugovor sa Lejkersima važi do 2023.

Taman!


tagovi

Lebron DžejmsStefon KariStef KariGolden Stejt VoriorsNBA ligaLos Anđeles Lejkers

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara