Komentari na vest

Savić o begu mladih igrača od pritiska i stresa: Nije košarka velnes centar

Scola

pre preko 2 godine

Koga farba ovaj? Potpisuje Mure, Ledeje, Pantere na visegodisnje ugovore a prica o svih 12 domacih...sou
G

Gost789

pre preko 2 godine

Zorane moj, deca koja ovde rastu svesna su u kakvom naopakom sistemu žive i ne žele u tome da učestvuju. Imam firmu ovde i u još 3 države, na sve načine pokušavam da prodam biznis u ovom blatu jer nije normalno da mi polupismeni i neobrazovani stranački poltroni donose zakone, da mi stranački kadrovi obrazuju decu i da plaćam zdravstveno koje moji zaposleni ne mogu da koriste, da mi stanka na vlasti određuje šta je istina i kako moram fa mislim, da mi šalju inspekcije ukoliko poželim da finansiram neku stranku iz opozicije..
S

Samo se nadajmo

pre preko 2 godine

da se Zeljko nece pokaciti sa kumom. Dok je troši nema problema,ako nesto s njom krene u pogrešnom smeru eto velikog problema.
M

Monterooo

pre preko 2 godine

Samo sto to nisu talenti,nego medijski izreklanirani igraci pa za pecarskog su govorili da je novi KD at,Uskokovic novi djordjevic,simanic bolji od sengelije....a ni oni sami ne veruju da su kosarkasi.
a

armija

pre preko 2 godine

Vidimo, sve ce biti mesta za mlade igrace...
G

Gost1204

pre preko 2 godine

Dzabe pare nece ljudi, i ovi sto dolaze sigurno dolaze sto im se svidja hrana i grad,i onda pricate da se ne trose velike pare, a sve u cilju da osvoje nesto, ali nece osvojiti nista
I

Ivan333

pre preko 2 godine

Generacije 1998 i više su izrasli ili ce izrasti u totalne retarda cast malom broju izuzetaka samo bi da rokaju igrice i instagram
Г

Гост...

pre preko 2 godine

Па, зашто би неко ко је, на пример, млад и талентован дошао у Звезду или Партизан? Дође ту, требају му менаџерске везе да би играо, пљују га наркомани са трибина који немају другу сврху у животу, малтретирају га противнички наркомани по граду, а никаква сигурност од државе која је стално у распаду. А насупрот томе нек буду и земље у којима није кошарка у центру збивања - на пример Белгија: уређена држава, сигурна плата, цене те као човека, нико те не малтретира, сви гледају да ти помогну да се развијеш, играш без икаквог притиска осим оног који сам себи ствараш да би напредовао, уживаш на терену, уживаш и кад завршиш са кошарком, а ако и не одеш на виши ниво, завршиш тамо каријеру и остајеш да живиш у Белгији, што је већ огроман успех у односу на то да живиш у Србији, колико год волео Србију.
G

Gost Pp.

pre preko 2 godine

Ne bih ja druze menjao moju Srbiju za tvoju Belgiju ni za kakve uslove.Ima nas kojima nije u zivotu bitno samo koliko ce para imati,mada nemam nista protiv da ides u Belgiji,samo bilo bi fer da uzmes njihov pasos i budes Belgijanac,a mi cemo se nekako snaći.Inace ja recimo bas mrzim kad je sve uredjeno,nekako je dosadno.
@

@Gost Pp...

pre preko 2 godine

Па, видиш, нису ни мени битне паре, али јесте то што је мом оцу два дана после сахране стигла порука од фонда здравства да му је одобрена примена терапије за његову болест?!! Е то је и моја и твоја Србија, колико год је волео ти, или ја, Србија ти тако враћа, а ја бих искрено живео за мало те досаде....
G

Gost75

pre preko 2 godine

Sam si objasnio većinu onoga sto si hteo da pitaš... Nece da igraju pod stresom u Partizanu i Zvezdi jer tu se traži rezultat i uspeh i da bi napredovao moras pakleno da treniras. Nego pametnije odes u Megu nema stresa igras opusteno i kada odes preko velika većina zavrsi kao prosečni igrači jer nemogu da se izbore sa pritiskom rezultata koji se traži... Koliko je igrača izbacila Mega u zadnjih desetak godina? Minimum 50 igrača i od njih nešto su napravili Jokic i Micic svi ostali su otišli kao veliki talenti ali ubrzo nestali sa velike pozornice jer čim je došlo do velikog pritiska na koji nisu navikli u Megi oni su padali kao igrači
p

prti

pre preko 2 godine

@Gost75 Druze koji klub moze da kaze da u 50 igraca koje je izbacio ima NBA MVP i EL MVP ? Daj nemoj me zajebavati. Mega radi odlican posao a sve ostalo je na igracima. Da l ce ovaj Petrusev da uspe ili ne je splet svakakvih okolnosti
G

Gost Pp.

pre preko 2 godine

Druze nismo se potpuno razumeli,nisam ni ja od onih koji nikad nisu imali problem zbog necega ili nekog u ovoj zemlji,ali za mene nije Srbija samo vlast i drzavni aparat.Za mene je Srbija reka Sava,Obedska bara,Zvezda i Marakana,pa i Partizan,kafana na cosku,prijatelji,oni nepoznati i oni poznati,mentalitet obicnog coveka.Ne mislim ni da smo najbolji ali ni najgori,a kada bi resili da ispravimo i to sto ne valja u drzavnom aparatu mislim da ima u nama i te snage,samo malo smo lenji.
d

d.g.

pre preko 2 godine

Bar si priznao da si muljao po reprezentaciji za vreme predolimpijskog turnira.
S

Sasa 79

pre preko 2 godine

Rece covek koji je kao menadzer odveo Vojislava Stojkovica u Italiju gde je propao. Kakav licemer. Partizan mora da dovede 8-9 igraca a Zvezda ima gotov tim i treba joj 2-3 igraca?????? A Zvezda do sada dovela 7 igraca. Ovo se u srpskom jeziku zove prodacanje m... za bubrege.
G

GOST 1

pre preko 2 godine

VOJISLAV STOJANOVIC je u pitanju.Pitanje kako bi mu išla karijera i da je ostao.Radanov Simanic Stojanovic Aranitovic su deo generacije koja je osvojila EUROLEAGUE turnir nezvanična titula prvaka Evrope.Radanov Simanić Aranitović su ostali u Zvezdi pa jedno veliko ništa.Pitanje je i za Stojanovića.A ako je Savić uradio nešto loše trebao Čovke da ga tuži ali nije.
S

Sale bleso

pre preko 2 godine

Da nisi postovao bi velicine ovog sporta ili se javljas samo da pljujes.
K

KROJF

pre preko 2 godine

Kakav je centar bio Savić za one koji se sećaju.Čemu tolika mržnja prema Željku?Čime je to zaslužio?Da je nemac španac italijan (namerno malim)više bi cenili i dizali u nebesa.Ali pošto je SRBIN pa još iz PARTIZAN-a e to mu se nikada neće oprostiti.SPORTSKI POZDRAV
B

Bbacskwgqq

pre preko 2 godine

Zeljko je najveći trener u Evropi i jedan od najvecih na svetu, apsolutno. Ali mislim da mu je ponasanje upitno. Drao je Zvezdu sa Fenerom i onda posle jednog poraza, krenuo da kuka sto mu skandiraju, i prica kako je veći Srbin od svih navijača. Pritom, zakačio se sa Itudisom, koji mu je Kum, kad je izgubio finale EL od CSKA. Strasan trener, ali budi nekad i mangup, ne moras kukati posle svakog poraza
T

Thjn

pre preko 2 godine

Ko je Željko?
G

Gost e

pre preko 2 godine

Savic je bio strasan centar,ali kakve to veze ima sa bilo čim.Sto se Obradovića tice,posle onog svaljivanja krivice na igrace posle neuspeha sa reprezentacijom,vise nije nivo najvecih,pa makar imao 50 El.
G

Gza

pre preko 2 godine

@Bba....... Dečko jednom od najvećih trenera u Srbiji se ne skandira ono što vi skandirate. Nikad ni na kakav način nije vredjao Zvezdu. Apsolutno sam siguran da to Grobari nisu vikali Pešiću. Takodje legendi. Druga je Gurović stvar, jer je teška bu...
F

Falko

pre preko 2 godine

Savic je bio top centar. Split,Real, Barselona, PAOK, Kinder, Efes...mislim da je dobio 16 od 17 finala.
K

KROJF

pre preko 2 godine

Ne volite Željka jer je čovek iz Partizana.U redu shvaćena je poruka.Tražite dlaku u jajetu kao alibi za napadanje.I to je jasno.Pa šta ako je rekao da su igrači krivi 2005? A ko je bio kriv? Dalaj lama? Zato i jesmo tu gde jesmo.Lažemo se.I ja zameram Željku što ih do kraja nije ogolio i nije rekao IME PREZIME je radio to i to.Pešićeve psovke su inače PEDAGOGIJA ili kad je zbrisao 2002 brže bolje i NIKADA NIJE ŽELEO DA SE VRATI.Ali on je trenirao Zvezdu i to je referenca.Osvojio bolje reći NABO 1 EVROLIGU.Sramota šta se sve koristi da bi se PLJUCNUO Željko.Možda ne zaslužujemo kao SRBI da imamo takvog čoveka.
S

SOUNESS

pre preko 2 godine

Ko se zakačio sa Itudisom?Neverovatno šta se sve piše.
e

esex

pre preko 2 godine

ja kao delija postujem i gotivim zeljka.zelim mu drugo mesto u aba i zelim mu da osvoji evrokup.
D

Drvo

pre preko 2 godine

Kad vi budete postovali Covica, koji je covek inzenjer robotike i gospodin za Zelimira, onda cemo i mi Rumenog da postujemo. I kad on prestane sa kompleksaskim izjavama o tome kako je najveci Srbin, zato sto ga Radonjic izuo iz patika sa sedam puta jeftinijim timom, pa mu ego nokautiran i nije znao gde je levo.
C

Crna mamba

pre preko 2 godine

Ne volimo Željka jer je postao veći Turčin od Turaka. Svi to rade, Bjelica, Bogdanović, Micić, on. Istanbul im druga kuća. Nek se teraju u k. Taj Istanbul nas na tu foru prcao vekovima. Al dobro glupi smo mi kolektivno
G

Gza

pre preko 2 godine

Poštovati Čovića. Pa ti si stvarno drvo. Ne drvo, nego bukva neopavana. Slavnić, Saša Obradović, Milenko Topić. Čović u istu rečenicu sa njima ne može ići. I onaj Duci Simonović vam baš nije kompetentan kad je Miloševića branio, dok su ljudi za 3 marke radili. Dobro evo Dalipagić vam je kao povećao ime kluba. A nema veze što je za Partizan igrao. Vaša je legenda,ali malo sutra.

ZOC

pre preko 2 godine

Treba postovati gospodina Covica vidi se kakav je gospodin kad je izjavio da ce staviti tacku na crno beli svet a biografija mu je cista kao suza ima slika sa politicarima svakog rezima ali dobro svako ima svoje legende.

Wolfasin

pre preko 2 godine

Sa kim će Partizan igrati našu domaću ligu, to će biti zanimljivo,što se tiče domaćih igrača meni Zvezda deluje mnogo jača.
B

Blajvčo

pre preko 2 godine

Panter ima srpski pasoš, kao i Pejdz ako ostane.
n

noleeeeeeeeeeeeee

pre preko 2 godine

Ne moramo da je igramo. Raspala liga koja ne znaci nista.
G

Gza

pre preko 2 godine

Panter ima srpski pasoš koji mu je Čović dao dok je za Zvezdu igrao. Mali zajeb vaš.
C

Cigani kompleksaši

pre preko 2 godine

Više komentara na vestima o Partizanu, nego o svojim klubovima (fmp, czv, mrk czv...)
B

Borky

pre preko 2 godine

Pa svaki dan po 17 vesti o Partizanu a jedva jedna o Zvezdi i to jos doveli pojacanje al samo pokazuje ko je drzavni projekat.
n

noleeeeeeeeeeee

pre preko 2 godine

Evo suzu cu pustiti jer nece biti 12 domacih igraca. Ko ih sisa.
d

drzavni projekat

pre preko 2 godine

Docice jos 2 do 3 igraca sa platom od 2 miliona evra. Ova sezona im je sve i nista
W

WaR

pre preko 2 godine

Pa i da osvoje EK, i sve.Oni ove dugove ne mogu vrate 20 godina.Trika nema.Najveci budzet ili 1 od 3 imaju u evro kosarci,a pazi igraju drugorazredni EK.
n

noleeeeee

pre preko 2 godine

Moze nam se, plaky. Pokusali smo da dovedemo Holinsa ali nasa ponuda nije mogla da bude kao ponuda iz predgradja
Z

Za Noleeee...

pre preko 2 godine

... Holins ide za manje pare da igra Evroligu pre nego što će za veće da igra Evrokup, neko je Holins a neko Panter. Uostalom zar nije to bila vaša floskula svih onih godina kada ste igrali El, "dolaze igrači kod vas jer posle prave jake ugovore", tako beše. A tek otimanje domaćih to je bila posebna priča...
S

Smehota

pre preko 2 godine

Neće momci da igraju za projekat Nisu ludi To je beg od sramote a ne od nečeg drugog
M

Misisipi

pre preko 2 godine

Zato zvezda dovodi ove mlade nade od po 32 godine iz Zenita rodjeni u Americi i daje im platu 1.5 miliona po sezoni. Cak afirmisali i rocestija koji kad je dosao imao 38 godine i dva miliona po sezoni.
n

noleeeeee

pre preko 2 godine

Srecom domaci igraci kao holins stizu u fmp 2
D

Ddddd

pre preko 2 godine

Mole se plastikaneri da se vrate u fabriku njihovog vlasnika i da drze jezik za zubima
p

plavac

pre preko 2 godine

zato kod vas svi trce i igraju za dzabe