Komentari na vest

Selektor Kanade: Nije me briga da li će Srbija da se žali na naš intenzitet, imamo igrače koji mogu da zaustave Bogdana

O

Ognjen Drinski

pre 8 meseci

Vidi rođače , i mi umemo da bijemo. Bićete na kraju i poraženi i prebijeni, da ne kažem, kao mačke jer volim životinje.
B

Banana drzava

pre 8 meseci

Kazes lepo Risticu da mu slomi vilicu i cao...
Д

Дадо Нк

pre 8 meseci

Наслов са изјавама тренера Канаде ниђе везе,новинарства без!
T

Toto-ko-tunjo

pre 8 meseci

Imamo Avramovića, ali fali za ove i jedan Le Branko. Košarkaški Najdoski. Mada, i Jović, Dobrić, Petrušev i Gudurić su valjda pokupili nešto. Na zveri samo zverski.
C

Cccc

pre 8 meseci

Ja sam jos jednom pogledao snimak protiv Litvanaca, i mogu reci da smo mi tu imali i dosta sreće pošto su litvanci promašivali i njima nesvojstvene suteve.
C

Coban

pre 8 meseci

Jos ovde ljudi pljuvali doncica ali sta ces kad smo smotan narod
P

Polnkm

pre 8 meseci

Jbt Dončić
Š

Šljaka

pre 8 meseci

Imamo mi Avramovica on voli ovakve protivnika.
D

Del10Piero

pre 8 meseci

Intenzivirati cemo mi vas sinovac!!! Kad krene Aleksa Gileta da ti grize od 1/3 terena, i radi kragnu, ima da placete zajedno kod sudija!
i

igor978

pre 8 meseci

E voleo bih da ove Kanađane naduvamo samo zbog ovog nabeđenog lika i onog diletanta Bruksa
g

gost 111-01

pre 8 meseci

Mislim da je nasa snaga upravo u tome sto imamo izbalansiru ekipu,nije bitno samo dal ce Bogdan da eksplodira iako iskreno ocekujem vec svi poeni a i ostala statistika mogu biti rasporedjeni na sve igrace,nekako mi se cini da kao sto se piaalo na pocetku prvenstva,uvijek kad odemo okrnjeni za neke bitne igrace i ne ocekujemo mnogo,mi napravimo neocikivano dobar rezultat. A ovaj sto je nadobudan to je strasno,neznam cemu to bez obzira na njihov kvalitet. Nadam se da ce sutra da 🤧🤧🤧
M

Mauro

pre 8 meseci

Au kako volim ove intervjue, znamo kako da zaustavimo jednog igrača. Samo vi njega zaustavite, a klupa ce vam isporuciti 50 poena.
1

156

pre 8 meseci

Mnogo se uzdigao ovaj selektor Kanade sutra cemo ih vratiti na fabrička podešavanja Napred Srbija❤🇷🇸💪💪
s

stevan.m

pre 8 meseci

Kada bi pored Avramovica imali Stefana Markovica iz najboljih dana bilo bi super sa ta dva pit bula u odbrani bi bili mirni.
0

020202

pre 8 meseci

Nije ni nas briga ako se vi budete zalili na nas intenzitet
p

pozdrav

pre 8 meseci

juce koliko sam pratio sej skoro da nije izasao iz igre,bez njega nemaju napad tako ubitacan,treba ga opteretiti na max ,udarati kao doncica sto su oni,pa nek nas pobede bruks dort beret ako su to u stanju,a nisu.
u

udri po njima

pre 8 meseci

Al oni lupali po doncicu bez sankcija, a kontra sudili svaki kontakt. Nadam se da nece bit tako.
Г

Гост

pre 8 meseci

Овакав његов говор нашим момцима може да буде само додатни мотив да их сутра добију. Момци само храбро, као и против Литваније и шта Бог да. Цијела Република Српска је уз вас. Живјела Србија.
P

Politiko

pre 8 meseci

CRNA GORA REPUBLIKA SRPSKA MAKEDONIJA
i

ide.gas

pre 8 meseci

Nasa glavna karekteristika je timska igra sa akcijama. Bogdanovic bolje da sutira iz izgradjenih akcija 10 puta Ali I istatak tima da da poene. Do sada smo napravili mnogo akcija za sve igrace I davali mnogo poena I pobedjivali. Timskom kosarkom sa 30+ asistencija dacemo im 10+ poena. To ce biti dovoljno sa odbranom u svakom napadu.
S

Samo jako55

pre 8 meseci

Ovde mora jos neko da povuce jer njima je prioritet da sacuvaju Bogdana. Avramovic mora da ih bije od starta i uopste cvrsta odbrana po bilo koju cenu.
B

Bnm

pre 8 meseci

OVAKO SE MIS HRABRI PRED BORBU SA MACKOM, NA KRAJU ZNA SE KO BUDE SMAZAN...
C

CaleB pravi

pre 8 meseci

Hteo je zapravo da kaze sledece - Mi cemo prebiti srpske igrace, kao sto smo i Luku, a sudije ce nam to dozvoliti jer nam se tako moze, i to nam je sredjeno vec unapred. Jer, boze moj...svet hoce u finalu da gleda Kanadu i USA (citaj NBA)....Nije se Luka dzabe bunio tokom utakmice, dobro on poznaje Spance i sve njihove zakulisne igrice.
n

neshha

pre 8 meseci

Bogami bas se pribojavam sudija.Koliko god da Doncic preteruje kada se zali sudijama,ono juce je bilo brutalno.Svirali su tek svaki 5-6. faul na njemu.
O

Ovaj se uzbudio

pre 8 meseci

I poceo da se kurci pre utakmice i samom sebi dao autogol jer ce ovako gorde i nadobudne izjave eksremno da motivisu Karija i nase igrace.Sad jedva cekam da ih razbijemo kao litvance.
2

24.04.1902.

pre 8 meseci

Ti pretis Srbiji? Covece jesi ti normalan? Unisticemo vas!!! 🇷🇸❤️🏀🏆🏅👊🥊💪🤛🤜🏴‍☠️😂🤣😅
£

£¥₩₩

pre 8 meseci

Ne bih rekao
i

imamo i mi igrače

pre 8 meseci

koji će da zaustave bilo kog Kanađanina. Naši igrači su pokidali Litvance, pokidaće i ove Kanađane, samo se kukavac hrabri pred meč. Sem Ristića, koji je stvarno svilen, svi ostali igrači spremni su da se pošibaju. Ovaj trener "čačka mečku" da li on zna da su ovo igrači koje su trenirali Vujošević, Obradović, Radonjić i Ivanović!!!! Sve treneri čiji igrači igraju salonsku košarku u rukavicama🤣🤣🤣🤣
T

Tite

pre 8 meseci

Kanadjani primitivni ali tako su i u fudbalu vredjali Hrvate i svašta pricali pa ih je razbila Hrvatska isto cemo u fudbalu. A ove primitivci Kandjani nisu bitni samo da ih pobedimo i ćao!
Б

Бирча

pre 8 meseci

Ђорди дођи нам до клупееее
v

voleibih

pre 8 meseci

da ti se o glavu obije ova gordost.
1

12345ss

pre 8 meseci

čućemo te posle utakmice