Komentari na vest

Selektor Kanade: Srbija? Sjajan trener i program uz iskustvo koje mi nemamo, Pešića sam gledao još u Barseloni

w

wikepedijac

pre 8 meseci

Što bi ga mrzeli grobari ako je čovek igrao za njih? Svetislav Pešić - Career history As player: 1964–1967 Pirot 1967–1971 Partizan 1971–1979 Bosna
V

Vidi

pre 8 meseci

I ja se pitam ali eto.
J

Ja sam taj

pre 8 meseci

"Jedan od najboljih trenera svih vremena". Zapamtite ovo grobari kad uzmemo zlato, a ne da ga pljujete sve vreme. Kakav bre vaš Željko. Kad on uzme SP neka se javi. Lako je parama uzimati EL.
G

Grobar do bola

pre 8 meseci

Realno, istina. Pljuvali smo ga bez razloga. Ja se izvinjavam. Nisam ovo očekivao. Svi uz Srbiju!
I

Istina ali...

pre 8 meseci

Ja sam jedan od Grobara koji ga nikad nisu pljuvali. Pljuju samo oni koji se ne razumeju u košarku. Nikad neće da se zaboravi zlato koje je Kari doneo. Tom čoveku treba odati sve počasti za sve što je uradio za našu zemlju. Tako da, ima i nas Grobara koji smo pošteni i realni. Sramota me je onih drugih kojih, nažalost, ima više izgleda.
E

E ovako

pre 8 meseci

Kari nam je doneo poslednje zlato. To mora da se poštuje ako si Srbin.
B

Bravo bre

pre 8 meseci

Konačno neki realan komentar. Od reči do reči.
k

koji si ti....

pre 8 meseci

Ko sve danas pise komentare. Zelimir gabje uzeo i to 4 godine pre Karija 1998 u Atini. Bolje je bilo da cutis, ovako si svaku sumnju otklonio.

klipsch

pre 8 meseci

U Barsi je sigurno trenirao vrabce i golubove. Pa ovaj tim Srbije je jaci od Partizana. O cemu ti pricas? Bez obzira na sve Kariju svaka cast, ali bez pismenih igraca, nema ni trenera.
@

@koji si ti....

pre 8 meseci

čovek govori istinu: Triput su "plavi" pre tog krvavog raspada pokoravali planetu (1970, 1978. i 1990. godine), a onda su u Atini 1998. pod komandnom palicom Željka Obradovića naši košarkaši ponovo bili najbolji na svetu.

1992

pre 8 meseci

Želimir za tvoju informaciju osvojio 1998. godine i to sa otkazima gomile igrača. Tako da tišina tamo. Digni dva prsta kad hoćeš da pričaš o velikom, najvećem Želimiru.

1992

pre 8 meseci

Naš bivši košarkaš. Zašto bi ga pljuvali?
U

Urgh!

pre 8 meseci

Slovenija je izgubila 11 razlike. Mi smo od Slovenije bolji za klasu. Nisu mi oni uopšte dobro odigrali timski ovaj turnir, za razliku od nas. Tako da, ako budemo odigrali pametno i jako i u odbrani i u napadu, kao protiv Litvanije, nema zime za nas. Ne plašim se ja toliko Kanade, nisu loši, ali nisu baš ni toliko napucani, koliko misle da jesu. Kad tim koji nema neku tradiciju ni u čemu, ni uspjeha, ni medalja, ni konstantnosti, očekuje da glat uđe u finale, a očekuju koliko vidim, to je super za nas. Ipak se mi tu malo više pitamo, ja bih rekao. Ja mislim, bar 10 razlike za nas. Neki dan sam rekao ne bih se čudio da uzmemo i Litvaniju i sa 30 razlike, koliko smo nepredvidljivi, ljudi ovde govorili ma šta pričaš, ali dođe 19 razlike, nešto manje... Mislim da je to izvjesno finale Srbija - Amerika.
E

Esex

pre 8 meseci

Sta god dalje da bude za mene su momci vec pobednici!!! A ako Jokica budu zvali za olimpijadu to ce biti ponizenje za ove koji su sada na svetskom...Mora se jednom preseci i uvesti pravilo: ko jednom otkaze nikada vise ne moze biti pozvan!
J

Joker15

pre 8 meseci

im je obezbedio svetsko
@

@Joker15

pre 8 meseci

Istinu pricas da nije igrao protiv Grcke i Turske proslo leto, m...a od labuda bi igrali svetsko ovo leto 😎
"

"nemilosrdni"

pre 8 meseci

Brazil ih je spustio na 65 poena. Zasto ne bi i mi?
b

baggio

pre 8 meseci

Francuze su dobili 30 razlike. Zašto ne bi i Srbiju?
S

Sascha 2010S

pre 8 meseci

Nisam znao da oni uopste igraju kosarku
P

Pera Niš

pre 8 meseci

Dragi moji Srbi Šta mislite šta ce Matori da radi od večeras Analiza igrača Kanade od rezerve pa.do najboljeg Neznam zašto ali sam ubeđen u pobedu Pa i ako ne dođe svaka im čast I molim vas ne gledajte klupski Ovo je Srbija jedina Zemlja koju imamo Živeli momci Živela Srbija
D

Dajbrepare 12!

pre 8 meseci

U ovom timu Srbije nema mega zvezde! Bogdanovic u odnosu na ostale to mozda jeste ali svojim pristupom to ne pokazuje nego emituje drugarski i takmicarski odnos! Zato i ostali uz njega daju svoj maksimum. Paralela samo kakav je Teodosic u odnosu na Micica bio, lider sa mudima da odigra bas kad treba maksimalno a to kod Micica nikad nisam video. Mleli smo neke ekipe kad su igrali on i Jokic al kad treba da budes lider i pogadjas njih dvojca zatvoreni a Kalinic i Lucic uplaseni. Sad kad suzatvorili Bogdana i Milutinova Jovic DR! Mladji Jovic igra kao svaki napaljeni klinac koji voli kosarku! Avramovic igra bolje nego Markovic nekad u rep! Petrusev, Marinkovic su momci koji mogu i to su pokazali. Davidovac ovo zadnje sto je odigrao ja u zivotu nisam video da on to moze, odradio posao za medalju. Dobric igra iznad mogucnosti. Tako da Kanadjani nismo mi Slovenci, imamo mi vise karti u rukama. Sad rastereceni mislim da bi trebalo da ih dobijemo...
F

FM

pre 8 meseci

Sve, sve ok, ali ovo za Jokica? Da nije bilo njega, izgubili bi 30 od Italijana na EP.
n

nine 85

pre 8 meseci

znam 356 negativnih komentara, al znam i to polufinale je kraj price, iskreno sam mislio da ce biti i ranije, kockice su sklopile, al budimo realni, pokidace nas, al opet da smanjim negativu olomijske igre su tu, cilj je ostvaren, hvala svima, zivot ide dalje, komentar proslediti i za 3 dana, bio sam u pravu
z

zasto kraj

pre 8 meseci

ako izgubimo ( a morace debelo zapeti da nas dobiju ), mozda sa nemcima za bronzu
P

Piskaralo

pre 8 meseci

I ja sam bio "ubeđen" da će nas Litvanci pregaziti pa se desilo upravo suprotno, to je lepota košarke. Ukoliko ponovimo odbranu iz četvrtfinala, Kanađani vrlo lako mogu da uđu u nervozu i forsiranje, ne vidim apsolutno nijedan razlog zašto bi ih smo se onda plašili i bivali izbušeni. Slovenci su pali jer su ušli u trku sa njima, Kanada se dobija tako što se odigra evroligaška a ne nba utakmica.
0

015

pre 8 meseci

U koje pare hoces da cemo ih pregaziti kao plitak potok?

1992

pre 8 meseci

I šta sad, jesi li ponosan na sebe, šta ako ne bude? Oćeš li se javiti ovdje da pojedeš to njesra koje si ničim izazvan ovdje ostavio?
К

Краљ

pre 8 meseci

Нико нема што Србин имаде!!!🏆
R

Repac Plandiste

pre 8 meseci

Mozart sport je verovatno najbolji sportski portal u Srbiji. Ali brate kako bre kvota 1,5 na Kanadu a 3 na Srbiju. Kakva bre Sebastijanova Kanada ima da ih izgazimo ko FAP zabu. Kolektivna igra u sporom ritmu na mozak a ne misice, pa kad deda Kari turi to na rende. Zahebani smo mi ko kratko cebe, nece ni amerima biti lako sa nama. Sa ovim su se složili...
t

the

pre 8 meseci

A do juče smo tog istog Pešića pljuvali na sva zvona. Sećam se prošle godine kada smo izgubili od Italije na EP, bilo je na tone komentara za Pešića i to gori od gorih. Nemoj se Pešiću vraćati iz Minhena itd... Čudan smo mi narod. A i za Borišu na ne pričam šta je se pisalo dok je bio u Zvezdi.
d

da li da

pre 8 meseci

Proci ce malo blaze nego Litvanija.. Od 10 do 13 razlike za nas.. Ne zarezuje nas niko ni 5 % to je sansa nasih momaka da opet pokazu da smo njihov rang cak i sa drugim timom a vjerovatno i bolji..
u

uhuuu

pre 8 meseci

Mislim da ce njih gudura unakaziti .Cim nije dosad proigrao sigurno ce protiv njih
s

sluxajnost

pre 8 meseci

brt kad kod je Gudura pokidao Srbija je izgubila
s

srka

pre 8 meseci

E druže, protiv Srbije ćeš da igraš protiv malo žilavijeg protivnika. Nećeš imati prostora da se razmašeš i letiš po terenu. Srbija je košarkaši najinteligentnija nacija na planeti, potpisujem to.
I

Ivan FCRS

pre 8 meseci

Pustite vi ovu pricu za javnost. Ja mislim da oni izmedju sebe misle da ce da nas odvale. To treba iskoristiti, kao protiv Litvanaca koji su mislili da ce svi da im se sklone sto su pobedili amere.
A

AK10

pre 8 meseci

Ključ eventualne pobede će biti zaustavljanje Bereta, Nikela i Bruksa. SGA može slobodno da nam utrpa i 50 poena sam, brutalan je igrač i vrlo moguće MVP prvenstva, ali sam nas ne može pobediti. Iks faktor protiv Španaca je bio Bruks, danas je Beret ubacivao bitne poene. Pre svega limitirati njih dvojicu kao glavne pomoćnike u napadu Šeju, što ne sumnjam da je i ideja Pešića i ne sumnjam u pozitivan rezultat. Biće ludo gledati sudar Bruksa i Alekse
N

Njih trojica

pre 8 meseci

Ne mogu da daju 50 poena, a i da nekako mogu to bi bilo sa lošim procentima, dok sa druge strane ako SGA da 20 poena ali uz šut ispod 30% ti si odradio svoj posao. Neće Bruks sigurno šutirati za 3, 7od8 pa da ne znam kakav mu je dan.
C

Chesterfield

pre 8 meseci

Zašto odmah defetizam? Već se eventualni poraz od Kanade pravda plasmanom na OI? Ljudi, u polufinalu smo SP. Idemo na zlato. Imamo prava da verujemo!
s

skapa

pre 8 meseci

Jokic najsrecniji ima Olimpijadu sledece leto a nije ni 2 poena dao...😂😂😂
B

Babaroga

pre 8 meseci

Zato je vukao reprezentaciju uz Lučića u kvalifikacijama za SP
N

NN3

pre 8 meseci

Da je pravde i pameti, neće biti pozvan
Г

Гост

pre 8 meseci

Свака њему част на каријери, али сам мишљења да га не треба звати, не само на ОЛ, него више никада. Нека њега са његовим коњима.
N

Nishlija

pre 8 meseci

Pa ako su ludi da ga pozovu! Borisu Simanica uz ekipu, pa sto da ne i u strucni stab. Mlade momke forsirati maksimalno. Ovo je ekipa koja se odazvala i obezbedila OI. Oni treba da igraju