Komentari na vest

Šengelija blizu Panatinaikosa, sada se traži formula za rastanak sa Virtusom

k

kk.Decenija

pre 10 meseci

Pa nismo mi drzavni klub pa da mozemo da placamo Sengeliju 2.mil po sezoni ko tamo neki klub iz susedne drzave sto EL i titulu video nije 12 punih godina a ovamo dobio od av-a najveci budzet u celoj evropi pa sad placa mirotica 3.5mil i pantera 2.5mil po sezoni...tako nesto nije zabelezeno nikad od kad se igra kosarka!
T

Top Gun

pre 10 meseci

Izvini prijatelju ako smem tako da ti se obratim pošto niste državni klub možeš li nam reći kako KK CRVENA ZVEZDA pravila uspehe od 2012 pa na ovamo? Kako je nestalo 16 000 000? Kako ste skočili od 11og mesta do učešća u Evroligi?
A

Aebre

pre 10 meseci

Kakav paradoks da navijač zvezde i fmp-a priča o državnim parama dok glavni čovek u državi otvoreno navija za taj klub i uništava drugi i još se hvali kako se tukao kao mladji protiv grobara i išao na sever
T

Top Gun

pre 10 meseci

Nije dobio atest sa severa. Kritikovao je Rusiju. 😉
O

Ogi Srbija

pre 10 meseci

Kakvi diletanti ovi fmp-ovci, kao ne valja Sengelija, bolje sto ne dolazi, covek ih od...o na finjaka! U fazonu who the fuck are you? Fmp iz Zeleznika, a pise nam crvena zvezda, ko tu koga j...? Sengelija je jedan od najboljih igraca na svojoj poziciji, od svih onih crnaca sto ste doneli, samo je Nejpir igrac, ostalo katastrofa. Bolombaj cu samo reci, dovoljno je videti facu doticnom, prosto inteligencije zraci iz njega , taman ima isti IQ kao navijaci fmp-a. Ziveo Partizan i majka Srbija!!! Stop fmp-u iz Zambije!
O

Ojo

pre 10 meseci

Eto ti zračiš inteligencijom!
e

ejjj

pre 10 meseci

Pisac komentara ovog ima iq ispod 70...
j

jel Kuzmić

pre 10 meseci

Mason???
T

TP-1

pre 10 meseci

Zvezdini navijaci ne shvataju da ako Mirotic dodje u Partizan,tacka,ende...ne bitno je koga ce dovesti. Trofeji idu Partizanu. Kuzmic,Raduljica,Lazarevic,Lazic,onaj sto igra minut ipo u NBA pune dve godine...ne shvataju da su samo Sabaz i Gidraitis pojacanje,ostalo nije za pomenuti. To ce se vieti do decembra kad ceo projekat ode u PM i Zvezda trazi novog trenera! Pisem cinjenice i nisam navijacki opredeljen.
A

Aebre

pre 10 meseci

Pa brate dokle više da im se daje 12 godina nisu sposobni ništa da naprave
k

kkp barsa.

pre 10 meseci

dobro je , ipak nije sve u parama
d

derik wiliams

pre 10 meseci

Derik Wiliams i Higins zavrsavaju posao
T

TP-1

pre 10 meseci

Druze,zaista ne razumem likove poput tebe?! Ne razumum koje ti je zadovoljstvo da dodjes ovde napises gomilu lazi i predstavljas se kao da nesto znas a pises lazi samo takve? Pritom nisi jedini. Da mi je da vidim mozak takvih kome je to zadovoljstvo. Trenutno sem Covica i par ljudi iz Zvezda koji znaju sta planiraju ostalo niko pojma nema kao i vecinu igraca koji su dosli. Dakle niko ne zna a vrlo verovatno nece niko dolaziti. Vidis da je panjina Kuzmic na spisku a pre toga Lazarevic. Roster je i vise nego popunjen.
J

Joksa1986

pre 10 meseci

Novi igraci Zvezde ce biti Derik Wilijams i Mat Tomas, Higins ima problema sa povredama ledja. Derik Wilijams je Coviceva zelja vec 3 godine a Mat Tomas je zelja licno trenera Ivanovica, koji ga zna iz Spanije. Inace Met Tomas je jedan od njaboljih bijelih sutera za 3 poena u Evropi uz Berona. Oba igraca su kod Miska Raznatovica u agenciji.
m

mikac678

pre 10 meseci

Kako je Zvezda htela Šengeliju, kad on ima 2 miliona evra po sezoni a budžet im 12 miliona po Čovićevoj Excel tabeli malo nelogično ali ajde. Doveli gomilu igrača a budžet im isti kao i kad je Kalinić igrao, u svetu Excel-a je sve očigledno moguće!
R

Realno samo

pre 10 meseci

Prosto je neverovatno koliko to zvuci besmisleno i suludo, a opet oni tom coveku veruju, pa makar rekao da je napolju nebo roze boje… Šabaz i Nedovic imaju oko 3 mil zajedno, a ostalih 14 igraca dele 9 mil navodno, pritom mali Simonovic ima 800k, Dsvidovac 700k.. sig ostali evroligaski igraci igraju za 400k 😂😂
A

ALa si lupio...

pre 10 meseci

lupetas ponovo... Zvezdin budzet kada je kalinic igrao je bio 7 miliona.
0

01111

pre 10 meseci

Od baskonije pa na dalje ozbiljan pad forme. U ovoj Zvezdi ne bi ni imao mesta. Kalina I Lojd I to je to. Za punu arenu. I da ne cepaju sa velikim cenama za sezonske karte jer treba prodat vise sezonskih karta od komsija.
h

hahahaha hahahaha

pre 10 meseci

kakvo licemerje,kako vam koji ne dodje,tako imate onu foru -"i nije neki igrač,ne treba nam"...a do juče ga prizivali,pravili od njega božanstvo... vaša posla,zna se kakva.....
A

Americano

pre 10 meseci

Šengelija posle Mirotića možda i najbolji krilni centar Evrolige, o čemu pričas ti? Da je došao bio bi najveće pojačanje
m

matoriekspert

pre 10 meseci

Vaš celokupan smisao života je da budete "bolji od komšija" ali "džaba vam trud, uzalud sve..."
I

Ivke88

pre 10 meseci

Vidi se koliko se razumeš u košarku.. Kalinic je trojka a ne cetvorka.. A sto se tice cena, sigurno nece biti 5000,kako bi ti hteo.. Hoces dobar tim a neces da platis? E pa ne ide..
K

Kurir

pre 10 meseci

Kalina je pod ugovorom Lojd takođe i monako nema namjeru da ga se odrekne neznam odakle vam te informacije kad nema istine
a

asi

pre 10 meseci

A samo do pre 24 sata za vas delije je bio bolji od Mirotica. Sada je u padu forme i los za CZ. Sutra ako ponovo bude aktuelan za CZ ce biti vanzemaljac kosarkaski. Prava ste p... sa dva lica.