Komentari na vest

Sferopulos: Jago nije potpisan da bude prvi plej, ali igra kao prvi

P

Pst

pre 4 meseca

Jani, vratite Uskokovica. Ovom timu treba neko ko ce na pleju da istrci do kraja sezone i onaj ko daje glavu za klub. Jago ne moze to sam vecito. Aleksa je unapredio sve segmente igre.
m

madGa

pre 4 meseca

Jedva cekam sledecu utakmicu da te ponovo pljujemo i teramo iz kluba, jer takvi smo mi, nikakvi...
R

Reaktor

pre 4 meseca

Proći će kao Bahar.
a

asi

pre 4 meseca

Interesantan trener, prva dva derbija izgubio, prvi bas nesrecno, onda dosla nova dva, prvi rutinirao partizan na 20 razlike ceo mec, ovaj drugi derbi rutinirao 30 minuta 15/20 razlike, i na kraju mu ekipa malo pada verovatno zbog umora, jer je dosta igraca izaslo iz povrde. Ono sto je jako bitno, ovaj derbi ne mogu da kukaju kako su igrali nekompletni, dok Zvezda definitivno jeste nekompletne, videlo se i po igri Tea i Nedovica da nisu spremni za ovaj mec. Sve u svemu bitna pobeda, manje pritiska u ABA ligi do kraja, dok za neke nije bas ako koliko god da se tesili.
a

all grobar

pre 4 meseca

Covicu odlazi, nije ok ovo da nam radis vise
D

Delija RS

pre 4 meseca

Svaka čast na pobjedi! Ovaj trener je dobar i zaslužuje da vodi tim i sledeće sezone. Nije samo Zvezda pala u četvrtoj četvrtini jer komšije protiv svih uvjek dobro odigraju poslednji period.
n

nadrealnooo

pre 4 meseca

Mislim da je vreme da naucis sa zatvoris utakmicu. Eto toliko. Ono sinoc je tragedija sta se zamalo upustilo. Ne uliva mi poverenje od prvog dana.
F

Familija

pre 4 meseca

ČESTITAMO ŠAMPIONI a Bolomboju želimo puno zdravlja sreće i veselja u Crveno Belom dresu
R

Rino Gaetano

pre 4 meseca

Prvo pol.odlično postavio,odbrana je baš dobra bila pogubili su se,još veća raz.je trebala jer su oni dobili bar 6 penala na glumu klasičnu i pogodili a mi naša bacanja promašili.Al u drugom ne znam kako smo ispustili razliku,da nismo faulove pravili nego sve trojke njih krenulo...Bitno da smo dobili a i bićemo još bolji ja verujem!
V

View

pre 4 meseca

sto bi grobari rekli Covicu odlazi ovo nema smisla
C

Covic

pre 4 meseca

RUTINIRAO IGOKEU PO DRUGI PUT ZA REDOM!
D

Decenijasi

pre 4 meseca

Ali pazi ti samo ovo kad o kosarci pricaju navijaci fuzionisane igokeje koja je jedini klub u celoj Evropi koji jedne jedine titule i EL video nije zadnjih 12-13 punih godina ili ti vise od cele zadnje DECENIJE i onda oni takvi najgori u Evropi dodju ovde da pricaju Sampionu Zvezdi nesto o kosarci haha...neprocenjivo!
G

Gost76826432

pre 4 meseca

Copy-paste navijacic nije video nikada Evro titulu...a znas li ko jeste!? Ma ko je to nama umobolan...
S

SKUP ROSTER

pre 4 meseca

Imate 5 pleja. i sve vam malo
F

Fali nam 4-ka

pre 4 meseca

COVICU I UPRAVO KAD CE TA 4-KA KOJU STE OBECALI DA KOMPLETIRAMO KONACNO TIM!
G

Gost "

pre 4 meseca

@777 i @ nessha ta postava je za 4 minuta dovela do toga da se utakmica odlučuje u zadnjem napadu jer su imali skor - 15
n

neshha

pre 4 meseca

Prijatelju,slavim pobedu i nisam mislio da se raspravljam,ali Bolomboj je igrao vise od 30 minuta.Da bi odigrao zavrsnicu,mora da ima bar malo snage i koncentarcije.Najvaznije je da smo dobili,sta da radimo kad nemamo 12 podjednakih,ili bar priblizno,igraca.
Б

Блок

pre 4 meseca

Умало пораз због тебе човече.Удвајаш екипу где сви шутирају за три.Сто отворених тројки су промашили ...Али крећу да погађају и ти и даље исту одбрану . Шта их удвајаш?!?! Замислите да је партизан био домаћин уз оне тројке и лудницу у хали ,да л би нас преломили . Докле удвајање .Боље човека,пре нек дају из дриблинга,преко руке.
G

Gost "

pre 4 meseca

Šta ti je radila postava Gilespi , Smart , Jago , Davidovac i Nedović skoro 4 min ?
n

neshha

pre 4 meseca

Odmarala glavne igrace,koji su na kraju i doneli pobedu,pobogu!
7

777

pre 4 meseca

legendo pa ne moze jedan igrac da igra 40min cemu sluze izmene??? To sto je klupa tanka to je nesto drugo
I

Ivan FCRS

pre 4 meseca

Posle trojke Gidraitisa bilo je 15 razlike za Zvezdu manje od 3 minuta do kraja. Moras biti ozbiljan specijalac da tu utakmicu dovedes na rub poraza. Skoro svaki napad do kraja ste dopustili sut za tri, bez ikakvih faulova i seckanja njihove serije.
P

Pfc

pre 4 meseca

Mora se priznati odličan derbi, zaslužena pobeda zvezde, partizan ušao loše u početak, napravila se razlika i to je to. Finale će biti izuzetno uzbudljivo, sa mnogo tenzija, jer sve je izvesnije da će samo šampion ići u evroligu, ali sta ce njima zvezda, partizan pored atraktivnih asvela, dubaija, pariza,albe itd....
D

Dark22

pre 4 meseca

Svaka čast za komentar. Samo da dodam da će mo vrlo brzo i mi i vi u Evrokup ili neko drugo takmičenje bez obzira na posetu,gledanost i ostalo. Evroliga je najgora sportska organizacija na svetu a teško je biti takav u tolikoj konkurenciji kao recimo uefa i fifa.
V

Vasilis

pre 4 meseca

Opet imamo ogroman pad kod igraca. Mitrovic je ceo januar uzasan, ali uzasan. Nedovic i Teo izasli iz povreda i nije se moglo ocekivati da budu pravi, ostali toplo hladno.
O

Ojsa

pre 4 meseca

Pogledas izvaje Sferopulosa pred novinarima i kamerama i pogledas izjave Zeljka,i shvatis koliko je Sferopulos veliki gospodin kao sto je Zvezda gospodski klub!
S

Slaba odbrana

pre 4 meseca

Ojsa-Svi su oni gospoda,bio je i Obradović gospodin pa je oteran,bio je i filing Ivanović gospodin pa je oteran i ovaj je gospodin i on će biti oteran.A kada bude tražio potraživanja ti ćeš prvi da ga pjulješ.
@

@slaba

pre 4 meseca

Sto se ti uzbudjujes. Buci, buci zabole te imas trenera koga ne smes da pogledas i kad dobije i kad gubi. Inace Obradovici imaju istu filozofiju. Igraju samo stranci. U Srpskom klubu glavni su nasi igraci. Za ovaj klub se igra i bori srcem a ne parama. Inace Sasa je sam birao igrace i bio nekorektan prema klubu koji mu je dao zivotnu sansu. Mislim da ce Alimpije vrlo brzo biti stih na klupi njegovog kluba.
B

Bravo sponzori!!!

pre 4 meseca

Gde nestade vest sa Obradovićeve konferencije za novinare?
5

56o96o56o5

pre 4 meseca

https://www.mozzartsport.com/kosarka/vesti/obradovic-o-ledeju-targetirati-jednog-igraca-nije-korektno/473113