Komentari na vest

Sferopulos: Moji igrači odbijaju da izgube

а

а богами

pre 14 dana

и Ти пркосиш прању косе....
S

Sjajan posao

pre 14 dana

Radi Sferopulus ! Puna podrska sefe
m

metalika moj dobar

pre 14 dana

moji igraci odbijaju da izgube !! haha sto ne odbise one zahteve da izgube u Turskoj ??
V

Voždovac

pre 14 dana

Možda bi bilo i bolje da je ekipa izgubila večeras, možda bi konačno nekom u kkcz došlo iz d... u glavu.
I

Ivan FCRS

pre 14 dana

Zvezda je odigrala utakmicu u skladu sa ovosezonskim prosekom u Evroligi koje obicno izgubi. Da nije protivnik limitiranih mogucnosti, ne bi bilo tu nikakvog preokreta. Samo u ABA ligi moze da se pobedi utakmica u kojoj ulazis u 4/4 sa -16.
P

Pobeda je resenje

pre 14 dana

Janis Sferopulos je odličan trener covek ima dva finala Evrolige sa dva različita tima.Zvezdin problem nije u njemu nego u Covicu i Dozetu koji su NESPOSOBNI da od Zvezde naprave ozbiljan tim.Grk treba da ima POTPUNU slobodu da formira tim kako on želi po njegovom ukusu ovo pišem kao dobronamerni navijac Partizana.Komsije tek onda možete na F4 Evrolige a ne da krivite Zeljka Obradovića,Ostoju Mijailovića,Zorana Savica,Dejana Bodirogu kao i Pukla,Javora,Boltauzera,Hordova za vase neuspehe.
G

G7vuvibobo

pre 14 dana

Vider kad đed Žota krivi sve oko sebe a ima 9 titula, šta očekivati on naših malih smrtnika...
P

Pst

pre 14 dana

Odavno smo shvatili da je Covic problem, vama. Bice i ove sezone neresivi problem. Vama bi odgovarao neko ko nije problem. Kapiram ali nece da moze.
G

Grobarcina

pre 14 dana

Vazno da ste dobili veliki Partizan 3 puta za redom to vam je sto vam je ove sezone titula je opet nasa, Partizan sampion drugi put za redom !!!
C

Carim9

pre 14 dana

Izgleda da ja vas Efes stvarno nakantao 45 razlike Vi to stvarno niste pustili
2

2424

pre 14 dana

Kako te nije sramota za ovakvu izjavu. Tim cele sezone igra toplo hladno, posle poraza ne pokazuje reakciju. Svi su van forme, bez samopouzdanja. Prosto neverovatno za trenera sa takvom reputacijom
J

Jamb

pre 14 dana

Ko to realno moze da bude bolji po formi sem Tobija? Nedovic trenutno i ok, Teo 37 godina ok, Hanga 35 ok (a i on skoro sve sezone ikad je bio ispod 10 poena), ovi ostali ama bas niko nigde nije bio nosilac ekipe. Kakve igrace ima Zvezda, bez prvog pleja koji je trebao imati svaku 15+ poena, ovo je i ocekivano ako ste realni. Zbog prednosti domaceg terena, ako u finalu budu CZV i PAR, sanse ce biti 50-50, jer kvalitetnije igrace ima Partizan, ali ipak domaci teren dosta znaci. Ovo je sve ipak sport, uzivajte, ne pobedjuju uvek najbolji, nekad trenuci inspiracije i srece prevagnu, iskulirajte malo. Sferopulos je dobar trener s obzirom na ekipu kakvom raspolaze...
G

Gost99

pre 14 dana

Ti si druze velika neznalica i ovu pobedu su ti poklonile sudije! A, tvoje znanje i znanje tvojih igraca je pokazano u mecu sa Efesom.
B

Burek

pre 14 dana

Da, odbijaju da izgube. Ali večeras su trebali prihvatiti to
d

d9

pre 14 dana

da, u evroligi su cak 11 puta odbili da izgube