Komentari na vest

Sferopulos pred Efes: Lazić počeo da trenira, Hanga nije, Nejpir će još dugo nositi masku

k

kosovar

pre 5 meseci

Ko ce da zaustavi Larkina ,lazarevic idi bre begaj plus 14 za Efes sigurno
F

F4 CZV

pre 5 meseci

Idemo Zvezdo u Berlin na F4 !
k

kosovar

pre 5 meseci

Mozete ici u Berlin sad ce tamo praznici pa idite na proslave zajedno sa Albom oni 18 broj na ledjima vi 17 sa brojem na ledjima za ruke drzite se i uzivajte u praznicima
G

Gosttttttttttt

pre 5 meseci

Čoviću odlazi i povedi kuma sa sobom
D

Djape45║

pre 5 meseci

Nije dovoljno sto nam ide lose i u fudbalu i u kosarci nego sad se jos pojavili botovi da pljuju kako stignu. Citam komentare i ispade da su za lose igre Nejpira krivi svi samo nije sam Nejpir.
V

Vinetu

pre 5 meseci

Bravo isto sam pomislio. Kada je Nejpir potpisao reakcija navijača je bila kao da je Stef Kari došao u Zvezdu. Dobio je sve što je hteo. Za ostala rešenja može da se diskutuje da je do uprave. Ali za Nejpira ne. On je bio želja navijača.
0

0666

pre 5 meseci

TRECI DAN SE PRODAJE NIVO 400 I JOS IMA 6000-7000 KARATA. I TO PO CENI OD 1300 DIN. PAMETNOM DOSTA. POJACANJA POD HITNO. ZVEZDA NE TRPI PROSEK I POLIVICNOCT.
Z

Zvezda u petak

pre 5 meseci

Partizan igra večeras, ne brini za naš Klub koji sutra igra
p

p888

pre 5 meseci

BEZ JOS PAR POJACANJA PROPALA SEZONA. TO SVI VIDE OSIM ONIH KOJI TREBA DA VIDE. PRAZNA ARENA ZA NEKO KOLO ZIVI BILI PA VIDELI
A

ABCDE

pre 5 meseci

Zaboravih da napisem da se Zvezda povezuje sa Ostinom Holinsom?! Momak je dobar lik,nije pruzao lose partije u dresu Zvezde,ali on je sad stariji 3 godine i kosarku video nije u zadnjih 6+ mesece i bez kluba je. Jbt,jel ovaj Covic normalan? Nerviram se i dok ovo pisem a kamoli ako ga dovedu. Uzas,sve je trulo u klubu i sto rece jedan lik,daj Boze i 10 pobeda u EL da Zvezda ima na kraju. Ne znam ko moze da veruje u ove igrace.
K

KIMI 85

pre 5 meseci

Zato sto je najjeftinija moguca varijanta, samim tim ce da prica kako je zadovoljio zahteve navijaca i opet zamazuje oci. Covek je imao tesku povredu, teren nije video godinu dana skoro, pritom nista ofanzivniji nije od recimo Rokasa. A nama treba bek sa 15 poena minnimum u rukama.. E to ti je Zvezdin skauting, smehotres..
n

niki900

pre 5 meseci

Daj Bože da skupimo 10 pobeda ove sezone u Evroligi.
P

Prvaci Evrope

pre 5 meseci

Hoćemo krcat Štark Arenu delije protiv Efesa hoćemo pobedu protiv Efesa u Krcatoj Štark Areni delije sutra uveče 🔴⚪🇷🇸
A

ABCDE

pre 5 meseci

Od Hange koji je osetio bol u kelenu,ispada maltene teska povreda jer ga nema vise od mesec dana i ko zna kada ce opet na parket?!?! Pojacanja su bila potrebna i bez ovih povreda a kamoli sada. Sta ovaj Covic radi,stvarno je nejasno. Ali,dok ima ovaca,bice i vune!
0

0666

pre 5 meseci

POJACANJA DOVODITE KO I OSTALI KLUBOVI STO RADE. I PIONIR CE BITI PREVELIK AKO NA STAVITE DA IGNORISETE NAS NAVIJACE. ZVRJACE ARENA PRAZNA. ZATO PAMET U GLAVU I STO PRE PAR KVALITETNIH IGRACA NA POZICIJAMA KOJE NAM FALE
A

ABCDE

pre 5 meseci

Mislim da je to vec pocelo.Za svako naredno kolo ce biti sve teze i teze napuniti arenu,da bi posle Nove godine i pionir bio veliki. Klub bez ikakvih ambicija,predesednik koji lozi navijace...a ovamo ocekuje bezuslovnu i veliku podrsku navijaca,pa ne ide to tako. Cudi me i do sada kako su uspeli da napune halu sa ovim poluigracima.
M

Mariofil

pre 5 meseci

Maneken. Ni sam nije svestan gde je dosao. Jedan u nizu koji će biti najuren. Samo nije kriv Čoki.
M

Mariofil

pre 5 meseci

Podseća na Baraka. NI jeo ni luk mirisao. Totalni marginalac. Neće još dugo na klupi Komšinice, odnosno FMP II.
P

Paa

pre 5 meseci

Možda ga pošaljemo kod vas u Igokeu 2 na kaljenje.
K

KIMI 85

pre 5 meseci

Fascinira nesposobnost uprave. Kad pomislis da ne moze neozbiljnije, oni te demantuju.. Ovo sa Hangom vam je posledica seljakanja igraca sa pozicije tri na pozicije dva, pa cak i jedan u nekim utakmicama, a s obzirom na njegove godine, velik rizik i amaterizam od strane strucnog staba.. E sad, daj Boze da ne bude situacija kao sa Derikom Braunom i da je ta povreda ozbiljnija, cim covek trazi drugo misljenje lekara.. Nejpir je imao gadnu povredu kolena pre nekoliko godina, i sigurno je uticalo na psihu. Sad ova povreda, iako nije strasna kao prethodna, sigurno da utice i ona pomalo na psihu igraca.. Ostali ste sa jednim bekom, jednim krilom, i dva pleja, videcemo kako ce Sabaz da igra, bez klasicne cetvorke, sa 5 centara. I pravite navijace blesavim od toga da napadate plejof evrolige do toga sa je aba najbitnija. Sa par jakih imena ste navukli ljude da kupe sezonske, i ostvarili ste cilj. Zvucim kao pokvarena ploca, ali ovo je bolna istina da mi toliko godina igramo evroligu i ne mozemo iskorak da napravimo. Nestrucnost uprave za primer, kako ne treba nijedan ozbiljan klub koji ima ciljeve da radi kako vi radite. Sram vas bilo.
1

1980

pre 5 meseci

Ne deluješ kao pokvarena ploča i ja to redovno pišem pa mi lupaju minuse. Čović je NAJVEĆI KRIVAC. Igramo Evroligu godinama nikad ništa. Slažem se.
K

KIMI 85

pre 5 meseci

@1980 Njemu je bilo bitno da svrgne partizan sa trona u regionu i da uzima trofeje. Ok, super. Ajmo na sledeci nivo, ako igras evroligu, uradi nesto. Napravi neki pomak, neki uspeh jaci od top 8. Od one ekipe sa Markusom, Bobijem, Djenkom i Kalinicem, mi nismo imali ekipu ni priblizno tako kvalitetno i strucno sastavljenu, planski. Dok on covek nije poceo da se petlja u trenerov posao. Na pocetku ove sezone jedan plan, tri meseca kasnije drugi plan. Da se navijacima zamazu oci. Ovako ispada kao jos jedan kompleksas u nizu kome je samo bitno kako biti bolji od partizana, a to sto igramo evropu tek usput, sto klub stagnira, sto ne izbacujemo igrace, to je nebitno. Mi smo u zadnjih 13 godina izbacili samo tri igraca, Guduric, Dobric i sad mali Topic. I ok da baza bude domaci kor, ali ko, Lazic od 35, Lazarevic ispod proseka, i ostali mediokriteti? Nama Topic mali ne moze da bude treci plej, o cemu dalje da se prica.. Postavio je Dozeta i ekipu da sluze kao ukras, kao rade nesto, a pitaju se kao ja i ti. Mlati se saopstenjima kao da smo politicka stranka. Svake sezone ista prica i na kraju neki trener samo snosi odgovornost celokupnu, a on se izvuce..
J

JasamJa

pre 5 meseci

Voli te zbog ovog komentara! Ja sam par puta i pisao i nisu mi odobrili, skoro isto.