Komentari na vest

Sjajan timski duh u Srbiji: Petrušev s pravom u NBA, Aleksa ima ludačku energiju

d

djole030

pre 8 meseci

Bravo Petruševe tako se igra za Srbiju. Treba svi da se stide koju su te vređali i dizali Lesora. Vidite zbog ovoga nikad ne diraj i vređaj svoj narod. Napred Srbija
F

Fffffffff

pre 8 meseci

Putruseva mi je iskreno bilo žao zbog svega u predhodnoj sezoni, dečko ništa nije kriv zbog onoga sa policijom i svim što se desilo, zna se ko je kriv. Ali nije samo železnik i humska je kriva velika mržnja vlada od dva glavna aktera nepotrebno.
8

88888

pre 8 meseci

I pre prvenstva sam pisao da nemamo toliko los sastav kao sto su neki mislili. Petrusev i Jovic su mladi i kvalitetni igraci koji su zeljni dokazivanja eto oni su u Nba timovima pa su opet dosli da igraju ne trazeci neke izgovore a ima dosta igraca koji odlicno ispunjavaju ono sto se od njih trazi a to su Avramovic,Dobric,Marinkovic i Davidovac koji mogu da igraju dobro na obe strane parketa. Bogdan i Stefan Jovic su pravi lideri ove reprezentacije iskusni i kvalitetni igraci i Milutinov kao jedan od najboljih igraca u evropi. Guduric mozda nije odigrao ovo prvenstvo bas dobro ali on ne igra na svojoj poziciji pa ne moze da pruzi ono najbolje sto moze ali nadam se da ce u zavrsnici prvenstva proradi a on za to ima kvalitet.
g

gost3

pre 8 meseci

Gudurić danas bio perfektan kao i kompletan naš tim, možda nismo gledali istu utakmicu...
8

88888

pre 8 meseci

Danas je bio dobar ali mislim da kompletan turnir.