Dru Nikolas dok je nosio dres Panatinaikosa (© MN press)
Dru Nikolas dok je nosio dres Panatinaikosa (© MN press)

Skaut Boston Seltiksa na treningu Partizana

Vreme čitanja: 1min | sub. 09.04.22. | 15:19

Dru Nikolas, nekadašnji as Panatinaikosa, danas NBA skaut imao je priliku da prisustvuje treningu crno-belih

Košarkaši Partizana spremaju se za okršaj sa Megom Mozzart u nedelju od 12 časova, a ekipa Željka Obradovića imala je vrlo zanimljivog gosta na današnjem treningu. U pitanju je Dru Nikolas, nekadašnji proslavljeni košarkaš, a danas NBA skatu koji radi za Boston Seltikse.

LJubitelji košarke koji pamte ovog Amerikanca znaju da je afirmaciju stekao baš kod Obradovića u Panatinaikosu. Nikolas je punih šest sezona proveo u Atini gde je u saradnji sa Obradovićem dva puta bio šampion Evrope, a tri puta šampion Grčke.

Izabrane vesti

Ni ne čudi što je Nikolas srdačno dočekan na treningu Partizana gde je imao priliku da porazgovara sa nekadašnjim trenerom, ali u Beogradu je i poslovno.

Nikolas je od prošle godine u Boston Seltiksima gde radi kao skaut. To znači da je došao u Beograd da proveri napredak Jama Madara koga je slavna franšiza draftovala, ali je Izraelac odlučio da pre odlaska u NBA ligu radi sa najtrofejnijim trenerom u Evropi.

Što se tiče Drua Nikolasa, on je pre Bostona radio kao skaut u Filadelfiji.

Podsetimo da je Boston već slao čoveka u Beograd ove sezone. U pitanju je Bred Stivens, predsednik košarkaških operacija Seltiksa.



tagovi

KK PartizanBoston SeltiksŽeljko Obradović

Obaveštavaj me

KK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara