Spajdermen zvanični filmski partner Fajnal fora Evrolige

Vreme čitanja: 1min | čet. 11.05.23. | 16:39

Niz specijalnih efekata privući će pažnju gledalaca u Kaunasu i kraj malih ekrana

Fajnal for Evrolige počeće narednog petka, na njemu nažalost neće biti košarkaša Partizan Mozzart Beta, a domaćini u Kaunasu pripremaju se ozbiljno da prirede što ozbiljniji spektakl. Ne samo košarkaški, već i zabavnog karaktera.

Evroliga i Sony Pictures udružili su snage kako bi proslavili izlazak novog holivudskog filma Spajdermen, zbog čega je film "Spider-Man: Across the Spider-Verse" zvanični filmski partner F4 turnira.

Izabrane vesti

Soni i Evroliga postigli su sporazum čiji je cilj da pruži navijačima u Kaunasu i gledaocima širom Evrope i sveta koji će utakmice pratiti kod kuće. Planirani su događaji sa specijalnim efektima, kao i brojni drugi događaji usko povezani sa filmom.

"Spider-Man: Across the Spider-Verse" je drugi deo animiranog filma o superjunaku Spajdermenu. Prvi deo je bio jedan od najvećih hitova 2018. godine sa zaradom od 384.300.000 dolara širom sveta, a osvojio je i Oskar za najbolji animirani sadržaj.

Svi koji utakmice budu gledali od kuće, imaće priliku da vide niz specijalnih efekata prilagođenih televizijskom formatu.

Polufinala će se igrati u petak 19. maja, od 17 časova igraće Olimpijakos i Monako, a od 20 čas Barselona i Real Madrid. Utakmica za treće mesto i finale igraju se od 16, odnosno 19 časova po srednjoevropskom vremenu.



tagovi

EvroligaFajnal for Evrolige

Obaveštavaj me

Evroliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara