Komentari na vest

Spartak sklapa interesantan tim: Posle Tejića i Kutlešića potpisao i Aleksandar Cvetković

J

Jtd

pre 9 meseci

Ne bih bas zurio, da dali su novac, kupili koga su hteli...e sad, tejic je fizicki na nivou rekreativca, i to losijeg, cvetkovic je prijatno iznenadjenje a za kutlesica cemo na zalost sacekati da vidimo da li ce uopste igrati kosarku. Tako da def spartak ima dobre cipela sa jakim djonom a koliko ce da predju videcemo :-)
H

Hodač

pre 9 meseci

Šta je sa Kutlešićem ?
J

Jtd

pre 9 meseci

Ako nesto bude objavice zvanicno, a nadamo se da nece
s

sssssssss

pre 9 meseci

tako se to radi, pokupis kvalitetne,a domace igrace, a ne kao Sloga prosle godine, u sezonu usli sa istim timom u aba2 ligu, samo bez najboljeg igraca koji je otisao da igra 3x3. I dovedu crnce, budu raspad i u donjem delu Kls tabele
K

Khal Drogo

pre 9 meseci

Чињеница да већ 7 година игра у ендеса лиги, најкалитетнијој али и најзахтјевнијој европској лиги казује о каквом играчу је ријеч. Спартак је добио одличног плеја, попунио се у рекету Тејићем и на спољним позицијама Кутлешићем, имају већ добар костур екипе из претходне сезоне, требали би бити у врху АБА 2 лиге.
Г

Гос'

pre 9 meseci

Да видимо шта се то интересантно збива у Дудовој шуми :)
p

pije se

pre 9 meseci

Sinalco....
o

ovde

pre 9 meseci

Kuzmić i Raduljica ne bi imali mesta.....
Č

Čajetinac

pre 9 meseci

Dušan Kutlešić je kao član čajetinskog Zlatibora, a ne Dinamika, bio MVP završnice ABA 2 lige. Zlatibor je u aprilu 2022. godine osvojio trofej ABA 2 lige.
I

Immobile

pre 9 meseci

Bio je i član Dinamika...