Aleksandar Cvetković (©Starsport)
Aleksandar Cvetković (©Starsport)

Spartak sklapa interesantan tim: Posle Tejića i Kutlešića potpisao i Aleksandar Cvetković

Vreme čitanja: 1min | pon. 14.08.23. | 08:50

Tu je i mladi Aleksa Ilić

Fokus će da bude na trci večitih beogradskih rivala, ali deluje da bi ove sezone i ljubitelji košarke na krajnjem severu Srbije mogli da dobiju interesant tim za gledanje. Spartak je naime objavio da je novi igrač subotičkog kluba postao Aleksandar Cvetković, nekadašnji plejmejker prvo Crvene zvezde, a potom i Partizan Mozzart Beta.

Cvetković, nekada jedan od najtalentovanijih igrača Srbije, osvajač srebrne medalje na juniorskom prvenstvu sveta 2011. godine i kao kapiten bronzane sa kadetima na šampionatu Evrope, potom je otišao u Španiju i tamo igrao za Manresu, Breogan, Estudijantes i Betis. U regionu je nosio dresove MZT-a i Igokee, ali svi ga naravno pamte po stažu u crveno i crno-belima.

Izabrane vesti

Nije doduše uspeo da ostvari pun potencijal, jer optimisti su smatrali da bi mogao da izraste u jednog od najboljih plejmejkera Evrope, ali sasvim je jasno da i sada, mesec dana pe 30. rođendana, može i te kako da pomogne subotičkom klubu u ABA 2 ligi.

Podsetimo, Spartak je pre Cvetkovića doveo još jednog bivšeg košarkaša crveno-belih Marka Tejića, pa i Dušana Kutlešića, momka koji je pre samo godinu dana kao član Zlatibora bio MVP finala plej-ofa u ABA 2 ligi. Ugovor sa Subotičanima potpisao je i krilni centar Aleksa Ilić, do skora najbolji igrač užičke Slobode.

Zanimljivo zvuči, to je sigurno.



tagovi

Aleksandar CvetkovićMarko TejićDušan Kutlešić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara