Komentari na vest

Specijalista za doigravanje: Ognjen Dobrić najbolji strelac u istoriji plej-ofa ABA lige

D

Don Vito Corleone

pre 12 meseci

Ove sezone sam mnogo više ubedjen da Zvezda osvaja Aba ligu nego što sam bio prošle sezone. Zvezda je kvalitetnija od partizana. Na čiste gluposti nismo ušli u top 8. Izgubili smo kući par utakmica koje smo morali da pobedimo, i u gostima par dobijenih utakmica smo izgubili. Plus ono što smo na početku imali amatera trenera, i što smo kasno dovodili igrače. I u takvoj situaciji bili smo maltene na pobedu od top 8. partizan nema taj kvalitet koji donose Kampaco, Vildosa, Nedović. Plus smo jači na visokim igračima, Martin, Bentil, Mitrović, Petrušev. Koga oni imaju gore, samo Lesora, Smajlagić igra toplo hladno, a Ledej više igra trojku nego četvorku. Lazić će da pojede Pantera, neće moći da diše. Plus što Dobrić uvek igra dobro plej of. Daleko od toga da je partizan loš, samo kažem da je Zvezda bolja.
@

@Corleone

pre 12 meseci

A da ti malo izadjes napolje,udahnes svezeg vazduha i odmoris malo od botovanja protiv uprave FKCZ po 24h ovde non stop,ne bi ti nista falilo! Ps: ovo ti kazem kao Zvezdas!
a

all grobar

pre 12 meseci

Idi komentarisi nesto drugo kad ti ledej igra 3, a ne cetvorku. Daj boze da je odigrao 10min na 3 za celu sezonu. Cak je igrao i 5, al 3 sigurno ne.
D

Don Vito Corleone

pre 12 meseci

@@Corleone. Šta te boli uvo, Ja napolju ostavljam komentare. A možeš i da UDAHNEŠ duboko. @ali grobar. Kralju tebi će na kraju sezone biti sve jedno da li Ledej igra trojku, četvorku ili peticu. Neće ti biti do života.
c

coki976

pre 12 meseci

stefan markovic je igrac koga nisam cenio nesto,ali sad vidim da je decko vrh plej,na stranu to sto nema neki sut ali prenos lopte i odbrana bajo moj vrhh
l

ljoberse

pre 12 meseci

Kad procitam ovo "bajo moj" odmah mi je jasno da se radi o nekom stocaru koji misli da je "strucnjak" za kosarku!
m

mare1414

pre 12 meseci

Odlican igrac za nase uslove kada ima redukovanu ulogu, a ne da igra 25+ minuta i uzima 10+ suteva po utakmici. Uvek je bio najbolji kada deluje iz drugog plana, kada se protivnici fokusiraju na Berona ili Lojda, a zaborave Ogija pa im on natrpa 20 poena. Pouzdan igrac, radi sto trener trazi od njega, ne pravi gluposti, energija i borba su uvek tu, zna kakva je tezina dresa koji nosi i dise sinhronizovano sa ovim klubom. Vidimo na primeru iz komsiluka da se ne moze bas od svakog domaceg igraca napraviti Dobric ili Lazic, koliko god da neki pljuvali njih dvojicu oni su vec godinama sa bitnom ulogom u najvaznijim utakmicama i minutima, gomila velikih pobeda i osvojenih trofeja. Andjusic i Trifunovic recimo nisu ni blizu toga, iako su na papiru mozda cak i talentovaniji igraci, ali nije sve u talentu.
S

Sindra Gan

pre 12 meseci

Davidovac je isto kao i Dobrić bio prava zver u plej ofu. Srce tima koje se probudi kada je najpotrebnije. Marković je tu negde, nervira te cele sezone ali prelomi kada je najpotrebnije!
H

Hames

pre 12 meseci

@Sindra Gan baš tako, prošle sezone kad se lomilo u plej ofu protiv Partizana, između ostalih, vukli su Dobrić i Davidovac kad je bilo najteže, pa Marković sa onom trojkom, itd. Kako to brzo zaborave neki navijači..
A

ABCD...

pre 12 meseci

Dobric ima ocajnu sezonu ove godine. Toliko je los bio,da bi se postideli i njegovi najmiliji. Ocajan sut na nivou srednjoskolaca.
g

gde je

pre 12 meseci

šta radi Simo Krunić???
Š

Šampioni . Opet.

pre 12 meseci

Ogi, dogodine u Berlinu na F4 !
n

ne gine

pre 12 meseci

Promiteas ili Ostende
D

Deda11

pre 12 meseci

Komentar na mestu, jako mi je zao ljudi koji ne mogu da sw pomire sa istinom, jedno je voleti nekog, a drugo je sta on prikazuje. Covek sve uradi kako treba osim suta, al ipak se samo taj sut na kraju broji slozicete se. Masina kad je nebitno ili reseno, kad su jake ekipe i pritisak nema ga nigde. Al mi smo navikli kao navijaci da pravimo velicine od raznoraznih cirkuzanata Bajkovica, Gobeljica itd..
@

@ne gine

pre 12 meseci

DECENIJA BEZ IJEDNE TITULE I EL ZA IGOKEU!