Džejms Naneli i Zek Ledej (©Star Sport)
Džejms Naneli i Zek Ledej (©Star Sport)

Sportklub: Ledej tražio Partizanu 1.500.000 evra, Naneli najbliži ostanku

Vreme čitanja: 2min | sre. 28.06.23. | 23:26

Čeka se rasplet...

Kevin Panter je na potpis do Barselone, Matijas Lesor je već potvrđen u Panatinaikosu, a sledeći ko bi mogao da napusti Partizan Mozzart Bet posle osvojene šampionske krune u Jadranskoj ligi je Zek Ledej.

Posle vesti izraelskih medija da je Ledej opet interesantan Makabiju iz Tel Aviva, Sportklub saznaje da je Amerikanac od uprave Parnog valjka tražio "duplo jači ugovor nego što je imao" kako bi ostao. Po procenama ovog izvora to je suma od 1.500.000 evra - nedugo zatim je u izvornom tekstu prepravljeno na 1.200.000 evra -, mada je Mozzart Sport još zimus imao saznanja da Ledej u Humskoj zarađuje oko 900.000 evra... Svakako, u daljem tekstu navodi se da Partizan Mozzart Bet nije krilnom centru mogao da obezbedi tu sumu novca, zbog čega se on okrenuo drugim ponudama na stolu. A, ima ih navodno dve.

Izabrane vesti

Sportklub ističe da uz interesovanje Ponosa Izraela postoji i ono od Panatinaikosa, te da mu oba kluba nude dvogoodišnji ugovor. S tim da PAO može da mu ponudi "do 15 odsto više novca" nego što je imao u Partizan Mozzart Betu.

Isti sajt navodi i da je Džejms Naneli najbliži ostanku u Humskoj. Za njega navodno ne postoji veliko interesovanje drugih klubova, zbog čega je najrealnije da on ostane među crno-belima i naredne jeseni.

Njemu je, kao i Ledeju, te Aleksi Avramoviću, Danteu Egzumu i Joanisu Papapetruu istekao ugovor sa Partizan Mozzart Betom.



tagovi

Zek LedejDžejms NaneliPartizan Mozzart BetKK Partizan

Obaveštavaj me

KK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara