Komentari na vest

Srbija sa 10 evroligaša na Finsku i Gruziju: Tu su i Dobrić, Gudurić, Marinković, Petrušev…

T

Trener

pre 2 meseca

Jaramaz, Trifunović, Balša,????? Gde ovi igraju??? Pa ni u svom klubu, a pozvao ih, valjda da navijaju!
B

Bgbg

pre 2 meseca

Ovo je, nažalost, realnost naše košarke. Sve limit do limita i tako do u nedogled. Pešića nigde više nisu hteli i tako se našao gde jeste. Bolje da je otišao u penziju.
P

PRAVA PRIČA

pre 2 meseca

Šteta što u timu nisu Milutinov, Smailagić i Lučić.
A

A posle

pre 2 meseca

Pešića da selektor bude mladi Isakov za narednih 20 godina.. Da ne bi stalno vraćali slavne trenere iz penzije. Nek uživaju sa unucima i pričaju odlepim zlatnim vremenima a mladi da nastave gde su oni stali
@

@ssss

pre 2 meseca

Kako to da nema Nede na spisku?
G

Gost 234

pre 2 meseca

posle one srebrne medalje glupo je dovoditi u pitanje spisak koji je pesic odredio
D

Da da da

pre 2 meseca

Svi zajedno nisu placeni kao Jokic Nijedan nije placen vise od Tijane Boskvic recimo.
B

Basket 092

pre 2 meseca

Svi zajedno i ne vrede kao Tića.Cura igra sama.MVP
J

Jel se zna

pre 2 meseca

Jel Ostoja uterao dugove bivsim igracima.Šta čovek mora da radi.Niko da ga razume.Jeste skupio pare za porez od navijaca i nije platio.I ne treba.Samo nek je on nama živ i zdrav.Pravi sportski radnik.Primer svima u Srbiji.
M

More plavo

pre 2 meseca

Radi on na tome.Kad je dinar u pitanju taj ne oprašta.Ne znam šta je sa sudom JSD tu je on predsednik a neki se bune umesto da ga puste da čovek radi.
E

E ti si

pre 2 meseca

primer nekome...sa 100 dinara u dzepu i sa pokusajem razmisljanja.
R

Realantip

pre 2 meseca

Vjerovatno cu dobiti bezbroj minusa ali, hvala Kariju sto je zvao samo nasa dva igraca. Zao mi je jedino sto i Mitrovica nije preskocio. Dobro ce nam doci odmor tako da nema potrebe trositi se za indijanske kvalifikacije to se moze sa Dangubicem, Zagorcem i ostalim "kosarkaskim vedetama".
N

Ne zaboravi

pre 2 meseca

da je tvoj klubić iz šupanca uništio Dangubića.
K

Khal Drogo

pre 2 meseca

Због обавеза спријечена је наша наведена четворка у ен-би-еју. Као и повријеђени евролигашки играчи (Милутинов, Топић и Смаилагић). У тексту је наведен разлог изостанка С.Јовића и Лучића, очекивано је било да се у тиму не нађе Недовић, но не знам разлог изостанка Калинића (??). Нада се да ће бити у конкуренцији за ОИ, јер је у овом моменту силмно потребан нашој селекцији. Од позваних играча очекивао сам да ће Стефан Миљеновић добити предност испред Алексе Ускоковића а Урош Плавшић испред Балше Копривице, но селектор Пешић се одлучио за играче који су већ играли неке утакмице квалификација ранијих година и чије могућности боље зна. У сваком случају то је то што српска кошаека има у овом моменту. Нашим сјајним кошаркашима пуно среће у првим мечевима квалификација.
Z

Zijani

pre 2 meseca

Iz Partizana možda taj Panter..ovi ostali su pokazali prekjuče da veze nemaju realno,tako da..Zvezda Srbija ostali su boranija,pa da:))))))
N

Nije problem

pre 2 meseca

sto ne zove Teodosica, covek svakako ne bi sad ni igrao povredjen, ali titranje one stvari Jokicu koji reprezentaciji nije doneo nista a coveku koji je doneo sve sut karta kao keru e to je nepravda i ljaga koju savez nikad nece oprati
P

Pevao je

pre 2 meseca

Svetislave selektore...A to se ne zaboravlja...Ima mesta u petorci za Pariz.I kapiten da bude da je pravde.Selektore Svetislave ...
M

Mighty King

pre 2 meseca

Pre svega , Partizanovac sam. Što se tiče Teodosića smatram da bi trebao biti pozvan za Pariz i da se tu oprosti od reprezentacije. Ako i ne bi bio nosilac igre, zbog krštenice, svakako bi bio upotrebljiv za manju rolu, naravno ako bi pristao na to. To bi bio dostojan ispraćaj za našeg vernog vojnika reprezentacije. Ne zaboravljam da se uvek odazivao i davao sve od sebe za grb. Rizikujem da me ispljuju moji partizanovci, ali uvek reprez. stavljam ispred kluba, to je svetinja. Apelujem, koliko mogu ovde, da se Pešić i Teo nađu na pola puta, pruže ruku jedan drugom i da se Teo oprosti na najbolji način, dostojanstveno. Nevažne su one oproštajne utakmice i slično. Ovo bi bio način. Pola koraka nazad i Pešića i Tea i eto rešenja. Nadam se da će tako biti.
V

Vendeta

pre 2 meseca

00200200.... Shai bi svakog pleja iz Evrope unistio, a ne Tea od 37 godina...
2

22

pre 2 meseca

Po čemu tačno Koprivica, Jaramaz i Trifunović su zaslužuli poziv pre Dalibora Ilića?
O

Odgovor

pre 2 meseca

Po tome što su igrali i nešto drugo osim Kupa Koraća kada je Ilić bio primoran da bude u 12 jer nije bilo više mesta za strance.
V

Vl@dimir

pre 2 meseca

Ни по чему, нису калибар за репрезентацију нико од њих четворице
2

22

pre 2 meseca

@/Odgovor nije ti odgovor na mestu prvo, drugo više je zaslužio od ove trojice i samo polako sa njim do kraja sezone biće sve bolji i bolji. To što je zaigrao na kupu za takve stvari i služi kup. Nije on bio primoran on ima mentalite da kad treba zasija na terenu a tek će da blista... @/VI@dimir leči svoje probleme na psihijatriji jer očito ih imaš jer ne shvataš da Ilić je itekako zaslužio da zaigra na kvalifikacijama i da bude konstantni igrač u reprezentaciji jer ipak 2018. doduše zaboravio si jer imaš kratko pamćenje bio je kapiten i podigao Evropski trofej sa juniorima do 18 godina
A

Aleksejko

pre 2 meseca

Mislim da se samo u Srbiji prebrojavaju igraci reprezentacije koji igraju za dva rivalska kluba. Stvarno bih vas zamolio da razmislite pre nego pisete ovakve gluposti. Treba da budemo ponosni sto uz Litvance jedino mi nemamo strance u kosarci, na svetskom nivou. Vi niste navijaci Srbije vi navijate za svoj klub, sram vas bilo.
n

nadrealnooo

pre 2 meseca

Jedina mana spiska je nedostatak Teodosica!!!Koliko god godina da ima,mi boljeg pleja trenutno nemamo!!!Ostalo je tu sve sto treba.
B

Bolji plejmejkeri

pre 2 meseca

Vasilije Micić i Stefan Jović. Zato i igraju trenutno u jačim ligama i imaju bolje rezultate od Teodosića. Nikola Topić je svakako veći potencijal nego 37-godišnja ispušena muštikla. Na kraju, ono što Teodosić nikada nije znao da igra jeste odbrana, a to je segment u kojem Avramović može da doprinese timu. Znači jedno peti-šesti izbor u najboljem slučaju.
s

sale brat

pre 2 meseca

Plavsica pre Korpive, Pecarski na 4 pre davidovca ali kari se pita
y

yucatan

pre 2 meseca

pecarski iz mocnog yukatel basketa?
I

Ivan FCRS

pre 2 meseca

Ja mogu da razumem da u ovim prozorima nikada nece igrati iole pristojan tim, ali Aleksa Radanov. Aleksa Uskoković, Balša Koprivica, Jaramaz... Ne postoji sansa da nisu postojale bolje opcije.
@

@@@@

pre 2 meseca

Bolje da nije zvao Teodosića Nedovića Kalinića. Zbog njih smo se raspali 2022 na Ep.
N

Nek mi neko objasni

pre 2 meseca

Cime na pleju prednost ima Jaramaz u odnosu na Tea, na stranu sto svakako ne bi igrao jer je povredjen, ali i da nije, bravo Pesicu zvani sujeta
T

TeJo Alkos

pre 2 meseca

Time što je uzeo svetsko srebro pre par meseci bez Tea zvanog pucam 1/20 iz igre.
G

Gost997

pre 2 meseca

Idu Jaramaz i Avramovic a Teo ih 3 puta u mesec dana pravi amaterima iako ima 37 godina i pod injekcijama, Pesicu bacio si mrlju na karijeru teranjem kao kera coveka koji je vise kosarke zaboravio nego sto su svi sa spiska zajedno naucili, coveka koji je vratio zajedno sa jos nekima kult reprezentacije i veru u kosarku posle susne decenije, coveka koji je najbolji plejmejker Evrope zadnjih 15 godina i kog da si imao lagano bi dobio Nemacku u finalu, ali tebi je bitnije da li ce neko da zakasni 15 minuta nego sta isporucuje na terenu, Jokicu titras sve iako igra kad mu se navije a coveka koji je sve dao za taj dres si oterao, nek ti je na cast
0

0020200

pre 2 meseca

Zamišljam taj matchup Teo vs Shai. Iznosili bi mučenog Teodosića u kolima hitne pomoći sa terena uz nekoliko polomljenih pršljenova.
G

Gost997

pre 2 meseca

Shai sta ? druze ovaj kad je davao kompas onoj azdaji od americkog tima gde ovaj ne bi bio ni medju 25 igraca verovatno ti i doticni kosarku pratili niste
K

Katie radi

pre 2 meseca

A zasto nema Teodosica, hoce li neko ja no reći.
T

TP-1

pre 2 meseca

Zato sto ga Pesic ne zeli. Prosto. Svako ima pravo kao selektor da bira tim i ima odgovornost koga bira. Rezultati su dobri,tako da je za sada Pesic odlican!
Z

Zato

pre 2 meseca

što tvom klubiću iz šupanca to ne odgovara. Ne mož da izdrži tempo. Igra svaku petu utakmicu.
g

gonpi

pre 2 meseca

Zato sto je to njegova odluka.
z

za zato

pre 2 meseca

Odigrao vise utakmica od tvojih supermena Avramovica,Trifunovica,Koprivice..
d

dx

pre 2 meseca

makar se ne pominje supertaletnovani proslavljeni as pokusevaki
v

v1ad

pre 2 meseca

Cekaj, na koju on foru zove Balsu Koprivicu i Urosa Trifunovica a ne zove Nemanju Nedovica? Prva dvojica prakticno ne ulaze u igru u Partizanu.
N

Nedovic?

pre 2 meseca

Decko nikad vise ne treba da bude pozvan! Pozivan 2 godine za redom I ODBIJA. I treba opet da ga zove? NE HVALA
A

Aleksejko

pre 2 meseca

Na foru znam na koga mogu da se oslonim,na Tea ne i Nedovica ne. Sad sto su oni vrhunski kosarkasi to je druga stvar. Meni i dalje kao Partizanovcu nije jasno zasto je Teodosic onako sutnut,ali Pesiceva je zadnja i to je to, svidjalo se to nekom ili ne.
J

Jtd

pre 2 meseca

Kako radimo dobro se i drzimo. Vec sam pomenuo a reci cu jos jednom, jedna obicna evropska reprezentacija koja mnoge moze da dobije ali i izgubi od mnogih. I ponovo su neki igraci dobili pozive samo zato sto igraju u nekom klubu a ne zbog svojih igara ili cak i kvaliteta, talenta...Pesic je dobio na vremenu osvajanjem srebra ali i dalje stoji bezanje za nemacku posle evropskog, i verovatni odlazak posle OI i sto se mene tice sretan mu put
P

Pobogu...

pre 2 meseca

tako je, na njegovo mesto dovesti Obradovića i bog da nas vidi!
@

@Pobogu...

pre 2 meseca

A šta je problem sa Obradovićem? I on je bio prvak Evrope i Sveta. To što ga ne volite druga je stvar.
P

Pazi

pre 2 meseca

Može obradović ali onaj iz Monaka. A inače i Pešić je bio šampion sveta.
P

Pobogu...

pre 2 meseca

@@Pobogu... odgovorio sam ti ali se izgleda administratoru ne sviđa moj odgovor.
С

САША НК

pre 2 meseca

Шта је са Калином?
O

Otišao

pre 2 meseca

na operaciju ispravljanja vilice.
@

@Otisao

pre 2 meseca

Jadno.

Toto-ko-tunjo

pre 2 meseca

_@Otišao Sve se ispravi sem onog u glavi. Ti si živi dokaz.
V

Voždovac

pre 2 meseca

Da ne ulazim u detalje, za svaki prozor treba zvati igrače koji igraju i imaju neki učinak u svojim ekipama, makar to bili i timovi iz KLS. Zvati pojedince jer su samo deca bivših košarkaša je stara srpska boljka.

Mali peca

pre 2 meseca

jokic opet ispalio
D

Dukkkaaa

pre 2 meseca

Evo ponovo pametovanje,koliko mi strucnjaka imamo za kosarku pa to nema nigde.Tako ste pljuvali po Pesicu kako ne zna nista,kako je trebao ovog da zove I onog a on prc Srebro.... Tako da manite se gluposti koga treba da zove koga ne...
k

kako

pre 2 meseca

Pa ima neki pametnjakovic ovde,koji stalno objasnjava,kako Teodosic nije imao nikakvu karijeru,posto je zamisli osvajao samo srebra,na Oi,Sp,Ep.Inace to je "sitnica"doci do srebra i izgubiti od Amera.
@

@kako

pre 2 meseca

Pa Pešić ima dva evropska zlata i svetsko zlato osvojeno u Indijanapolisu protiv Amerike. Kad Teodosić bude to imao onda možemo nešto da pričamo.
A

Au

pre 2 meseca

Uporedio si kosarkasa i trenera,pravi si genije.
T

Tuneki

pre 2 meseca

MILJENOVIC MVP 2x aba ligae kola,pa onda Plavsic
Ž

Žoce odlazi

pre 2 meseca

Iz Partizana je trebao zvati Tristana kad je već Smajli povredjen, a iz zvezde Branko Lazić zaslužuje poziv, osim ako mu ne treba odmor zbog njegovih 35 godina koje su samo broj. Topić nije za kvalifikacije, već da se menja u prvoj petorci sa Dobrićem. Aleksa i Bogdan se podrazumevaju.
H

Hiwat4

pre 2 meseca

Tristan tek od 11. marta ima pravo nastupa. Zasto se ljudi prvo ne informisu pre nego sto nesto lupe?
L

Livade

pre 2 meseca

Mislim da je bilo mesta da se proba i Plavsic iz Mege i nagradi za dobre igre. Miljenovic iz Mege takođe već nekoliko kola MVP Aba lige, ali ima Kanadske papire, moglo bi srediti da igra za nas, pa makar se vodio i kao stranac, kao Kuzmic nekada. Fali nam mlad plejmejker uz Topica za budućnost.
Ž

Žoce odlazi

pre 2 meseca

Apsolutno, Plavšić je zaslužio poziv. Nove snage su Topić, Plavšić, Tristan.
J

Jtd

pre 2 meseca

Kad procitam da je miljenovic plej place mi se. Da li ti uopste znas sta znaci plej, i jos za reprezentaciju. Kad ovo kazem ne ulazim u to da li ga je trebalo zvati ili ne ali plej covece?!?
T

Tpmas ue

pre 2 meseca

Ali Jaramaz??Pa daĺ sam na lud??Čovek ne moze da igra ni u Zlatiboru..pa neverovatno
K

Kako Tanjug javlja

pre 2 meseca

Najbolji su mi ovi što plaču za Nedovićem. Kariju samo još treba igrač koji će ispaliti 15,16 šuteva uz učinak 4/11 ili manje. Carinik šuta obični.
P

Pa da

pre 2 meseca

Jaramaz je bolji igrac od Nedovica.Danas svako moze da lupa sta hoce.Sto bi narod rekao papir svasta trpi.
K

Kako Tanjug javlja

pre 2 meseca

Pa da/ Nisam ja ništa pisao o Jaramazu. Lupanje mi nije nikada bila odlika. Što se tiče izbora, kako već predstavljaš, žalostan je to izbor kada moraš jednog od ove dvojice birati. Nisam ja pisao o Nedoviću kao zvezdašu, nego kao košarkašu za reprezentaciju. To ja razdvajam.
R

Rexus21

pre 2 meseca

Solidan sastav. Uz četiri standardna reprezentativca (Avramović, Marinković, Dobrić, Petrušev koji će konkurisati sigurno i za Pariz) tu je još nekoliko igrača koji su na širem spisku (Ristić, Davidovac, Mitrović...) i sigurno će imati šta da kažu i pokažu onima kojima je ovo prvo okupljanje (Koprivica, Djurišić...). Kad ih već Partizan i Zvezda ne uvode u priču, neko mora da im daje uvid u to gde se nalaze u odnosu na ostatak Evrope i sveta sa svojom igrom...
L

LFCC

pre 2 meseca

Zvezdasi se hvale kako imaju domace igrace, a kad dodje prozor i treba da se igra za reprezentaciju, iz Zvezde 2 igraca a iz senegalkskog Partizana 4. Od toga je jedan od te dvojice Davidovac.
D

Delijaxxx

pre 2 meseca

Ja kao Zvezdaš ne volim da naši igrači igraju za Srbiju šta više trebao je Pešić d aoatavi na miru i Mitrovića i Davidovca. Dobro je da nije smatrao Nedovića, Teodosića, Nikolu Topića, Branka Lazića i td. Bolelo bih da vidim ove klince sa Kupa više u prvom timu.
V

Vonko Normalni

pre 2 meseca

Nedović i Teodosić su van reprezentacije, ali ima mesta za nekog Jaramaza i Trifunovića... Topić je povređen, a ne vidim boljeg plejmejkera od njega na ovom spisku. Pa i Ilić i Lazarević više zaslužuju da se nađu na spisku od polovine ovih koji su pozvani.

Toto-ko-tunjo

pre 2 meseca

Neka imena, koja nisu na spisku iz samo Pešiću znanih razloga, baš teško prelomiti preko jezika ovih dana. 😆😆😆
l

lol12

pre 2 meseca

Zvezdaša 8 ,Partizanovaca 5 nego mi nismo državni projekat kao neki da ih možemo sve zadržati.A i kako igraju Koprivica, Trifunovic i Jaramaz videli smo prekjuče. Sve ukupno 2 domaća košarkaša se kod vas upisala u strelce a u Zvezdi više od pola dali domaći igrači.Sam Teo dao vise od svih vaših domacih igraca zajedno.
a

ajde pali...

pre 2 meseca

Pa nije Nedović kriv sto ga pesic nije pozvao
C

Czv19

pre 2 meseca

Jaramaz, Trifunovic i Koprivica imaju poziv samo zato sto nema ko drugi ako cemo realno. Momci nisu za Partizan a kamoli za reprezentaciju. Luka Mitrovic je kvalitetniji od svih trojice zajedno.
A

ABCDE

pre 2 meseca

Jaramaz,Balsa,Mitrovic,Davidovac...? Cime su oni zasluzili poziv da mi je znati. Sacuvaj Boze.
P

PekaPFC

pre 2 meseca

Nisam znao da je Vanja Marinković prešao u Fener i da je Radanov promenio prezime u Radanović. Zanimljiva ekipa novinara u sportu.
q

qwertzuiop

pre 2 meseca

Ali dejan davidovac sto igra za reprezentaciju i sto osvaja trofeje sa njom ni kriv ni duzan, to je fascinantno...
T

Tomas ue

pre 2 meseca

A Jaramz je bas sjajan..a kukas na Dqvidovca..partizanovac sam..al pricaj realno..zaboravio si kako je Davidovac igrao na svetskom...samo realno..Jaramaz nije ni za Zlatiborac..
N

News

pre 2 meseca

Nikad slabija reprezentacija. Od zemlje koja je dominirala da spadnemo na ovo
Б

Белграно

pre 2 meseca

Да баш страшно, спали смо на то да смо играли финале СП пре 5 месеци али такви као ти забораве шта су јутрос доручковали а не шта је било пре пола године.
K

Košarkaška liga,ali naše Srbije

pre 2 meseca

Kari zna da završava misiju posle Pariza i može,dalo mu se da i dalje bira. Tužno je da na spisku nema ni jednog igrača iz KLS. On je ne vidi,nema vremena da gleda naše prvenstvo. Mihailo Petrović iz OKK Beograd je zaslužio poziv pre Uskokovića .
R

Realnosti malo

pre 2 meseca

Bio je na Kupu Koraća i gledao i Vojvodinu i Čačak 94 i Hercegovac, kao drugoligaša. Nije stigao do Kragujevca da vidi kako se Raško Katić u 45oj godini skida da izadje na teren.
T

Televizor

pre 2 meseca

Za tvoju informaciju Pesic gleda drugu ligu cak i mladje kategorije.
B

BicuSlobodan

pre 2 meseca

Šteta je što, iz raznoraznih razloga, nema Teodosića, Kalinića i Nedovića.
o

os93

pre 2 meseca

Izostanak Nedovića nije nikakva šteta
T

Televizor

pre 2 meseca

Kalinic je reko da ne zeli da igra za Pesica.
C

CrvenoCrno

pre 2 meseca

@BicuSlobodan Teodosic i nece vise igrati jer Pesic ne planira sa njim, Kalinic je rekl da ne zeli da igra ako je Pesiv tu a prosli put ako se secas je u zadnjoj sekundi Nedovic odbijo da na svetskom prvenstvu prosle godine kal u smislu misli da nebi mogal da pomogne ekipi i da nije spreman. Interesantno je da su Pesic,Nedovic,Kalinic pa i Teodosic svi Zvezdasi.
P

Pjer

pre 2 meseca

Pa ako su Zvezdasi ne znaci da im mozak isto funkcionise, mislim ne razumem bas najbolje komentar