Komentari na vest

Šta bi navijači večitih rekli Kevinu Durantu da ovo uradi u Evroligi ili derbiju? (VIDEO)

a

abrakadabra

pre 6 meseci

Pa ovi 82 utakmice za njih nemaju nikakvo znacenje igraju sa 50% snage, Nba se gleda od kad pocne playoff, neko ko gleda ozbiljnije kosarku, moze da primeti kakve akcije se igraju, odbranu i sve ostalo realno dimenzija vise.
D

Durantula 1983

pre 6 meseci

Odlazi neznalice! Pojma nemaš! Dokle ćeš više da nas brukaš?! Ne zaslužuješ da nosiš taj sveti dres! Uvek si bio maneken, nikad od tebe veliki igrač neće biti! Napusti klub odmah, inače crno nam se piše! Sportski pozdrav.
D

Drugi svet je to

pre 6 meseci

U NBA ligi igra se 82 meča godišnje samo u regularnom delu sezone, pa se lakše podnose ovakve gluposti, dok u EL imate samo 34 meča i nema previše vremena da se propuštene prilike nadoknade. Takođe, u SAD na utakmice se ide sa namerom da se pojedu 3-4 Hot Doga i popije par piva, a ako imate više love onda rezervišete u restoranu na stadionu večeru sa pogledom na teren. Tamo se 2% gledalaca uzbudi zbog krajnjeg rezultata, utakmica je njima odmor od svakodnevice i provod.
I

Ivan P.

pre 6 meseci

Ovo je mozda iz tvoje perskpetive, a nikako cinjenica. Prvo, hot dog moze da se pojede na mnogo jeftinijim mestima od NBA utakmica. Niko ne izdvaja toliku lovu, a karte, parking i hrana/pice su papreni, a da ga ne zanimaju desavanja na terenu. Jednostavno drugacija kultura navijanja. Oni mogu reci da na utakmica niko ne izlazi razbijene glave i da se ne pevaju pesme o nicijoj zeni i deci.
k

kaboom

pre 6 meseci

Pa Panter je uradio nešto slično svojevremeno u Nišu
m

marko mutavdzic

pre 6 meseci

da je to uradio ja bih ga progonio iz kluba sve do isteka ugovora. Da je tako dao ležarno loptu u derbiju na primer Kaminskom ja bih ga proterao iz države da sam na Čovićevom mestu
a

arroyo

pre 6 meseci

prosto je sramota što ljudi ovde i dalje imaju neku iluziju da je košarka bilo šta više od poluprofesionalnog zamajavanja mase
D

DonKyo

pre 6 meseci

Liga gadjanja loptom u bazen
J

Juvelir Toma

pre 6 meseci

Nemojte molim vas samo uporedjivati Duranta sa bilo kojim (a znamo na koga se cilja izmedju redova, onog što okine trojku iz okreta sa 12m umesto da doda slobodnom saigraču) od naših fićfirića iz Zvezde odnosno Partizana. Pride, poredite nebitnu NBA utakmicu koja ne odlučuje ni o čemu (ima ih još 79 do kraja regularnog dela) i utakmice važnijeg značaja. Aj da vidim da se ovo desi u Play Off, sutra malo.
e

erdek

pre 6 meseci

Sada je nebitna ali kada završe na kraju sa 51-41 umesto sa 52-30 i izvise za bolji plasman ili domaći teren, postaće bitna. I ovo nije jedina koju će zbog ovakvog ponašanja gubiti ili dobiti.
q

qqq

pre 6 meseci

Durant se bas pokaze u plej ofu svakd godine,on je i igrac za ovakve utakmice. Inace je i loptu pre toga dobro zagradio, za svih 100m sto dobija