Screenshot - euroleague.net
Screenshot - euroleague.net

STATISTIKA - PARTIZAN: Brojke na mestu, izuzev izgubljenih lopti

Vreme čitanja: 1min | sre. 22.12.21. | 21:17

Odbrana je ipak glavni krivac

Kada se pogleda statitistika Partizana iz Krasnodara, teško je zaključiti da je pretrpeo jedan od najtežih poraza u sezoni. Crno-beli su ofanzivno odradili dobar posao, ali u odbrani nisu mogli da se nose sa raspoloženim rivalom. Lokomotiva Kubanj je na kraju ubacila trocifren broj poena i upisala veliku pobedu - 101:94.

Napad je sasvim dobro funkcionisao. Crno-beli su imali 19 asistencija, za dva šutirali 21/36 (58,3 odsto), za tri respektabilnih 10/27 (37 odsto), dok su sa linije penala bili prilično precizni - 22/25 (88 odsto).

Izabrane vesti

Što se tiče borbe u skoku, u prvom poluvremenu je bilo promblema, ali je u nastavku uspostavljena kontrola pa su izabranici Željka Obradovića uhvatili samo dve lopte manje od protivnika - 29 naspram 31.

Najveća boljka bio je broj izgubljenih lopti, koji ipak nije bio na katastrofalnom nivou, ali je jasno da postoji prostor za napredak - 10 puta su crno-beli prodavali posed.

Interesantno je i da su Partizanovi košarkaši imali sedam ukradenih lopti i pet blokada, pa bi neko mogao da se prevari i pomisli da su u odbrani odradili dobar posao.


tagovi

KK PartizanKK Lokomotiva Kubanjstatistika

Obaveštavaj me

KK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara