Komentari na vest

Stefanović: Imali smo utakmicu u rukama, smatram da pripadamo Ligi šampiona

vbelic2@gmail.com

pre preko 1 godinu

Sve pohvale za tim i trenera... Videla se želja i borba. Malo je nedostajalo iskustva i sreće. Ne treba zaboraviti da su prethodno igrali dve utakmice na ispadanje i onaj ko ne zna koja je to psihička potrošnja, ume samo da kritikuje...
3

3289192

pre preko 1 godinu

Izjava je malo... Ne znam.. kažeš hteli smo u Ligu Šampiona a objektivno kvalitet tima je loš. Ovde mnogi potcenjuju to takmičenje ali činjenica je da je posle Evrolige drugo po jačini u Evropi. U najmanju ruku podjednakog kvaliteta kao Evrokup. Nema možda neka zvučna imena kao gore navedeni ali ujednačenost ekipa čini takmičenje izuzetno jakim, sa puno dobrih utakmica. I u ovih par sezona koliko postoji ne mali broj puta se dešavalo da ekipe iz FIBA LŠ beleže daleko bolje rezultate u nacionalnim prvenstvima nego timovi iz Evrokupa. A Bakken je iskusna ekipa što se tiče FIBA Lige Šampiona, to svi koji prate ta FIBA takmičenja znaju. Ja kad sam video žreb više sam se "plašio" upravo njih nego Breogana koji je imao lep rezultat prošle godine u Španiji, ali sa Musom koji im je sada otišao, a umesto njega stigli Luković, Uskoković i Nenadić, koji budimo realni su sredina tabele ABA lige u najboljem slučaju. Pride i njima je prvi put da izlaze na evroscenu dakle čitava organizacija mora još da radi na sebi. Isto tako i FMP mora mnogo ozbiljnije da pridje sklapanju kockica za LŠ ako želi to takmičenje da igra, nije dovoljno dovesti 2 i po dobra igrača i organizovati turnir i očekivati da će to da bude dobro. A imaš pritom u ekipi i gomilu škarta koji su vrlo upitni i za KLS. Moj im je savet da prihvate poziv (čije su pravo stekli ovim rezultatom na terenu) za FIBA Evropski kup i da malo steknu iskustvo i predstavu kako to drugi timovi po Evropi rade. Kada su već odvojili neka sredstva računajući na Ligu Šampiona. I onda nagodinu sa tim iskustvom krenuti u ozbiljniju akciju. Svakako mislim da im se igranje u Evropi neće mnogo odraziti na rezultate u ABA ligi, jer obrni-okreni, među četiri teško da mogu, a takođe među poslednjih četiri-pet isto tako, s obzirom da će se Hrvati opet raspadati, neka Krka i MZT takodje, Borac isto, Mornar je prestao sa ozbiljnim ulaganjima tako da im sredina tabele ne gine, a sada peti-šesti ili sedmi potpuno svejedno kad će plej-of (verovatno) završiti već u četvrtfinalu.

Звездаш

pre preko 1 godinu

Срамота је изгубити од неког данског тима и то у Београду, нарочито ако спадаш у првих пет клубова АБА лиге. Док нисам прочитао вест, нисам знао да Данци уопште играју кошарку.
N

NN3

pre preko 1 godinu

Napravi razliku između DANCI i DANSKI TIM. Pošto su Danci za Baken večeras postigli ukupno 0 poena.
J

Jtr

pre preko 1 godinu

To sto ti ne znas ne znaci da ne znaju i oni. A ako si malo bar gledao utakmicu mogao si da vidis da znaju. Takav podcenjivacki stav uokviren u neznanje nas je i doveo ovde gde smo
m

mulo

pre preko 1 godinu

baken bersi,idi se zakopaj sam..
G

GostGrobar

pre preko 1 godinu

Puče original Zvezda... ništa od fiba lige šampiona

PsyhoDelija

pre preko 1 godinu

pitaj Evroligu sta misli..I ko smo..Ili podji sam na Mali Kalemegdan i uveri se,gde su trofeji...Ugovor je trajao 4 godine(2011-2015) odavno je pocepan sine...Naucicu ja vas...Sve ovo sam vam pisao i 2010 godine,a vi ste pricali o zelezniku..