Komentari na vest

Stefanovićev naslednik ima samo 30 godina i pokušaće da ugasi požar u Železniku

P

PITANJE

pre 5 meseci

Zašto Mega, Borac i ovaj novi FMP ne igraju Superligu Srbije od početka sezone? Oni nemaju obaveze u Evrokupovima.
I

Ispada FMP

pre 5 meseci

Taman da ispadnu pa da udje vojvodina spartak ili zlatibor
O

Ok

pre 5 meseci

Ne razumem a sto sansu ne dadoste Obrenovicu ili Jorovicu recimo.
J

Jtd

pre 5 meseci

Integritet nula, znanje diskutabilno, veoma izrazen podanicki mentalitet....to je ta nova sr treneerska skola.. otkacice ga igraci cilm provale kakav je, znaci posle prvog treninga
o

objasnice

pre 5 meseci

traje jutarnji sada ce Dragan j vucicevic i oosle Covic da objasne da je tip novi Greg Popovicc..i Popovic od kada be igra Dankan nema rezultate pa ga niko ne tera..samo u Srbiji traze rezultate..pa i Ferguson se mucio u pocetku..sada ozbiljno-ekipa bez publike..teosi pare sigurno ne Filipove..bez uslova..ne vidim razkog da igraju bilo kojui ligu a ne Aba..osim lecenja komolexa..ili donitanja i prebacivanja u drugi fmp
@

@objasnice

pre 5 meseci

...pa onda 90% klubova u srbiji nema potrebe da igra bilo koju ligu, i u fudbalu i kosarci a da ne pricamo o ostalim sportovima. a fmp je klub koji je dao udedljivo najvise reprezentativaca u poslednjih 30 godina. sto ga neki ne vole iz licnih razloga, to je druga stvar.
@

@objasnice

pre 5 meseci

ako nemaju uslova ibpara ne treba da igraju...gase se mnogi klubovi ja ne kazem da sport ne treba...i opstinski klubovi se raspadaju nema dece..kvaliteta itd..a te pare sto si bacio u fmp mogao si preusmeriti u manje sredine i oziveti..a ako ti treba filijala uzmes okk..radnicki iki neki klub u bg...mdrugo je da fmp trosi svoje pare nego trosi drzavne ..evo graficar na dresovima ima milenium tim i firmu kostadina terzica..cime je to zssluzeno..ljubavi ka fk graficar..
Z

Zvezda le

pre 5 meseci

Jedini smo klub na svetu koji na dan utakmice dovodi novog trenera.. A za ovoliko koliko smo potrošili na trenere mogli smo dovesti bar dva kvalitetna pojačanja.
j

jaaaaaa

pre 5 meseci

ha ha ha vi franjevci navijači IGOKEE ste baš duhoviti, nešto na nivou kursadžija
P

Pst

pre 5 meseci

Blago je ga vama. Ko se zadnji smeje najsladje se smeje.
ц

црно на бело

pre 5 meseci

Сви Шонетови клубови се муче,упркос милионима државе који се сипају годинама.
I

Immobile

pre 5 meseci

Čovićev podanik kome su u Lazarevcu namestili 3 kola da bi opstao u ligi, igrači mu vodili tajm aute. Vodio je kadete Crvene zvezde pre toga i isti ga oterali kao najveću neznalicu. Sve vam govori o karakteru i ljudskosti dotičnog. I ovakvi treneri se u Srbiji predstavljaju kao perspektivni. Treba da se čudite što smo tu gde jesmo u košarci, kako se radi u proteklih 15 godina, odnosno ne radi.
G

Goce78

pre 5 meseci

Čoki upropastio i FMP kao i Zvezdu..doveo gomilu rekreativaca poput Bojana Subotića pa mu sada trener kriv..Marš iz srpske košarke Čoviću.
А

Алекса977

pre 5 meseci

Само замислите и те паре сливене у овај клуб без икаквог значаја, публике и медијске пажње, а највећи му је домет што удоми вишак играча ФМП 2.
ц

црно на бело

pre 5 meseci

Не обилазе се јутарњи програми за џабе...
T

Tubeki

pre 5 meseci

Poslusnici
K

Ko zna - zna

pre 5 meseci

Novi Željko Obradović
V

Velja22

pre 5 meseci

Prevara!
A

Andjusovac

pre 5 meseci

Nema facu za trenera. Deluje mekano kao kosarkaska karijera Nebojse Covica.