Komentari na vest

Streljački vod iz Litvanije izbušio SAD: Na Srbiju za polufinale!

S

SezonskaJakarta

pre 8 meseci

Te njihove "države", više su "states", nego "countries". Veća je razlika bila između republika bivše Jugoslavije i Sovjetskog saveza (jezik, vera, zasebnost kroz prethodnu istoriju). Postoje danas, još uvek, i Ujedinjeni Arapski Emirati, a Kina i Indija imaju toliko stanovnika da deluje, na prvi pogled, nemoguć izostanak dominacije u kolektivnim sportovima.
S

SezonskaJakarta

pre 8 meseci

Ovakve kakvi bili su danas ni oni sami ne bi mogli pobediti.
G

Gost1123

pre 8 meseci

Ali meni i dalje nije jasno USA je skup 50-51 koliko vec drzava i to je fer da se takmice u svim sportovima???
k

kunde

pre 8 meseci

Federacija kao i Rusija
m

mordd

pre 8 meseci

Filipinske starlete su nasa nada.
C

Cisto 1/4

pre 8 meseci

Velika je sreca sto cemo gledati utakmicu u kojoj postoje dve skole kosarke, prepoznatljive i sa tradicijom, a bez uvezene radne snage. Bice to egal mec, oni su fizicki ubice i to ce nam biti problem, ali verujem da cemo odigrati dobru utakmicu i uz malo srece proci dalje (i slazem se da ce biti malo potroseni posle ove ludnice od meca). Ovo danas je bila velika pobeda evropske kosarke (jos na veliki broj poena) koja se mnogo potcenjuje. Svakako, verujem da ce Ameri podici nivo igre i na silu unakaziti Italijane, ali da su u pojedinim segmentima igre vrlo prosecni to je jasno i nije prvi put da pokazuju slicne slabosti tako da nece biti iznenadjenje ako jos negde kiksnu do zlata iako su favoriti (slicno je bilo i sa ekipama sa kojima je Lebron uzeo dve bronze).
T

ToplistaRealista

pre 8 meseci

Idemo opet krece ono nase. Lozenje, paljenje do maksimuma idemo do medalje i te fore. Razbijamo litvance, padaju litvanci oni su boranija mi smo najjaci idemo do finala razbijamo sve, niko nam nista ne moze. Dajte Litvaniju da se igramo... Realno bi bolje bilo da idemo na Amerikance. Litvanija je sjajan tim, imaju izuzetne sutere, centri su im takodje sjajni. Amerikanci ce lagano dobiti italijane a nama sledi mnogo tezak mec. Sanse za prolazak Litvanije 60% Srbije 40%, Amerike 70% Italije 30%.
Z

Zeleznik

pre 8 meseci

A da smo otišli na Amere ti prvi bi govorio kako je kraj, kako smo zabrljali protiv Italije, kako će nas ovi odrati. Ne može se Srbinu nikada ugoditi.
D

DjulaMeshter

pre 8 meseci

Malo me brine sto smo izgubili protiv prve poluozbiljne ekipe na prvenstvu a Litvanci izgledaju veoma ozbiljno
K

Kravata

pre 8 meseci

Crnogorci ih naceli,Litvanci dotukli,samo je Poceko u problemu,da li oblaciti odelo.
a

abrakadabra

pre 8 meseci

Svaka cast Litvancima, ali brate koje sudjenje, pa ovo je danas bio cist kriminal, 4-5 faula u napad cisti nisu sudjeni amerima, pa ono na Edwards cisti nesportski, ovo je za svaku osudu, sude sudije koji ozbilnu utakmicu nisu vidjeli u zivotu :)
k

kolja083

pre 8 meseci

Litvanci ce da razvale ove nase balerine sa 20 razlike.Čvrsti,stalno na ivici faula,izvanredno uigrani,hladnokrvni.Vrhunska ekipa.Nasi pokazali kakvi su kad ih neko malo stisne, protiv jedine krstene ekipe sa kojom smo igrali.A Litvanci su duplo čvršći i mnooogo bolji od mučenih žabara.
a

ajdesad

pre 8 meseci

Ova Litvanija ako sad ne bude prva,a njima tek fali 5,6 zveri od igraca onda nece nikada. Inaca pre 11 dana tri dana pre Sp pobedili su Letoniju 24 razlike. Sad vidimo ko je i Le.tonija. Igraju ono bas sto svako voli brzo,tecno,suterski luduja i takmicarski i za oko najbolje. Nasu jedino ako ih uspavaju na duge napade i presing da prevazidju sebe puta tri. I najzad nadi imaju ozbiljnog protivnika,ovo do sada bio bioskop.
D

DecjaPosla

pre 8 meseci

A sto coveku dadoste minuse,kad najnormalniji komentar. A pljuvace svi ovi sto daju minuse nase,kad izgube.
P

Posto sam gledao

pre 8 meseci

Problem ce im biti1/4finale,jer se ispada,danas odlicni,napaljeni,rastereceni,tesko ce protiv nas ovo ponoviti,ali opet zavisi od nas.
J

Javor1993

pre 8 meseci

Evo čitam i analiziram likove koji kukaju te ne valja nam Amerika u cetvrtfinalu, te ne valja Litvanija...pa cekaj, koga zelite u cetvrtfinalu Mundobasketa?Albaniju?Madagaskar? Uzivajte u košarci, navijajte za našu zemlju!
S

SUNĐER BOB

pre 8 meseci

Zašto ne izveštavate sa trka Formule 1 ???
B

Babaroga

pre 8 meseci

Sinovi moji, ne pamtim kad je poslednji put SAD izgubila u košarci dve utakmice zaredom, to se neće desiti ni sada. Zli vuk Kari Pešić namerno izgubio od Italije, kockao se i pogodio iako su šanse bile male. Dobijamo Litvaniju, jer ne može da im se desi ovakva utakmica 2 puta za redom. Srbi ludaci svetski prvaci!!! 🇷🇸🇷🇸🇷🇸
1

12dsa

pre 8 meseci

Molim te ne lozi se…
p

polakot

pre 8 meseci

Pa oni gubili pre 4 godine samo tako pa sedmi bili...ali naostrice se i pocepati sve do kraja.
V

VG

pre 8 meseci

Na prošlom SP su izgubili dve za redom, prvo u četvrtfinalu, a zatim u razigravanju od petog do osmog mesta, od nas. Kratko ti pamćenje.
B

Babaroga

pre 8 meseci

To je davno za profesionalni sport
B

Bog

pre 8 meseci

nek nam je napomoci,ratnice nas ko'. beba zvecku,ko' majmun teglu.
s

srka

pre 8 meseci

Osvojiće Amerika prvenstvo, jer su ih sada Litvanci potpuno otreznili. Da se ne lažemo, ovako loš meč, ne može da im se ponovi, do kraja turnira. Oni su još uvek apsolutni favoriti, a posle ovog poraza, pogotovo. Dobiće Italijane lagano sa tridesetak razlike, siguran sam u to. Ne znam da li Litvanci mogu energetski i psihološki da se oporave do utakmice sa nama, ali da su jaki, jesu. Nadam se da ih je ova utakmica dovoljno iscrpela, da protiv nas budu "izduvni balon", što bi se žargonski reklo. Naša forma polako raste i mislim da imamo realne šanse da se plasiramo medju četiri najbolja tima na planeti. Finale sa Amerikom, osigurano srebro i siguran plasman na olimpijske igre, bio bi veliki uspeh ove generacije. Očekujem polufinale Amerika-Nemačka i Srbija-Kanada. Sa Kanadjanima možemo da igramo, jer nam Slovenci sa Dončićem baš i ne leže. To se pokazalo u bliskoj prošlosti. Ništa, to je to. Što bi se reklo, ovo sa Litvanijom je za nas finale. Srećno momci i sve najbolje!!!
n

nisu nama problem

pre 8 meseci

protivnici već naš selektor,koji se ponaša kao da je reprezentacija njegova lična stvar,ljuti se na novinare kad izgubi,i stvarno daje ne a la Bajden izjave....
G

Gedža Srbijanac

pre 8 meseci

Reko' vam ja, nemo' da mislite Ameri ovo-ono. Ljudi su i cao. A ove Baltičkog mora Ustase, lepo da sacekamo. Sa 15 razlike....
s

sve,sve...

pre 8 meseci

al Davidovac stvarno nije igrač za reprezentaciju....
M

Marko83

pre 8 meseci

Nije ofanzivno, ali da li si pratio koliko je dobar bio u odbrani i čuvao Townsa, zbog toga i igra
S

Srb,,

pre 8 meseci

@Marko83 Onda je i Stefan Lazarevic za reprezentaciju..
o

ok

pre 8 meseci

Pogresnog si naveo. Avramovic je taj. Nit je jedinica jer ne daj boze da krene desno i ne daj boze da igra pleja. Covek sporo razmislja i nema gram intuicije. Pesic je pogresio da je klinca Topica poveo imao bi pet minuta zamenu za Jovica ovako ponor kada Jovic nije na terenu. Ja bih bas Davidovca isturio na pleja da zameni Jovica. Inteligentan i pronicljiv momak. Danas je spakovao visoke igrace protivnika. Batalite navijacka razmisljanja. Navijajte za Srbiju.
S

Samo kad

pre 8 meseci

Je Avramovic igrac za reprezentaciju.
S

Sve,sve

pre 8 meseci

ali ti ne znas nista o kosarci. Sretan je sto ti nisi selektor inace bi ti se odazvao svaki igrač koga si zamislio.
s

srbobratele

pre 8 meseci

Mnogo nas je kostao poraz od Italije...
B

Brankoni84

pre 8 meseci

Arrivederci🫡 kalafonci sa čizme, što bi Dino Rađa rekao "Više sriće drugi put".😘😘😘
B

Brko

pre 8 meseci

Kao da ce nam lakse biti protiv Litvanaca. Ako su Amere dobili onda su opakija ekipa od njih ili u istom rangu . Tako da...
P

Pa ne baš

pre 8 meseci

Novi dan, nova borba
u

ups

pre 8 meseci

Bice lakse i to mnogo,ali opet zavisi od nas.(Ameri neozbiljno ulaze u svaku utakmicu),videcemo protiv zabara jesu li se uozbiljili.
š

šid

pre 8 meseci

Suđeno nam je da postanemo šampioni. Sve vodi da ćemo to i da postanemo. Nikad bolja generacija.
P

Perica33

pre 8 meseci

Jašta brate, nego kako bi' mogao da dođem do toga što tebe tako lepo radi, bio bih ti zahvalan 😄
d

d. g.

pre 8 meseci

Ma pobegli Ameri od duela s nama 😃😃😃
o

ok

pre 8 meseci

Upravo tako odabrali ekipu bez centra.
I

Istinsky

pre 8 meseci

Nije mi drago što idemo na Litvance. Komotniju šansu za pobedu bismo imali protiv SAD, nekih 8-10 razlike. Ovako, očekujem da Ameri deklasiraju Italijane, ali mi ima da se borimo na poen ili dva sa Litvancima u poslednjih 15 sekundi utakmice. Nadam se i verujem da će ta nijansa u razlici otići u našu korist! Ozbiljna košarkaška sila su Litvanci! Ali i mi se puno toga pitamo. Nikola Jokić, najbolji igrač Denver Nuggets-a i cele Amerike bi rekao: "I mi konja za trku imademo"!!!
p

pst

pre 8 meseci

Pamet u glavu Pesicu. Koristi ceo roster protiv Latvie. Morace Stefan da igra bitne minute i batali Guduru i Avramovica zajedno. Osvesti se Davidovac na jedinici sa Gudurom zajedno i Marinkovicem spolja dobija ovo. Bogi se opametio nije forsirao i odmah je bio dobar. I protiv njih centri resavaju.
B

BokiUSA

pre 8 meseci

Molim te njega ne spominji ovde. Neka je ziv zdrav veseo ali nije potrebno njega spominjati.
B

Bogami

pre 8 meseci

Ne bih se previse radovao , ovo je opaka ekipa.
M

Mm lice

pre 8 meseci

Ne pise se dobro ni nama. Ja ne vidim nacin da mi prodjemo Litvance.
L

Lazar 1980

pre 8 meseci

Pobedicemo lagano iz jednostavnog razloga sto su se Litvanci ispraznili ovakvom pobedom..nad apsolutnim favoritom...Ja znam po sebi,kad god da sam igrao mec sa jakim protivnikom i ako pobedim jos,tu se covek samozadovolji..a to iscrpi.Pogotovu ako sledeci mec igras sa ekipom tog kvaliteta..Mi kad smo 2002 pobedili Amere sledeci mec ako se secate sa Novim Zelandom gubili smo i sa 15 razlike..Al zato sto smo igracki bili za dve klase ispred uspeli smo da se izvucemo..kad su ekipe podjednake ..jako tesko..
P

Pley

pre 8 meseci

Nadam se ali ne mora da znaci da su se ispraznili cak sta vise mozda dobiju jos veci gas sad
H

Hahahahahahahahaha

pre 8 meseci

Ti znaš po sebi hahahahahahahaha. Pa u najboljem slučaju verujem da si igrao neku ABA2 ligu, ovi ljudi su košarkaški krem, zato ti i nisi uspeo, a oni jesu.
s

srka

pre 8 meseci

Au, kako nam je ovo leglo čoveče?! Ko budali šamar!!! 😃😃😃 Litvanija dobila Ameriku i poništila naš poraz od Italije. Ja mislim da su Italijani prsli posle ove utakmice. Izginuli su protiv nas, da bi bili prvi i izbegli Amere u četvrtfinalu. Najzad je i Žabarima sreća malo okrenula ledja, a nama se dobrano osmehnula. Ko bi rekao da će ovako nešto da se desi. Ali to je ta sjajna nepredvidivost sporta. Italijani su sebe već videli u borbi za medalju, a sad će ih Amerika pregaziti, jer neće sigurno sebi dozvoliti da im se ponovi ovako loš meč. Znači zbogom Azuri, a mi ćemo sada dobiti vetar u ledja. Litvanija jeste jaka, ali teško će oni ponoviti protiv nas ovakav meč i šuterski i igrački. Hvala Americi za ovako lošu u utakmicu i Litvaniji što je odigrala na svom maksimumu. Od ovoga bolje ne mogu. Veliko hvala i jednima i drugima!!! 👏🏻👏🏻👏🏻
L

LeoLajke

pre 8 meseci

Nisam siguran ko je imao sreću mi ili Italijani!Ovo što igra Litvanija takodje je za izbegavanje!
I

Istinsky

pre 8 meseci

Brate, samo da nam taj kamen, što je pao sa srca, ne padne na nogu! Saglasan sam da će Ameri brutalno deklasirati Italijane, ali nama će biti jako žilavo protiv Litvanaca. Mislim da bismo lakše izašli na kraj sa Amerima. U svakom slučaju, neka nam je sa srećom!!!
S

Storari

pre 8 meseci

Italijani su izginuli protiv nas da ne bi bili eliminisani, uopšte nisu razmišljali o prvom mestu, naročito jer su izgubili od Dominikane koja u tom trenutku nije ni igrala protiv Portorika.
B

Bas nam je leglo

pre 8 meseci

Italija ti je nabila takve komplikse da jedva cekas da ispadnu. Sanjas ih nocima.
i

igor978

pre 8 meseci

Nisu oni izginuli protiv nas koliko smo mi njima bukvalno poklonili pobedu. Imali smo Bogdanovo maltretiranje lopte i ekipe sa šutom 1/13 umesto da se igra pik’n’rol sa Milutinovim, pa onda zakasnele ili nedovoljno energične reakcije Pešića na sulude poteze ekipe, zaboravljanje Marinkovića na klupi i još par nekih detalja - sve to kada se sabere na našoj strani su bili ozbiljni propusti u igri na ovom nivou. Italijani ništa posebno nisu učinili, čak su dosta i promašivali, ali su nas pustili da se samouništimo besmislenim silovanjem šuta kada to nije bilo potrebno.
s

srka

pre 8 meseci

Ljudi, ja ne znam ko će vama ugoditi. Pa mi smo došli na prvenstvo da bi izbegli Ameriku u četvrtfinalu. Apsolutno smo se svi složili, cela košarkaška javnost, navijači, treneri, analitičari, svi smo bili saglasni i navijali za takav rasplet. I sada kada nam se, uz veliku dozu sreće, to ostvarilo, opet nam ne valja. Tvrdim da Litvanija ne može da se oporavi posle ovakve utakmice, kao što ni Amerika ne može više da odigra ovako loše, pogotovo kao ovo prvo poluvreme. Oni osvajaju zlato, mi verovatno srebro, a ovi ostali neka se rasporede kako hoće. Njihova stvar. Čini mi se nekako da u Srbiji ima dosta ljudi koji ne žele dobro našoj reprezentaciji. Vidi se to po komentarima. Svi traže neku dlaku u jajetu. Samo da se nešto kritikuje. Mnogo smo bre naopaka nacija. Ništa nam ne valja. Sad je nekima krivo što ne igramo sa Amerikom u četvrtfinalu. Bože sačuvaj!
l

luciano23

pre 8 meseci

Bez Sabonisa, Ulanovasa, Grigonisa, Lekavociusa, Giedraitisa.... Skidam im kapu
I

Ivan FCRS

pre 8 meseci

Mi smo u jos goroj situaciji sto se toga tice, a evo nas jos smo tu. Ako prodjemo litvance, mozemo i do kraja.
S

Skok sa 37. sprata

pre 8 meseci

Navijao je Pozzeco za nas protiv Dominikane :)
M

Mazzari

pre 8 meseci

Nije Poreco, nego Poceko.
l

lakselakse

pre 8 meseci

Cekaj i sad euforija...kao gazimo Litvance. Ljudi pa mi igrali sa 5 bogalja do sada,a jedan bogalj nas pobedio. Pa gledajte slovenci sa kim sve igrali i ostali. Obo kao ja da pobedim klince od 12g u basketu,pa umislim da cu i ove nase Buluta,Majstorovica i ostale.
j

jaaaaaaa

pre 8 meseci

9 igraca dalo od 9 do 15 poena to je timska kosarka i niko nije igrao vise od 23 minuta,mada ako pogledamo i nasu danasnju utakmicu imamo 6 dvocifrenih i niko nije igrao vise od 24 minuta
L

Loše skautiranje

pre 8 meseci

Svi ali bukvalno svi naši porazi idu na dušu “pomoćnih trenera i asistenata” nesposobnih da skeniraju i analiziraju igru talijana pa nam apsolutno svaki put Spisu ubaci gomilu trojki sa iste pozicije i na isti način i to radi samo protiv nas a takođe i Fontekio odigra maestralno jer sutura sa istog mesta sa kojeg ima ogroman procenat. Skautiranje protivnika od strane naše reprezentacije je naša najveća mana.
V

Vladimirc

pre 8 meseci

Mozda to moze bolje, ali najveci problem nije. Kada trener, po ko zna koju po redu utakmicu nema time out za zavrsnu akciju...
@

@Vladimirc

pre 8 meseci

A kako smo došli do zadnje akcije genije? Pa upravo tako što je tražen tajm aut da napravimo poene + da se odbranimo. Ne jedite mnogo ono što se ne jede....
a

all grobar

pre 8 meseci

Litvanjia ima oko 3.5m stanovnika, SAD preko 300m. Draz sporta je upravo u ovoj utakmici. Neko mali dobija 100x veceg od sebe.
p

pdk

pre 8 meseci

Pritom taj SAD ima najjacu ligu, loze se neverovatno. Nije to kao da su pobedili Kinu, Indiju, Rusiju. Nego druze SAD..
S

Samo atomskog nigde

pre 8 meseci

Svako mora da ima bar 1 loš dan i bar 1 lošu utakmicu na ovako dugačkom i zahtevnom turniru. USA će pregaziti italijance a Litvanci će sa sutom imati bas problema već sledeći meč nakon ovog i ovakvog pogadjanja sa distance.
A

Arc Stenton

pre 8 meseci

Deca najavljuju pobede NBA-igraca sa 50 razlike, probise usi godinama, onda dodje svetsko i neki lik iz rumunskog Rapida iz Bukuresta odskoluje te "sto ce da pobedjuju 50 razlike", aj zdra'o
T

TP-1

pre 8 meseci

Ovde je bio jedan momak koji je rekao da treba da izgubimo od Italijana da bi izbegli SAD?! Rekao je da ce Litvanija da pobedi Ameriku. Svaka cast za prognozu. E,sad sto se mene licno tice,bolje sa Litvanijom da se rvemo,nego sa SAD. Mada,ispada da je svejedno. Obe ekipe su bolje od nas,realno!
Х

Х Х

pre 8 meseci

Ако прођемо Литванце на кога идемо у полуфиналу?
I

Ivke88

pre 8 meseci

Protiv pobednika meca Slovenija-Kanada/Letonija..
A

Aco Se

pre 8 meseci

Kanada-Slovenija.
M

Marinjo1

pre 8 meseci

Kanada- Slovenija
Х

Х Х

pre 8 meseci

Хвала на одговору момци!
K

Koja komedija

pre 8 meseci

Pojedose italijanci ono sto se ne jede … ako, ako, i zaslužili su
S

Sto to?

pre 8 meseci

Jer su vas otresli?
o

otodjibaje

pre 8 meseci

Uplašili se Ameri Srbije i onda svim silama želeli da izgube da bi nas izbegli :D
X

X

pre 8 meseci

Nema sanse da Litvanija ponovi ovakav suterski dan protiv nas... Plus, imaju i blagi kompleks od Srbije i bice pod vecim pritiskom jer sve deru na prvenstvu... Tu nam je sansa... Ajmo sad, pokazite se momci... 💪🏻💪🏻🇷🇸🇷🇸🇷🇸
M

Mile led

pre 8 meseci

Ponadali se Žabari kao navijači železnika
Q

QPa

pre 8 meseci

treba imati debelo iskompleksiran mozak, pa tamo gde je rec o svetskom prvenstvu i Srbiji, jesti g o klubastvu i bacati maloumne fore za malu decu. bravo decko
D

DraganKojic

pre 8 meseci

Hahha opet krenulo lozenje
j

joooj!

pre 8 meseci

A zašto da se ne ložimo?Pa nismo mi Malta pa da se plašimo nekoga!
B

Babaroga

pre 8 meseci

Loženje da stane ne sme
B

Bogoljub Gagic

pre 8 meseci

Dal su Amerikanci pobegli od Kande je jedno pitanje.A drugo ako nisu, kakve su nase sanse protiv ovakve Litvanije.
M

Mile led

pre 8 meseci

Ponadali se Žabari kao navijači železnika
M

Mile led

pre 8 meseci

Ponadali se Žabari kao navijači železnika
L

Lineker

pre 8 meseci

Čisto sportski gledano..SVAKA ČAST LITVANCI! Prava košarkaška nacija i uz nas jedino usamljeno "ostrvo ponosa" bar što se tiče naturalizacije raznih amerikanaca i ostalih. Danas su me na momente igrom podsetili na našu zlatnu generaciju devedesetih
r

rsczz

pre 8 meseci

Pa i Letonija ima samo domace igrace, ne znam da li su ranije nekada imali stranaca ali koliko se ja sjecam nisu imali.
k

kakoe

pre 8 meseci

A vazda smo mi nešto posebni. Mi pa mi. Bježi druže.
G

Gost9

pre 8 meseci

Ni Letonci nemaju strance.
s

samo mi i oni

pre 8 meseci

kazes i ko je tu glup?

1992

pre 8 meseci

Imaju i Letonci.
N

No.1

pre 8 meseci

No.1 | 03.09.2023. U 13:34 Litvanija pobedjuje usa i sve ok. --- pre početka prvenstva sam pisao da pobeda protiv Litvanije ili Grčke vodi u 1/2 finale (nisam mislio sa ovih pozicija) e pa ako ne mogu da ih pobede nisu za k.krasni.
b

bravo majstore,

pre 8 meseci

daj nam svoju adresu da moze ceo portal da dodje da ti pop.si
2

24.04.1902.

pre 8 meseci

ajd sad u ime Boga i nemoj neko da je rekao napred nego ZAMNOM! 🇷🇸❤️🏀🏆🥇🏴‍☠️🤣😅😂
m

ma da bre to

pre 8 meseci

78 poena u 4/4 sta su bre ovi radili tamo? haha hvala za plus sa hendikepom xD
G

Gostpoipoi

pre 8 meseci

Na kraju je ispalo dobro sto smo izgubili od Italije 🤣🤣🤣
p

pozdrav

pre 8 meseci

Ne znam da li mi je draze sto smo ih izbegli mi,ili sto ce unistiti mrtve zabare
d

dal se samo meni čini

pre 8 meseci

ili je Pešić malo flipnuo???
c

citam

pre 8 meseci

Izbusice lagano Srbiju a Ameri unakaziti Zabare
G

GROBARIJUS

pre 8 meseci

Zaludjenici sa Nba,samo gledah danima sta pisu,Usa strasan tim,jaki ko zemlja,ovo,ono a ono PROSEK...Litvanija takodje,nista spektakularno,ali opasna kao uvek.Podatak da je Haliburton all star igrac dovoljno govori,on u evroligi u svakom boljem timu ne bi video parketa.

1992

pre 8 meseci

Ma da, ništa spektakularno Litvanci, natrpali amerima 110 poena.
j

jos neko iz mase

pre 8 meseci

Vidis to za Haliburtona mozemo uvek pricati u bazi fantazije, jer Euroliga nece biti njegovo merilo, mozda pred kraj karijere dodje, ali to nece biti taj Haliburton. E sada pazi malo istine, jedan Majk Dzejms ovde razbija koga stigne, a tamo nije bio ni drugi plej. Sto se tice Litvanaca svaka cast, ljudi su se potukli muski u 1/2, malo ih je pogledala sreca u 2/2 (trojka Kuzminskasa kad je vec prakticno izgubio loptu) , ali su oni tu srecu zasluzili. Opet tvrdim radje bih da igramo protiv Litvanije, nego protiv USA, ne leze nam ekipe koje igraju brzu kosarku.
P

Perica33

pre 8 meseci

Ne blamiraj se, ovo je za Amere laka zajebancija bila i potpuno nevažna utakmica, zato su je većim delom i igrali kao da je trening. Kada krene nokaut za par dana pa kada nagaze Italijane (srećom ne nas 😄) 30+ razlike, ondak dodji da prosipaš ove "mudrosti".
t

tenkista

pre 8 meseci

Možda poslednja autentična škola košarke. Svaka im čast na tome!
Z

Zeleznik

pre 8 meseci

Posle ovakvog meča gde su se Litvanci emotivno, fizički i sve ostalo istrošili i do 300% biće im jako teško da ponove ovakvu utakmicu i to već za dva dana.
y

yub

pre 8 meseci

Kari gleda i neveruje, na srpskohrvatskom psuje sebi u brk, taman je hteo da dobije amere ali ga zeznuše litvanci
о

оп

pre 8 meseci

не вјерујем да Пирот има везе са хрватском
o

oleole

pre 8 meseci

Iskreno za mene ovo nije iznenadjenje. Čak sam više i priželjkivao Amerikance nego Litvance.
L

Lažna avangarda

pre 8 meseci

Ameri i Litvanci igrali puna 2 sata ..... Nisu mogli da se dogovore ko će da izgubi .. 😁
S

Samo hrabro, sa verom u sebe!

pre 8 meseci

Em što mi je drago što objektivno gledano imamo veće šanse protiv Litvanaca jer gotovo je nemoguće odigrati ovako dobro dve utakmice zaredom, em što mi je drago što Italijani i onaj namazani folirant od trenera idu na Amerikance i tu je njihov kraj! Smučio mi se sa folirantskim izjavama da je to providno, prosek su tim i lošiji od nas al naša nesmotrena igra i njihova nenormalna sreća dovode ih uporno u poziciju da pobede. E, sad se malo kolo sreće okrenulo, žabari i foliranti. Idemo dalje!
S

Shimixmel

pre 8 meseci

Nebi bolje rekao sam, sve si objasnio.
G

Goss

pre 8 meseci

Sad Litvanija da prodje kao Francuska 2019
0

035

pre 8 meseci

RAZGLAVICE NAS LITVANCI
N

Nba

pre 8 meseci

Ti onda nemoj ni da gledaš.
n

nadrealnooo

pre 8 meseci

Bog pogledao Srbiju i Karija Pesica!!!Jer ja ne vjerujem da Litvanija ovo sytersko majstorstvo moze opet da ponovi!!!Kari Pesic ni kriv ni duzan u polufinalu!!!Ubeđen sam jedno 90%.
7

79

pre 8 meseci

Ma da,imali šut za 3 skoro 60% to na treningu nema.Da su sl bacanja pa je dobar procenat a ne za 3.Nema šanse da se ponovi to,pogotovo 2 utakmice za redom.
g

gosst

pre 8 meseci

Nemoj da baksuziraš
b

bes

pre 8 meseci

Jedva čekam intervju pirotskog bajdena da baci koju foru
n

nn osoba

pre 8 meseci

Ameri pustili, da izbegnu nas
2

22222

pre 8 meseci

Svaka cast Litvancima malo ko je ocekivao da ce dobiti Ameriku. Mi smo dobili rivala po meri i vreme je da odigramo dobro protiv kvalitetnog rivala i nadam se da nece Litvanija i protiv nas ovako sutirati jer su danas sutirali trojke 14 od 25.
B

Bok

pre 8 meseci

Loš razvoj događaja. Mrzim da gubim od onih zelembaća.
s

sad će Bajden

pre 8 meseci

da piše saopštenje.....
6

6b

pre 8 meseci

Poceko leži sklupčan u fetus položaj i cvili, kune Fontekija
7

7

pre 8 meseci

Kako je Bajd. ovaj Pešić navukao Poceka
B

BeNiHiMe ArAtAmE

pre 8 meseci

Ajmo momci, u Utorak samo jako, da dobijemo litvance 🇷🇸🇷🇸🇷🇸
4

45j

pre 8 meseci

Ciglana d.o.o Bogdanović protiv Litvanije opet 1 od 15 ima da šuta

КоТоГовориИстину

pre 8 meseci

Американци намерно изгубили да избегну Србију
G

Gosty

pre 8 meseci

Poceko na aparatima i respiratorima 😂😂 Ubit ce ih SAD ko Kuduz Bademu.
B

Babaroga

pre 8 meseci

Do zadnje kapi krvi!!! Svi efektivi su u punoj pripravnosti!!! 🇷🇸🇷🇸🇷🇸
D

Dre

pre 8 meseci

Litvanci se ispucali dali sve pritom pocrkali istrosili se trebali bi to iskoristit i razbit ih! Na kraju odlicno ispade! SRBIJA !
7

764

pre 8 meseci

pirotski bajden je namerno izgubio od italije kako bi izbegao amere stari je to lisac
B

Babaroga

pre 8 meseci

Finta
b

bocco

pre 8 meseci

Šteta dobili smo jačeg protivnika.
L

Lepiii

pre 8 meseci

Bruka kako će nam se na kraju sve poklopiti, još čekamo pobedu Španije. Vreme je da Litvancima vratimo dug iz 2015. a Slovencima iz 2017...