Komentari na vest

Stub Realovog projekta: Gabrijel Dek potpisao do 2028. godine

4

454545

pre 10 meseci

Antikošarkaš, najružnija košarka od nekog... Ovom bi trebalo platiti da ne igra i čini igru ružnom. Nikad nisam video ništa gore i odvratnije, ne mogu da verujem da neko plaća ovog da igra. Ups, znam još jednog, Lazić FMP
P

Pobeda je resenje

pre 10 meseci

Realno jako dobar igrac Real i sledece sezone medju top tri favorita za osvajanje Evrolige.
a

abc

pre 10 meseci

Očigkedno da je namerno povređen od strane Ledeja, kao i Ivanović. Veliki broj startova kakve košarka ne pamti je naprvio tvor u timu partizana, jedino, niko ne sme da "vrhunskom pedagogu" postavi pitanje kako to njegov igrač ide na namerne povrede, na prljave udarce!
@

@951357

pre 10 meseci

Nepokretni izadji malo do doktora, postajes kritican
G

Gosthjk

pre 10 meseci

Jedino sto je ocigledno da ces da pamtis Ledeja celoga zivota, a kompleks nece nestati, no no mali paranoiku😁
P

Polupao loncice

pre 10 meseci

Misli na Lazica koji je skoro osakatio Bertansa i izbio mu oko, povredio klinca Milutinova i sl.
g

glok

pre 10 meseci

Cuj ovog Lazic izbio Bertansu oko ha ha . Osakatio Milutinova, u kom filmu to onom grobarskom?Ili realnom gde pecaros udara Lazica pesnicom?Pa nemamo svi kratko pamcenje.
K

Kiza87

pre 10 meseci

Klasican igrac za Cokija imaju slicaj karakter i ljudske kvalitete.
A

AJde pali...

pre 10 meseci

Sta vi znate o karakteru i ljudskim kvalitetima kada vi ljudske kvalitete nikada niste imali?
J

Jtd

pre 10 meseci

Neuspesna epizoda u nba, i to u ribilding timu pa povratak u evropu kao stub jedne od najvecih ekipa...interesentno za lakse shvatanje razlika u kvalitetu
@

@ssss

pre 10 meseci

Najbolji igrači igraju u NBA zbog količine novca koji dobijaju.Samim tim je i najbolja liga,to nije sporno.Ali način shvatanja košarke ne može da se poredi sa Evropom.U Evropi se igra ozbiljna timska košarka,NBA se više svodi u igri gde je klasično prangijanje.Ko šta više voli.Meni lično je bila bolja NBA dok sam bio klinac,sada mi više prija evropska košarka.Recimo gledao sam odlučujuću utakmicu finala NBA lige i mogu ti reći da veći užas nisam gledao.Parada promašaja i izgubljenih lopti i igra bez ikakvog smisla.
L

Luja

pre 10 meseci

Molim???? Covic je licno rekao da dovodimo i njega i Jabuselea jer volimo neandertalce, sta je sada ovo? Opet lazes Covicu?
G

Gost1199

pre 10 meseci

Najveći problem naših klubova, mi ovo ne možemo da uradimo, zato svake godine i menjamo po pola rostera... Da smo u stanju da zadržimo kostur ekipe i konstantno ga pojačavamo beležili bi jako lepe rezultate, ali nažalost nemamo tu opciju
L

Lpmq

pre 10 meseci

A mogu ga potpisati do 2050 kad imaju pare
D

Dajte ljudi

pre 10 meseci

A ko to kaze i ko to garantuje? Zasto bi ostanak istog sastava bio bolji od sastavljanja nove ekipe?! Ta urbana legenda tj floskula je najobicniji mit. Niti ima garancija da je jedna opcija bolja niti druga. Eto npr Partizan 1991. promenio sve nosioce i doveo skoro porpuno novi tim ukljucujuci i trenera pa osvojio Evroligu. Paspalj i Pecarski kao nosioci otisli za ogromne pare u tada nepoznati Olimpijakos i Peca ne znam tacno gde, Željko kao reprezentativni plej u prvoj petorci zajedno sa Drazenom, Paljom/Kukocem, Radjom i Divcem okacio patike o klin, itd. Stigli Koprivica i Dragutinovic iz IMT-a, Saric iz Vojvodine, Stevanovic i Loncar iz neke regionalne/trece lige, slicno kao i Rebraca iz NAP-a, Silobad kao skart iz Zvezde. Pri tome tada Danilovic bio 7-8 igrac sa klupe, maksimalno ubacio 10 poena prethodne sezone a Djordjevic nije igrao za reprezentaciju. Ivo Nakic bio tek 6. igrac u timu. Ili sezona 97/98 kada je Partizan sa 7 igraca plus srednjoskolci Varda i Dozet stigao na F4.