Komentari na vest

Šuška se, šuška, da Španci vole Duška

D

Draganic

pre 5 meseci

2 puta Jugoplastika, jednom POP 84:). Ovo je najtacnije.
s

sabago

pre 5 meseci

Kakvi ovde sve Indijanci komentarisu ? Citali u novinama nesto o Duskovoj karijeri,pa pricaju,a do pre 10 godina nisu ni znali za njega i njegovu karijeru. Zato i pisu Metaloplastika,jer i ne znaju da je nekad postojala Jugoplastika,koja je s Kukocm, Radjom,Sretenovicem i ostalima,tri puta uzela ligu sampiona u kosarci. Misle da je svet poceo od njih,od pre petnaestak godina.
D

Drvo

pre 5 meseci

Bajci dolazi kraj za nedelju dana, razbiće ga Janis sa sve ovim nakaradnim rosterom koji mu je reponja uvalio.
s

sasa70

pre 5 meseci

Nadam se da ce Ivanovic da pregazi zvedanu!!! Ivanovic je uradio FENOMENALAN posao za zvezdanom i bio bi jos uspesniji da mu se nije "neko" mesao u posao i dovodenja igraca!!!!
0

0010

pre 5 meseci

Moj utisak je da je i Sidekerkis kod njega dobio jos vecu slobodu i da je on jedan od vaznijih "srafovova" u ovoj njegovoj masineriji
s

shulz

pre 5 meseci

Pa nisu ove dvije godine jedine u njegovom cv-iju pa da se tim sto kazu da zna da popravi samo odmah ne kaze da je to jedan vrhunski strucnjak koji ima nekoliko osvojenih acb liga, sto znamo koliko je tesko jer je to najjaca evropska liga ubjedljivo,pritom su tu Real i Barsa.. njegova tau ceramica je jedna od najboljih evropskih ekipa igrala f4. A o Dusku kao sveukupno kosarkaskom imenu ne treba trositi rijeci, kapiten onakve Metaloplastike, koja je tri puta ako se ne varam bila prvak Evrope, tako da odmah im treba predociti neke cinjenice!
Z

Zivkovic

pre 5 meseci

Jugoplastike,ne Metaloplastike!
e

epox76

pre 5 meseci

Bio je igrač Jugoplastike iz Splita, a ne Metaloplastike iz Šapca koja je inače rukometni klub. I da, bio je odličan igrač.
m

mile b

pre 5 meseci

bravo za komentar.Triput je Jugoplastika.
0

0010

pre 5 meseci

Daj bre prijatelju, kakva Metaloplastika, covek je bio kapiten Jigoplastike.
а

а после је прешао

pre 5 meseci

у Црвенку,где је од Југовића из Каћа изгубио у финалу купа...
s

shulz

pre 5 meseci

hahahah moja greska, znate na sta sam mislio, bili su kasni sati :)