Komentari na vest

Sve je spremno za Igru prestola u zemlji evropskih šampiona: Počinje sezona lova na Kralja

h

hrvoje

pre preko 1 godinu

Ako ne igraju Lorenzo Brown, Mirotić i Ibaka nije interesantno. A nedostaju i Candido Sibilio i Vejn Brabender
n

neverovatno

pre preko 1 godinu

Sad reci da je Spanska liga najjaca gledajuci sve ekipe po meni nije.Ako bi gledali samo ovih top 5,6 onda da.Meni je opet neverovatno da u ako vefina kaze najjacoj ligi imas igrace poput Miletica,Prkacina i Bursaca u Gironi!!!Ej Bursac igra ACB pa evo jedino Misko mag ako mu je namestio.A idemo i dalje da u Breogranu igra Momirov,Lukovic i Nenadic!!!Alo pa ovo moze samo ako im je Misko glavni i opet mi nije jasno!!Da jedan Gasol koji je na izlasku karijere sa Kolomom koji po meni vec idavno za penziju ali da ti bude saigrac Prkacin i Bursac izet ti ligu.Pa oni ne mogu u Aba da budu dominantni a kamoli nesto vise.
l

laki89

pre preko 1 godinu

Kakvo bi uzivanje bilo gledati Poceka na klupi Barse...
o

oo

pre preko 1 godinu

Stvarno su najača liga. Zamisli iz lige ispadnu burgos i andora, pa ta dva tima su u prethodnim godinama bili redovni učesnici fibe lige šampiona i eurokupa. I čak mislim da je burgos osvajao fibinu ligu šampiona, a andora igrala polufinale eurokupa prošle godine. Definitivno liga koju treba pratiti uz našu abu.
O

Oretp

pre preko 1 godinu

Laporta je prosto morao da skloni gubitnika Sarasa sa klupe Barce. Ljudi imaju monstruozan roster ali i gubitnika za trenera, koji ne zna da upravlja ekipom i odvede ih do pobede.