Komentari na vest

Svetislav Pešić: Smailagić i Trifunović u procesu rehabilitacije, Nikola Jović dosta napredovao

c

ciki123

pre 9 meseci

Jović-Bogdanović-Gudurić-Petrušev-Milutinov- Avramović-Nedović-Marinković-Jović-Smailagić- +Topić i Davidovac ili Ristić Dobro vođen i uz malo sreće, može ovaj tim i do medalje
p

profesorogi

pre 9 meseci

Samo bih umesto Davidovca stavio Dobrića kao rezervnog igrača i Topića naravno a ako ne bude mogao nešto Smailagić da igra onda Ristića na centra,inače ovako nikako on,uz dužno poštovanje Ristića kao čoveka kao igrač nije na tom nivou da može da da doprinos ovom timu.
Z

Zumbul

pre 9 meseci

Nemoj tog Trifunovica, decko veze nema. Ne znam otkud ti on u glavi?
0

035

pre 9 meseci

PESICU DOMINE I SAH U RUKE I NAZAD U MINHEN. SKLEROZA. NAMA TREBA MLADJI SELEKTOR. JER VIDITE DA GA BOJKOTUJU. I NJEGA I FLASU DANILOVICA
n

neverovatno

pre 9 meseci

Dali treba neko mladji u fudbalu?A mora jer bez obzira na godine nije iz Partizana
S

Sinatra

pre 9 meseci

Neka nam je bog u pomoci ? Puna podrska za momke
E

Esex

pre 9 meseci

Jokica vise nikada ne treba zvati...ja radim posao u firmi od 8 do 10 sati svaki dan,onda odem na teren i radim sa decom treninge do 9 uvece skoro svaki dan..vikendom radim na svom vocnjaku dunja kad ima posla ili imam sa klincima utakmicu..nikada nisam osetio umor,od odmora jedino 10 dana odemo na more porodicno..ili si neumoran covek sa voljom ili imas 300 miliona i bas te briga za svoju zemlju..
P

PatriJoto

pre 9 meseci

Što nisi tih 10 dana mora žrtvovao i dobrovoljno dao državi, po mogućnosti u neki rudnik da odeš da cepaš?! Kad već prozivaš druge što "idu na more", tj uživaju u odmoru i onome što ih ispunjava?
T

Tomy

pre 9 meseci

Moram da konstatujem da nam je ova selekcija vrlo tanka jer osim Bogdanovića i Milutinova nemamo igrača koji je u punoj snazi po svim parametrima - godinama, iskustvu, liderstvu, mestu u svom timu i reprezentaciji. Ili su u godinama ili su na početku karijere ili su zreli prosečni igrači. Da sad ne analiziram po pozicijama ali smo bez glavnih zvezda postali srednje prosečna reprezentacija. Nadam se da ćemo makar biti dobri kao tim, družina finih momaka.
a

a bre

pre 9 meseci

Ccc
G

GostPa

pre 9 meseci

Da, ali i ne. Na SP 1998. godine u Atini, tako smo imali Bodirogu i Rebraču. Svi nosioci su otkazali učešće, dobar deo njih je to izbegavanje prvenstva nazvalo povredom. Rovitog Đorđevića ne računam da smo imali u rotaciji, jer zaista nije imao veliku ulogu. Vratili smo se sa zlatnom medaljom, u koju je malo ko verovao. Ako momci budu ratnici na terenu, uz malu dozu sreće, možemo do samog kraja.
p

ponosidika

pre 9 meseci

Kako se ne diviti ovom coveku vidi ti taj stav kako on prica tecno pa to je neverovatno...kako sme ikome da padne napamet da kaze da je ovaj covek star ili senilan sram vas bilo
c

coach

pre 9 meseci

Sa ovakvim trenerom samo nebo je granica
Z

Zaza Paculia

pre 9 meseci

Ja kao ciganin mislim da je ovo idealan trenutak za Aleksu da eksplodira. Zao mi je sto je otpao Smajlagic. 1: Jovic 1/2: Avramovic 2: Guduric, Nedovic 2/3: Bogdan 3: Jovic, Dobric, Marinković 3/4: Davidovac 4: Petrusev 5: Milutinov, Ristic Po meni i nije toliko lose, ako moze Smajlagic, verovatno ce otpasti Dobric jer smo dole dosta kratki u rotaciji.

vladarizsenke71@gmail.com

pre 9 meseci

Smailagic (ne Smajlagic) nije otpao, igrace na SP, a prilicno je ocigledno da ce nam konacni spisak izgledati ovako: Stefan Jovic, Avramovic, Nedovic, Bogdanovic, Marinkovic, Guduric, Dobric, Davidovac, Nikola Jovic, Milutinov, Smailagic, petrusev.
m

miki milane

pre 9 meseci

Druže, Jović je četvorka.
B

B200

pre 9 meseci

Nabio ti Petrušev komplekse, pa mu pišeš uvek prezime malim slovom..rsa
p

partidjano

pre 9 meseci

Najlaksi zreb u istoriji kosarke do cetbrtfinala. Do cetvrtfinala bi stigla i ekipa sastavljena od igraca iz srpske lige. Ne smatrajte to za uspeh iako znam da ce pricati da je to vanvremenski uspeh.
S

Sale brat

pre 9 meseci

Bice to dobrosve,mitrovica nema jer je sam trazo da ga ne zove zbog povrede koju ima
V

Vamos

pre 9 meseci

Zeljo moj vojim te.

Муне

pre 9 meseci

Сад Никола може да попије картон баварије.
T

Top Gun

pre 9 meseci

Kari iznenađen što Divac i Bodiroga nisu tu.
V

Vinegar

pre 9 meseci

kakvi ce biti komentari kada Alen i Trifunovic otkazu? Je l ce neko da spomene "savet" Zeljka da preskoce jer ih ceka teska sezona?
k

kao

pre 9 meseci

I za Mitrovića. Zašto ne igra Mitrović?
N

Nishlija

pre 9 meseci

Drago mi je sto cemo imati ekipu koja cini TIM a ne individualni kvaliteti. Naravno bili bi mnogo bolji da su tu Jokic, Poku, Kalinic, Micic...Opet cu reci da tim sa Bogdanovicem, Nedovicem, mladim Jovicem, Milutinov moze da bude eksplozija...Naravno, idemo bez mnogo ocekivanja, mozda je to i bolje ali smo reprezentacija koje ce se plasiti.
S

Slažem se

pre 9 meseci

Niko Španiji nje davao nikakve šanse na euru, i šta se desilo, zlato. Sve zavisi kako se uklope i kako se slažu, to je poenta timskog sporta, i ne zaboravite, ima kvaliteta u ovoj Reprezentaciji. Mislim da će Milutinov pokidati. Baš zato što nema Jokića.