Komentari na vest

Tajler Hiro osniva fan-klub Nikole Jovića! Adebajo: Nikad nisam bio u teretani, a da ga ne vidim

P

Pjer

pre 4 meseca

Koliko ce Jovic da bude dobar igrac, mislim da nismo svesni, mi kao nacija! Ne kazem da ce da bude nivo Jokica ali blizu definitivno!! Ima saigrace koji veruju u njega, ima podrsku velikih imena u vidu Butlera i Lova-a, trener koji veruje u njega i koji ga stalno hvali(neki put u prazno, ali verujem da je to sve deo procesa). Ocekujem da sezonu 2027-28 zavrsi za 22-14-9! zivi bili i videli sportski pozdrav! Nek te sluzi samo zdravlje

klipsch

pre 4 meseca

Koliko ce on znaciti reprezentaciju u vremenima koja dolaze...
M

Mozga bez

pre 4 meseca

Da te gurne u startnih 11 veli 🤣🤣
V

Voždovac

pre 4 meseca

Jedan podatak koji stalno izmiče je da je Jović pre godinu i po bio nešto manje od 207, a pred početak ove sezone je izmeren na oko 208 cm.
N

Nikolicaa23

pre 4 meseca

Kažu da se do 25 godine navršava rast čoveka, možda može da izvuče još centimetar - dva do tad.
Z

Zijani

pre 4 meseca

Ja se nadao da će u Zvezdu kad je igrao u razvojnoj ligi kad ono vidi ga sad mali kida u prvoj petorci majamija...Ništa od toga ali sve najbolje Joviću!:)
m

milo123

pre 4 meseca

kad vidim kakvi likovi dolaze u EL sa nekim kao NBA iskustvom, plac majke bozije. da ne idemo do Marka Simonovica koji izgleda kao da nikad nije igrao kosarku, a kamoli da se ovde skolovao prvobitno, pa tek onda otisao u NBA. Deluje mi da se svi vrate losiji otuda. Cak je i Zagorac izgledao ozbiljno pre odlaska tamo. Videcemo sta ce NBA liga uraditi od Vase. Cirkus u svakom slucaju. Kontam zanimljivije gledati igricu nego pravu pricu.
G

Goss

pre 4 meseca

Kakav crni fmp dečko je partizanovac šta lupaš
O

Odgovor korisniku Goss

pre 4 meseca

Auu koje gluposti ti pišeš.. dečko je veći Zvezdaš od 70% Zvezdaša..