Luka Dončić, Boban Marjanović i Majkl Kid Gilhrist u dresu Dalas (©AFP)
Luka Dončić, Boban Marjanović i Majkl Kid Gilhrist u dresu Dalas (©AFP)

Tako se tretira zvezda: Privatni avion odvezao Dončića na pripreme reprezentacije

Vreme čitanja: 2min | sre. 16.06.21. | 19:38

Sjajan potez simpatizera Dalasa, na letu je bio i Boban Marjanović

Tema dana u Srbiji je odluka Nikole Jokića da odustane od nastupa u dresu sa državnim grbom ovog leta. Imao je MVP najbolje košarkaške lige na svetu napornu sezonu, odigrao je 82 utakmice (sve) u dresu Denver Nagetsa, pa je u razgovoru sa klubom doneo odluku da odmori. Za razliku od Somborca, Luka Dončić i Boban Marjanović su se priključili svojim reprezentacijima i spremaju se za Olimpijske kvalifikacione turnire. Dok je Denver sugerisao svojoj prvoj zvezdi da preskoči obaveze u državnom timu, kako Mozzart Sport nezvanično saznaje, jedan imućni simpatizer Dalasa je za dvojicu igrača Mavsa obezbedio privatan let do Ljubljane, kako bi se što pre priključili reprezentacijama.


Izabrane vesti

Gest vredan svakog poštovanja, koji pokazuje koliko bivšeg košarkaša madridskog Reala obožavaju u najvećem gradu Teksasa. Ništa manje pažnje ne posvećuju i Bobanu Marjanoviću, koji je omiljen u svlačionici, ali i među navijačima. Srpski košarkaš je posle Ljubljane kolima otišao za Beograd.

Dončiću i Marjanoviću je tako omogućeno da se što pre priključe svojim reprezentacijama, kako bi stigli da se pripreme za predstojeće napore u kvalifikacijama za Olimpijske igre. Obojica su već trenirala sa svojim državnim timovima, reprezentacija Slovenije danas u Rijeci igra pripremni meč sa Hrvatskom. Dončić će najverovatnije propustiti duel, ali se očekuje u timu za revanš koji je na programu za dva dana.

Marjanović je na spisku putnika za Grčku, gde će reprezentacija Srbije odigrati pripremni turnir. Uz Filipa Petruševa je trenutno jedini centar u našem državnom timu.



tagovi

Dalas MaveriksLuka DončićBoban MarjanovićNikola JokićMark Kjuban

Obaveštavaj me

NBA

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara