Komentari na vest

Takve rivale svi mrze, ali koliko je zaista opasan Gabrijel Dek?

Kalčopolista®

pre oko 1 godinu

Sve je to smesno u poredjenju sa krvolocima kakvi su lazic i simonovic
D

Dzi

pre oko 1 godinu

On se to navijacki nada ali sustinski Nije tacno...Spram oporavljenog Taveresa i Zdravog Poarjea Lesor je manje bitan od Deka koji ce da pokrpi sto ono sto su ova dvojica Musa i Hesonja rasturili... Pa kad bude bila stabilna utakmica pogodice cak i oni nesto...mnogo veci problem je neigranje Pantera i Aleksina povreda ... Bez Alekse u Aba nemate sanse...iako mu zaista od srca zelim Brz oporavak...ne volim kad se dobrim ljudima desavaju lose stvari.
D

Daki...

pre oko 1 godinu

moze i mateo da skine sako i da igra, dans Partizan ide tamo gde je zasluzio odlicnom sezonom...u kaunas
p

pantelejac

pre oko 1 godinu

Ne znam kako jr Partizan jaci veceras kad im ne igra Panter koji uvek izmisli sut za pobedu i Avramovic koji zna da odugra odlicno,bez Avramivicevih najmanje 8 a mozda i 12 poena i Panterovih 15 - ak buce tesko,njima se vraca dek koji orosecno ubacuje Partizanu 15 poena.Svakako je Tavares mnogo bolji od Lesora tako da......Ali opet sanse su 50-50
I

Iskreno

pre oko 1 godinu

Deck je top igrac
d

d. g.

pre oko 1 godinu

Insistira se na povratku Lesora i on jeste veoma bitan. Ali Partizanu pored Pantera nedostaje i Avramović. Spoljna linija baš oslabljena. A i jučerašnji događaj utiče na psihu i igrača i navijača. Ništa ne ide na vodenicu Partizana.
A

AVAXED

pre oko 1 godinu

Jucerasnji tragicni dogadjaj utice na publiku najvise i domace igrace. Sreca vasa pa domacih igraca s nekom rolom nemate. Kamerunci osecaju tragediju kao sto je nas pogodilo kad se zapalio Notre Dame. Nemate strance koji osecaju klub. Sva ta bacanja u reklame i vodjenje navijanja, sve su to sarene laze da se prikrije pravi motiv - dzakovi puni para. Nema igraca poput Veselog i Djenke.
c

cokicoki

pre oko 1 godinu

puni boraniju
P

Paradoksss

pre oko 1 godinu

Kako puniti kad boranija nije u top 8?
ц

црно на бело

pre oko 1 godinu

Зар боранија не игра са Задром?🤔🤔🤔
R

Realan skroz

pre oko 1 godinu

Posle 2:0 u Madridu bilo bi bas prava steta da ne prodju dalje, al nekako se stice utisak da se sve namestilo da ce se serija vratiti u Madrid i da ce se tamo resavati....
E

E

pre oko 1 godinu

VALA NEĆE !!! VEČERAS SVI PO JEDAN CVET ZA DEČICU I PORTIRA, DA SE ODA NAJVEĆA MOGUĆA POČAST, A ONDA SVI KAO JEDAN DA POŠALJEMO NAŠE ŠAMPIONE U KAUNAS !
R

Realno87

pre oko 1 godinu

@E a čega ste vi šampioni? Aba lige niste, domaće prvenstvo niste igrali, čak ni kup niste osvojili? Molim pojasni taj naZiv ,,šampioni”?!