Komentari na vest

Teletović iskreno o Ivanoviću: Istina, neki igrači ne mogu sa Duškom, oni koji ne žele da postanu legendarni...

S

Sinalko

pre preko 1 godinu

Ivanović je verovatno i bolji i iskusniji i trener sa više autoriteta od Jovanovića, ali da budemo iskreni, osim Panatinaikosa od kojeg smo nesrećno izgubili, ostalo su sve očekivani porazi. Sve teška i gostovanja i domaćinstva. Eto Zadar smo podcenili, a dobili bi smo ih da se igralo još pola minute. Iskreno se teško može snaći sa ovoliko mnogo novih, neuigranih, povređenih koji uz to i nisu neki Evropski krem.
p

petemetheny

pre preko 1 godinu

Izeš ti kad moramo veštačkog trenera da dovodimo koji ne zna gde je Knez Mihajlova ulica da mu daš da ode peške sa štajge, nemamo svog čoveka, potrošismo i prodadosmo sve naše, Lazića, Alimpijevića, Jovanovića, OBRADOVIĆA.
R

Rekonstrukcija

pre preko 1 godinu

RISTIC I JOVIC U ZVEZDU! A KUZMIC MARKOVIC I RADULJICA OTKAZ ILI U FMP!
P

Pojacanja

pre preko 1 godinu

Tako je,Slazem se potpuno👍 Dosta vise penzionera od po 40.god kojima su zavrsene karijere jos pre 3-4 godine u prvom timu kosarkaskog kluba poput markovica,kuzmica i slicnih,pod hitno to moramo da rascistimo i dovedemo mladje igrace i bolja pojacanja na njihova mesta ako mislimo da ganjamo titulu i nesto uradimo ove sezone! Vreme je za Promene!
M

Ma sta kazes?

pre preko 1 godinu

Sto u FMP? Pa FMP je ispred na tabeli i izgledaju 100 puta bolje od Zvezde.
r

realan 2

pre preko 1 godinu

recimo dijamantidis... uopste nije legenda...
1

149

pre preko 1 godinu

"Naravno da nije."
G

Gost1111

pre preko 1 godinu

Koliko vidim ide serija tekstova o Ivanovicu..a u cilju da se objasni narodu kako on i nije tako los ..i da je prava cast da te on trenira...on je jako tezak i zahtevan covek...i pitanje je kako ce koji igrac da reaguje na njega...pogotovo nakon Jovanovica gde je manje vise bila raspuštena situacija..
D

DelijaNS

pre preko 1 godinu

Za te pare što dobijaju ima da reaguju kako im se kaže il nek raskidaju ugovore na svoju štetu pa nek putuju
K

KIMI 85

pre preko 1 godinu

Dusko je 6. na listi trenera sa najvise pobeda u Evroligi, a nije vodio ekipe sa najvecim budzetom, a i 3 titule sa Baskonijom u Spaniji, pored Barse i Reala bas i nije mala stvar. Kakve smo trenere imali i treba da budemo opcinjeni.. I normalno da ce se pisati o ovakvoj trenerskoj velicini kad dodje u veliki klub. Tebi ako smeta, zaobidji. A mislim da je mnogo veca tezina kad kazu igracine poput Mirze, Igora i Nocionija,a da ne spominjem jos kakvi su igraci proslu kroz njegov filter i kakvi su postali. Ocigledno je da sa njim ne mogu neradnici, njima jeste tesko. Ko radi na sebi konstantno, i uvek tezi da bude bolji, nece imati problem sa njegovim metodama.
@

@ gost11

pre preko 1 godinu

A Pulen je doveden da bi igrao odbranu, hvatao skokove i lupao blokade? Nije doveden da bude 2. ili 3. opcija u napadu? Ili se mozda sam tamo doveo? Valjda su tek kasnije otkrili da voli da divlja? Najsmesniji su mi ovi cija je deviza “citam, slusam, verujem, … samo ono sto mi odgovara a ostalo ignorisem i pravim se da ne postoji”.
s

spinmove

pre preko 1 godinu

Inace mi obicni smrtnici imamo sjajne sefove i direktore,sve na ranu da ih privijes. Zaradjuje vecina igraca Partizana i Zvezde godisnje koliko normalan covek ne zaradi u radnom veku,a neki su poluinvalidi sa dve leve noge ili ruke. I sta sad,treba neko da im titra,pa za onaj pristup protiv Zadra Zvezdini igraci bi svi odreda trebalo da budu kaznjeni sa minumum pola plate za tekuci mesec
R

Realno87

pre preko 1 godinu

Who is Pulen?!
K

K R O J F

pre preko 1 godinu

https://sportklub.rs/kosarka/vtb-united-league/a175396-Pulen-Dusko-Ivanovic-najgori-trener-za-kojeg-sam-igrao/ „Želeo bih da nisam nikada došao da igram kod njega. On nema kontorlu nad timom – samo pušta Alekseja Šveda da šutira 30 puta po utakmici. Niko, osim Šveda naravno, nije srećan što je u njegovoj ekipi“, iskren je bio Pulen.
P

Piksi-iz-kornera

pre preko 1 godinu

Poznato je da je Pulen uvek igrao za tim, da se nikad nije ispucavao i da je imao bolju karijeru od Šveda, Teletovića i Rakočevića i zato njegove reči imaju mnogo veću težinu.
K

K R O J F

pre preko 1 godinu

@Piksi-iz-kornera Nemam ništa protiv njegovog dolaska.
M

Ma

pre preko 1 godinu

Pulen je bio igrači a, vucarao se po jadranskoj ligi, njegova reč mi je toliko bitna.
G

Gost9

pre preko 1 godinu

Ne,nego ce Pulen da uzima suteve pored Sveda.
N

Nbgd

pre preko 1 godinu

Interesantno, Dusko Ivanovic, fakultetski obrazovan, intelektualac, ne mogu da sudim o trenerskom segmentu, ali da nije nista naucio u lekciji SASA OBRADOVIC!
1

149

pre preko 1 godinu

Naučiće brzo.
G

Gosthjk

pre preko 1 godinu

Koliko vi ljudi smarate vise. Vama bre niko i nista ne valja. Ne valja vam mlad trener, ne valja vam iskusan trener, ne valja vam trener koji osvaja ttofeje u domacem prvenstvu, ne valja vam trener koji osvaja trofeje u stranim prvenstvima. Ima li neko da vama valja? Ne, nego ste samo i jedino pljuvaci. Da ne pocinjem o fudbalskom klubu, tu je lista ko sve vama ne valja poduza. Pljuvaci ste, i nista vise! Kad biste svoje frustracije usmerili na nesto pozitivno, mozda bi vam bilo bolje u zivotu...
@

@gostnjk

pre preko 1 godinu

Tako je brate, ja to pričam odavno. Samo da je pljuvati, to im je duševna hrana.
C

CaleB pravi

pre preko 1 godinu

I sta raditi onda sa onim igracima koji "ne budu mogli" sa Duskom ??? Posto ne mozemo samo tako da ih otpustimo, evo imam predlog...za sve te koji "ne mogu", dovesti jos jednog trenera, recimo Mr. Bean-a, odvesti ih da treniraju na nekom skracenom decijem terenu, sa kosevima koji se kace na zid (kineski, sa buvljaka), pa mozda od svega toga i ispadne neka dobra komedija, koja ce puniti svetske bioskope.... A hvala bogu, trenutno u timu imamo komedijasa koliko hoces...
z

zasto ne bi mpgli

pre preko 1 godinu

pa koje oni plate primaju? Mi to necemo videti u zivotu, i nek treniraju to im je poso, za to su placeni
r

rebellion8888

pre preko 1 godinu

...vise me smara ta prica da nece moci da treniju kod njega, kao da treba u rat da idu...ako su mogli majstori kosarke kakvi su rakocevic, skola, sved, ne vidim zbog cega ne bi mogli markovic, lazic, lazarevic i ekipa kojima se karijere zasnivaju na ozbiljnom treningu a ne talentu...
g

glavni gost

pre preko 1 godinu

Meni je neverovatno da mi svake godine u decembru sa 2 9 tek imamo sklopljen tim treba nam zabraniti da igramo evroligu ajde bre muka mi je vise
P

PG

pre preko 1 godinu

Meni je zao sto je Dusko prihvatio vas poziv iz razloga ko je i sto je vas predsjednik ali boljeg trenera sa ex YU govornog podrucja niste mogli dovesti...i vidim nesto nekih negativnih komentara...Koga bi vi,Itudisa?
R

Renato

pre preko 1 godinu

Mislis da je Itudis bolji trener od Ivanovica?
@

@ renato

pre preko 1 godinu

Naravno da je Ivanovic bolji trener. Naravno da je teze i vaznije osvojiti kup ili prvenstvo Svajcarske od npr Evrolige ili biti izabran za evroligaskog trenera godine. Nema tu uopste nikakve dileme.
@

@ssss

pre preko 1 godinu

@ renato ali kod nas u Srbiji ako si navijač Zvezde više ceniš trenere koji osvoje cipiripi ABA ligu gde još pride postoji sukob interesa jer je jedan čovek vlasnik dva tima,nego trenere koji su osvojili recimo 9 puta Evroligu.Da ne spominjem da je osvajao i druga evropska takmičenja.
@

@@ renato

pre preko 1 godinu

Pa sta ako je neko osvojio EL, i Ataman je osvajao sada ali po meni je Dule iako sam zvezdas mnogo bolji trener i bolji od vecine koji su osvajali EL.
s

sladjann

pre preko 1 godinu

Jednostavno nemogu igrači da prevare i budu pametniji,i više da znaju od njega!!!!zna se ko kosi a ko vodu nosi!!!!posle Pešića jedini normalan trener sa iskustvom!!!!
M

Marketing na kub

pre preko 1 godinu

Sjajni rezultati, impresivno zaista, kup Svajcarske pa cak i prvenstvo. Nemam reci zaista. Nego nisam shvatio koliko je evroliga osvojio ili bar evrokupova. A kup Lihtenstajna i prvenstva Andore ipak ne bih dizao u nebesa.
V

Vidi druže

pre preko 1 godinu

To šta je on osvojio kao igrač i kao trener, mi možemo samo da sanjamo. Osvojiti špansko prvenstvo pored Barse i Reala, to ti je kao da osvojiš euroligu, malo trenera je to uspelo u Španiji, njih par.
N

Nije nego

pre preko 1 godinu

Pa kad je vec tako kako kazes zasto onda NIKAD nije osvojio ni evrokup a kamo li evroligu? Realno, spansko prvenstvo je drugorazredno takmicenje za Barselonu i Real. Da nije tako ne bi dobijao otkaze i u Barseloni, i u a Panatinaikosu, Himkiju, Vitoriji, … vec bi on ostavljao njih i isao u bolje klubove i na bolje ugovore ili ne bi produzavao saradnju. Kada dobijes toliko otkaza to nesto ipak pokazuje.
@

@nije nego

pre preko 1 godinu

Po tebi je onda i Željko Obradović loš trener, koliko je klubova promenio. Mi ne znamo dali je otišao sam ili dobio otkaz, tako isto i za Ivanovića.
S

Sve se zna

pre preko 1 godinu

Sve se zna, treba se samo malo potruditi. Sve odgovore mozes naci na internetu. By the way, razmisli malo zasto i dalje nije trener Baskonije vec je bez angazmana skoro 2 godine? A uzeo titulu sa njima 2020.? Pri tome ja mislim da je on odlican trener i trenutno najbolja opcija za Zvezdu. Ali stavljati njega u istu recenicu sa Z. Obradovicem ili Itudisom (kao sto je to neko iznad uradio) je u najmanju ruku komicno.
@

@sve se zna

pre preko 1 godinu

Ti si pametnjaković, bolji si od Ivanovića, ne lupaj ovde gluposti. Treba zvati Baskoniju da te zaposli.
K

Kada argumenata Nema

pre preko 1 godinu

@ @ “sve se zna” - ne mogu da ne primetim, kakav pristojan recnik i kakva “argumetacija”. Bas ste lepo vaspitani i kulturni. Divnu komunikaciju vodite, prosto covek da se ugleda i preporuci svima. Ni trunke agresivnosti, bezidejnosti, nasilja, primitivizma. Svaka cast!
@

@kada argu....

pre preko 1 godinu

Sam sebe hvališ, svaka čast.
d

d.g.

pre preko 1 godinu

U ovom sastavu je previše igrača koji nisu za Zvezdu. Zbog godina ili kvaliteta višak suKuzmić, Raduljica, Lazić, Lazarević pa čak i Ivanović. Holanda i Martina treba sačekati i videti gde su.
T

Tomy

pre preko 1 godinu

Kasno Duško u Zvezdu stiže ... Teško da će utegnuti ovaj roster igrača za igru koju on preferira, teško da će stvoriti hemiju medju igračima koju on želi, jednostavno je kasno za to. Pitanje je da li će i izneti sezonu do kraja kao trener jer ne zna sa kim ima posla, ko ga je doveo i kako se ovde ponaša trener. Duško je drčan kao trener i čovek i ako ne bude imao savršene rezultate, biće ono čuveno ".. da se ne ljubimo ..."
@

@tomy

pre preko 1 godinu

Zašto kasno, za evroligu je uvek kasno, jer je nećemo osvojiti i da je došao pre godinu dana, za naša takmičenja nije kasno. Za evroligu ti trebaju ozbiljni igrači.
T

Tomy

pre preko 1 godinu

Evroliga je jako bitna i važno je imati dobar rezultat u njoj jer će se lomiti oko toga koji srpski klub da dobije stalnu licencu. Prolaz iz ABA lige ka RL se zatvara. Zato se u EL ne može igrati samo da bi se igralo, mora i neki rezultat da se pokaže. Iako je Ćović stalno bio na izvorištu informacija iz EL i razumevao procese izgleda da je Partizan ipak više uložio da pretekne Zvezdu u lobiranju za EL. Zato sam se čudio Čoviću što je u jednoj od ključnih sezona za klub postavio neafirmisanog trenera i neprepoznatog u EL aristokratiji.
V

Vl@dimir

pre preko 1 godinu

@Tomy ti stvarno mislis da zvezda moze da se takmici sa partizanom u borbi za A licencu? Sad kad je bodiroga glavni? Kad je zeljko trener? Kad se domace utakmice igraju pred 20k ljudi u areni?

Mr 007

pre preko 1 godinu

Jako mi je zao sto Radonja nije ostao i formirao tim po svom ukusu. Sa druge strane,Ivanovic je najbolja moguca zamena,vrhunski strucnjak je u pitanju,cim je bio prvak Spanije vise puta,a da nije trener Reala ili Barse.
B

Bg

pre preko 1 godinu

Ivanovic i vece ime i bolji trener od Radonjica
G

Gostiona

pre preko 1 godinu

Dokazan kao vrhunski trener. Ne znam sta mi koji svakodevno pala*udimo po komentarima imamo više reći 😃
V

Vl@dimir

pre preko 1 godinu

Burazeru, igrao si za baskoniju poslednji put 2012-te, od tada se kosarka promenila iz korena i igra se duplo vise utakmica a Dusko i dalje na treninzima radi sa igracima kao da je 2006-ta, ne moze, ispovredjivace se igraci, utakmice na svaka 2-3 dana + teski treninzi, ne moze to niko da izdrzi
V

V@dimir

pre preko 1 godinu

Ako imaš više utakmica onda ćeš manje trenirati, prosto ko pasulj, kad si rekao 2012 ja mislio to bilo pre sto godina. On će doneti ono što je najpotrebnije, a to je autoritet.
d

d.g.

pre preko 1 godinu

Zadnja titula osvojena 2020.
@

@ d.g.

pre preko 1 godinu

Kako onda objasniti da je vise od godinu i po dana bez angazmana? A Vitorija ima drugog trenera, kako to tumaciti?
Z

ZV

pre preko 1 godinu

Covek uzeo godinu pauze nakon smrti brata.
@

@Vl@dimir

pre preko 1 godinu

Znaš li možda zanimljivu činjenicu, tj.pitanje, "Igrači kog trenera su imali najviše povreda prednjih ukrštenih ligamenata u istoriji košarke?"