Komentari na vest

Teodosić i Mitrović vadili kestenje iz vatre, Zvezda tek u poslednjoj četvrtini slomila Studente

Collector

pre 5 meseci

Teodosić je pijan.
C

Covicu....

pre 5 meseci

ENO ITALIJANI OBJAVILI DA MESINA HOCE DA VRATI NEJPIRA U MILANO,REAGUJTE ODMAH I SALJITE GA NAZAD,A TOPICA VRATITE IZ MEGE!
e

e moj bratko

pre 5 meseci

bas si tanak..bas
E

Ej

pre 5 meseci

Teo konacno fit,vidi se u foto.
D

Dzi

pre 5 meseci

Hahaahaahaa vadila rutinsku pobedu...
S

SUNĐER BOB

pre 5 meseci

Zvezda pobedi 14 razlike u gostima i naslov Mitar i Teo vadi kestenje a kad partizan pobedi kuci onda je to razvaljivanje...realnost novinara
P

Pst

pre 5 meseci

Jedino nije tema sto se to desavalo na Slovenackom primorju. I nesto ih nema da upozore na uzimanje olovke u ruke. Zanemeli.
R

Realan posmatrač

pre 5 meseci

Ja ne znam šta se desilo onom Teriju nesrećnom, gledam u Turskoj kako igra, ubija, on bi Zvezdi sada jako legao
O

Ojo

pre 5 meseci

Sreća pa samo dva Radnička u superligi
A

ABCD

pre 5 meseci

Tobi otkaz jos vcrs. Ovo je sramota koliko covek ne zna i otkaz onom ko ga doveo. Jago,decko je gotivan,ali za EL nije. Izgleda kao Hobit medju dzinovima ( sto Milan Kalinic kaze ),dakle napolje. Simonovic decko ne bi ni u Megi igrao,dakle napolje jos vcrs...Civicu odlazi sa panjevim koje si doveo!!!
K

Koš i lična

pre 5 meseci

Nije bilo ni malo uzbudljivo bez obzira što je pobednik rešen u zadnjoj deonici. Velika je razlika u klasi.
D

Don Vito Corleone

pre 5 meseci

Pročitam na jednom portalu, Zvezda pregovara sa Pangosom???? Ovaj Čović me sve više i više ubedjuje da ne zna šta radi i da se sve više i više pogubio. Čovek uporno trpa igrače na pozicijama gde smo prepuni, nemamo dvojku skorera, osim Nedovića koji igra toplo hladno, i sklon je povredama, nemamo meso ispod koša, a kako bi bilo da takva dva igrača dovedeš, koja si obećao pre dva meseca na jutarnjem programu????? Zašto svake sezone mora da se napravi loša selekcija igrača. Razumem da se pogreši jednu, dve sezone sa selekcijom, ali da skoro svaki put tumbaš sastav, e to mi nije jasno. Čoveče igramo 10 godina EL, samo jednom top 8?????? Pusti me toga osvojili smo 22 trofeja od kada si došao u Zvezdu, svaka čast na tome, ali smo ih osvojili kada je jsd bio u teškom bunaru, kao što su i oni osvajali trofeje 13 godina za redom, kada smo mi bili još u većem bunaru nego što su oni bili kada smo mi osvajali. I 90tih su bili u mnogo boljem položaju od bas. Tako da te titule domaće, kupovi i Aba titule, poslednjih 25 godina nisu realna slika, jer smo prvo mi bili u teškom bunaru pa onda oni. Nije to bila realna i koliko toliko ravnopravna borba. Daj da napravimo neki pomak u toj prokletoj EL. Za početak top 8.
m

merllin_pfc

pre 5 meseci

Cuj igrali jednom play off. Ono ti zoves igrom. 0/5 vam je sljedeci presijek u Euroleague. Sta vas briga sada je I onako vrijeme da se okrenete Kupu u Nisu Imate kontinuitet sto je najbitnije. Konstantno ste 14 ,15 ili 16 u Euroleague
d

d. g.

pre 5 meseci

Kuzmić je ozbiljan igrač za Tobija. Krater u odbrani, a napad zatajio. Simonović po starom slabo. Živimo na igri Tea i Mitra.
L

Luja

pre 5 meseci

A kakva razdraganost i euforija onog komentatora na Areni na svaku trunku mogućnosti da Zvezda izgubi. Edine i Kole vratite se. Ovi su em neprofesionalni em dosadni.
I

Istina i samo istina

pre 5 meseci

I kazu"Žocova liga" na 65-63 sudija Jovčić 5 uzastopnih napada svira 3 faula u napadu SC ,jednom 5 sek. I tu ne prica gotova
L

Laz

pre 5 meseci

Au,sine,ala lazes.
G

Guh

pre 5 meseci

I onda se pitaju zašto su godinama na poslednje 3 pozicije u Evroligi.. pa kada ne biste krali i igrali pošteno u Aba ligi i rezultati bi došli na to.
G

Gost9

pre 5 meseci

Vidi se da si se ponadao,hahahahaha.
F

Ff

pre 5 meseci

Zasto tako, evo osvetili smo naše komšije, treba da se zahvaliti!
a

a reci

pre 5 meseci

Kako ste vi poslednje TRI godine?
I

Ivan FCRS

pre 5 meseci

Niko se ne pita, jer lazes. Za skoro 10 godina igranja EL od 2014. godine, zvezda je samo dve sezone zavrsila u poslednje 3 ekipe. Tako da to je daleko od stalno.
s

spiritus movens

pre 5 meseci

Crvena zvezda je sa budzetom od 4.5 miliona igrala top 8, a vama treba 20 miliona evra da bi ste postigli isti rezultat. I pri tom ste opet drugi ili treci u Jadranskoj ligi.
b

bkihi

pre 5 meseci

Smešno je što se piše da su ovo naše sudije i naše takmičenje, dok su u Evropi inostrane. Iste sudije sude aba ligu i 90% utakmica u el kkp-u, kao i 10-20% inače svoh utakmica u el u poslednje 2 sezone. Kkp je sa hrvatskim i slovenačkim sudijama nepobediv. Velika slučajnost što je neko od njih bio u sudijskoj trojci za svaku vašu pobedu u el sad i 10-1 skor sa njima u el nakon 4-9 počev od rekorda el u slobodnim bacanjima za jrdno poluvreme protiv Fenera u gostima. Sve ok, ali nemojte da pišete da su ovde jedne, a u Evropi druge sudije jer vama bukvalno sude ISTE. A i Zvezdi je prečesto Javor u Evropi i Zvezda ima "slučajno" značajno gori skor procentualno kada sudi Javor u Evropi u odnosu na inostrane sudije
d

druze

pre 5 meseci

fmp je igrao jednom top 8 i bio pociscen..i to jeto..budzet bio 12 miliona.. fmp2 da ne bude zabune..fmp1 ima 8 miliona budzet , takodzer pun stranaca, igrao fiba ls, u abi raspad trenutno
C

CBR11

pre 5 meseci

Teo doktore ove igre ,madjinicaru,genije. Sto nisi dosao pre 5 godina , ne zameram ti sto nisi dosao samo me interesuje sta bi radio 5 godina mladji kad ovako igras sa 37. Poezija.
j

jbg

pre 5 meseci

Šabazov bezobrazluk i indolentnost za sve pare.
F

Forever Young

pre 5 meseci

Čoviću nemoj slučajno da si doveo Pangosa, pošto piše da pregovarate. Prvo, bio je dugo povredjen, drugo, već imamo tri pleja. Ne znam koliko mozak treba da ti bude na rezervi pa da ne vidiš da nam trebaju bek šuter i visok igrač 4/5. Dosta je bilo glupiranja sa dovodjenjem nepotrebnih igrača, dovodi igrače na pozicijama gde treba, i samo one koji odmah mogu da donesu kvalitet.
a

ako pristane

pre 5 meseci

na uslove, 1,5 miliona po sezoni, pola miliona vrati na privatni racun..stize
a

ahahhahahaah

pre 5 meseci

Tebe ce da pita. Ovde sve sami strucnjaci

merllin_pfc

pre 5 meseci

Ma vama bi bolje bilo da se okrenete sljedecoj sezoni. Od ove nema nista. U Aba ce vas Partizan pocistiti zato sto je mnogo bolji. Euroliga je vec nesto drugo. Ko vam je pravio radpored nije studio na vama. Dolazi vam Real pa idete Makabiju , Panatinaokosu , Fenerbahceu. Iz duplog kola iz Atine I Instambula dolazi vam Partizan koji neizlazi is Bg. Necete dobiti nijednu
@

@merlin pfc

pre 5 meseci

...zvezda je u drugom krugu domacin zalgirisu, baskoniji, valensiji, partizanu, makabiju, virtusu a gostuje asvelu, albi, bajernu. raspored je bio ocajan, jer smo protiv skoro svih ekipa iz gornjeg dela tabele igrali u gostima ali ih zato sada cekamo kuci i imamo laksa gostavanja.
P

Pst

pre 5 meseci

Pa iskreno da ti kazem trampom Nejpira i Pengosa o cemu se govori deset dana ja zadovoljan. Ne moze biti indolentniji od Nejpira koji je stetan po tim ocigledno nezadovoljstvom. Mada bi ja da Nejpir ode i vratimo Topa kuci bez Pengosa. Gilespi interesantan takav treba u reketu. To u Bajernu nebitno. Mislim da je nazalost Kuzmic proslost potpisom Gilespija takodje i Tobi. Eureka mi konacno kompletni sa Hangom na terenu.
Z

Za merlina

pre 5 meseci

26.kolo-Partizan 13-13 Zvezda 13-13,a u derbiju bicete pocisceni.Samo malo pricekaj,pa da vidimo koliko se razumes u kosarku.
A

A kao da

pre 5 meseci

studenti igraju hokej pa ih je slomila TEK u zadnjoj četvrtini.. Pa isti ti Studenti su gazili "mnogo bolje ekipe" tako da ne s.rite
5

50 razilke

pre 5 meseci

ti studenti su pre neki dan popili jedno 50 razlike, za razliku od vas gde protiv mege zadnjih 5 minuta Topic sedi na klupi da nebi bilo iznenadjenja a vi se 35 minuta mucite sa studentima....zato blizu je utorak i realnost...
C

CzBGD

pre 5 meseci

Pa i Mega vas je nagazila jbt, sta hoćete više :D
P

Pst

pre 5 meseci

Sto kmece ova pogresno rodjena deca. Bar oni ne bi smeli da pominju ove dve ekipe. Njima su se klinci ono u facu nama ne. Nisi primetio razliku pristupa protivnicima za nedelju dana. Od sklanjalice do grbacenja juce. Prevelika razlika u kvalitetu. Igralo se koliko je bilo potrebno za pobedu. Ove navijace sa Arene razjuriti. Onaj drugi neka vodi Bozica kuci ako je toliko hapy.
0

0099

pre 5 meseci

Tobi je bas ocajan ne zna se je li gori u odbrani ili u napadu a Simonovic je jos slabiji od Tobija tu bas imamo problem. Mec smo odigrali u laganom ritmu cim smo se malo uozbiljili rutinski smo resili.
8

877

pre 5 meseci

losheee
y

yoyoyooy

pre 5 meseci

slaba odbrana to jest užas
L

LK

pre 5 meseci

Jovcicu vragolane stari
P

Pik gost

pre 5 meseci

Zvezda “tek” u poslednjoj, a veliki Bogotac Želimir Robija, sa budžetom od 20+ miliona je je izgubio u Štark areni od istih. Budite malo tealni i objektivni. Čovek zvani 3 godine jedan trofej!
@

@ssss

pre 5 meseci

Uvek sam se pitao da li osobe kao ti pate od nekih kompleksa?Kontam da si klinac i da nemaš dečiju sobu!
с

слабо ти

pre 5 meseci

пратиш овај спорт,није довољно само знати правила...
j

jaa

pre 5 meseci

ako vec imas neke informacije napisi provereno! partizan dobio studenski u areni 23 razlike,izgubio od igokeje,mege i cedevite
T

Tre pane

pre 5 meseci

"Vadili kestenje"... Kakvi bi naslovi bili da ova dva majstora igraju za klub koga sponzorišete? Inače hvala i Teu i Mitru što pokazuju da se i moderna košarka može igrati na mozak, ne samo na fizikalije. Retko inteligentni igrači koji su potcenjeni i od strane navijača Zvezde. Nadam se da će takvih biti i u novoj generaciji jer ovo što oni rade je razlog za što se voli ovaj sport.
K

KIMI 85

pre 5 meseci

Sa pola gasa gospodo iz redakcije. Bitniji je mec protiv Reala u utorak nego da se forsira ekipa protiv derbi banane. Kapiram da vam je krivo jer su otresli vas kkp u superkupu pa otud ovakav naslov. Pobeda se pise gospodo, nebitno u kojoj cetvrtini je slomljen protivnik..
C

CzBGD

pre 5 meseci

👍
b

bravo

pre 5 meseci

tako je brzo ce utorak i da vas vrate u realnost....jedno su utakmice u pred sezoni a drugo u sred i pred kraj takmicenja, za vas ce posle ove nedelje ostati jedno takmicenje manje...
P

Pobogu...

pre 5 meseci

a baš ste se ponadali, priznajte.
K

Kosarkaski grof

pre 5 meseci

A neko se ponadao da ce dobiti domaci teren u finalu kada su Crnogorci poveli, medjutim kifla veceras
m

mnogosmojaki

pre 5 meseci

Toliko smo jaki da aba ligu osvajamo lagano. mozemo komotno i osmi da budemo ne bitno. Sad gazimo sve jace i jace, a stize plej i vracaju se povredjeni. Ne mozete ni da pomislite kako cemo biti jaki za kraj sezone. Pa bez pantera i bruna smo vas peglali u dva derbija za 5 dana.
m

matoriekspert

pre 5 meseci

Ajde musavci sada na glasanje. Nemate više izgovor !
P

Pobogu...

pre 5 meseci

Kad možete da objavite uvrede na naš račun, možete i moj odgovor na te uvrede... Grobosi, čujem da ste se danas okupljali autobusima ispred Arene da vam kažu gde ćete glasati. Glupo bi bilo da vam budžet sa 20 spadne na 2 miliona.
S

SSSR

pre 5 meseci

Matoriekspert@Što stariji sve su ti gluplji komentari.
i

inaceeeeeee

pre 5 meseci

sudije su bile kriminalne... Bas kao sto je najavljeno... Sramota.
X

XXXMAX

pre 5 meseci

Vi bez ovog Mitrovica ste nista
R

Reč je reč

pre 5 meseci

Naslov bi imao smisla da je utakmica bila egal na 2-3 minuta do kraja a ovako niđe veze.Zvezda igrala taman koliko je bilo potrebno za rutinsku pobedu.
j

jjjjjjj

pre 5 meseci

sta rade ove sudije Zvezdi to je strasno ,samo videti kako je derbi imao sudjenje proslo kolo a kako sad,ljudi posle trece cetvrtine nisu imali igraca sa vise od 2 faula iako su igrali sa 9 igraca a Zvezda koja je igrala sa 11 imala je 3 sa 3 faula, svaki njihov brodor sudija izmisli faul dok Zvezdin nijedan nije, sta reci kada Jovicic gleda snimak gde se iz aviona vidida je crveni izbacio loptu on kaze drugom sudiji je l da da je beli izbacio a ovaj ne sme da mu se suprostavi pa povrdi paaaaaaa jeeeeeeeeeste,sramota ,proslo kolo 26 oprekrsaja sada 17 a protivnik proslo 18 a sad 21 , proslo znaci 8 faulova vise sada 4 manje ali dobro zna se da uvek moramo da igramo protiv vise protivnika u ABA ligi a nezgodno je sto su oni sa dolaskom Bodiroge preuzeli primat i u evroligi
R

Realnost je

pre 5 meseci

Da Zvezdu kradu na svakoj utakmici. Luka Kardum nas ubija gdje stigne, gori je od Javora.
P

Pojacanja

pre 5 meseci

Dokle treba jos da gledamo Tobija i Simonovica u Zvezdi?

gemathegreat

pre 5 meseci

Dok ti oči ne pobele.
m

miketic

pre 5 meseci

zagrevamo se za real,padaju u grotlu bg arene…
r

rea

pre 5 meseci

Jel samo Zvezda slomila studente, ili je bio prisutan još jedan, "zanemariv" faktor?
j

jbibib

pre 5 meseci

Bio je prisutan. Navlačio je za Derbi sve vreme, 10 slobodnih im više dao. Izmišljao slobodna, pravio se lud što se na snimku jasno vidi da je igrač u crvenom poslednji izbacio loptu, ali ne vredi kad su Luka i Teo majstori
J

JÖLE 39

pre 5 meseci

Ne mogu cigani bez otimanja pa to ti je.. Sva sreća pa u Evroligi ne smeju ni da pisnu pa se odmah vidi realno stanje
H

Haha

pre 5 meseci

A to nam se neko ponadao malo hahahaha Gazi Zvezdo!
u

upravooo

pre 5 meseci

Gde su pojacanja?
d

dejan-gost

pre 5 meseci

Ko je doveo nesrecnike Nejpira, Jago i Tobija?!?!?! Da imaju platu 100€ PREVISE!!!!!
G

Gazi Zelimire

pre 5 meseci

Ovo bi razneo Kaboklo i Kaminski sami, ko bi ih cuvao Tobi i Bolomboj ??? Hahahahaha
e

e

pre 5 meseci

Imaces prilike da vidis za neke dve nedelje,plakaces ko kisa.Taj Bolomboj moze da cuva njih dvojicu vezanih ociju.
Z

ZvBGD

pre 5 meseci

pa što ih niste razneli, izbacili su vas u kupu tamo nekom hahahaa
o

opusteno

pre 5 meseci

oni trenutno nemaju ni jednog igraca koji moze nasem da parira na istoj poziciji jedino mozda na pleju jer su jedina ekipa koja ima tri pleja a nema krstenog centra i spoljnog igraca, od pozicije 2 do pozicije 5 na svakom mestu smo bolji negde u za drugom izmenom smo bolji od njihovog startera, ali skontali su oni to a nema na trzistu nista cestito da se dovede....pa ce se vratiti oprobanom receptu za neuspehe u EL je kriv Savic, Zoc i Bodiroga a za KLS nema da brinu jer ce porodicno takmicenje osvojiti kao i do sada, a za ABU cemo videti bojim se da se finalna serija nece odigrati do kraja....ali nas i to ne zanima licenca je blizu....
z

za opusteno

pre 5 meseci

Ma jako si strucan,vi igrace kao sto su Mitrovic i Teodosic mozete samo na tv da gledate,a nije ni Bolomboj slabiji ni od jednog vaseg.Jedino ti priznajem da se mozda Aba nece zavrsiti,poznati ste po tome da pobegnete iz takmicenja kad ste slabiji.